local-stats-pixel fb-conv-api

Citāda mācību diena12

270 0

Sveiks, spok! ^^

Parasti es rakstu garus tekstus, stāstus, apskatus u.tml. Šoreiz lasāmās vielas būs nedaudz mazāk. Taču temats būs par man ļoti aizraujošu tēmu... itkā par mācību dienu, bet ne uz skolas sola.

Lai nejauktu Jums prātu, uzreiz teikšu, rakstu es par vienu no savām aizraujošākām Ēnu Dienām. Es biju savlaicīgi pieteicies sev ļoti interesējošā sfērā - aviācijā. Ļoti gaidīju, kad beidzot tā diena pienāks.

Savā dzīvē es bieži ceļoju - lidošana ir nozīmīga ceļojuma daļa, kas mani aizrauj. Esmu slims ar aviāciju. Varu nosaukt lidmašīnas modeli, pat ieraugot to no 1km.

Tā nu šī diena pienāca - 13.februāris!

Sākumā pulcējāmies pie Rīgas lidostas infobiroja. Tur pēc kāda laika mūs visus satika jauka dāmīte. Bijām piereģistrējušies (kā nekā, slēgtā zona). Devāmies uz nelielu prezentāciju, pēctam mūs paēdināja... kārtīgi - par ko jāpateicās lidostai!

Tad sekoja interesantākā dienas daļa. Biju pievienojies pie viena no lidostas koordinatoriem. Koordinātors ir cilvēks, kas vada lidmašīnas apkalpošanas darbu. Tas ir tas cilvēks, kas īsi pirms izlidošanas iekāpj lidmašīnā, nodod degvielas kvītu pilotam un, tā teikt, sagatavo lidmašīnu tālākam ceļam, atvadās, pamājot pilotiem ar roku!

Profesija nav no vieglām, bet tev ir iespēja būt klāt pie dzelzs putniem, strādāt ar viņiem, runāt ar pilotiem.

Labākās bildes būs beigās!

270 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Koļa, tas tu?  emotion

Vot, šī ir bijusi veiksmīga Ēnu diena, es ar gbētu :)

8 0 atbildēt

Kas bija koordinators, kam ēnoji?

4 0 atbildēt

Nedaudz kaitina, ka "spoki.lv" saspiežot bildes, padara tās par graudainām. Fotogrāfijas jau tā fočētas ar telefonu.

2 0 atbildēt

jauki putniņi . Kādreiz ir nācies paskrūvēt un  pajaukt bezpilotu lidmašīnas (reāls mērķis , kuru paceļ gaisā apm 1000 m augstumā un ar raķeti nobliež ) , dažus vecus ''MIGus''.

1 0 atbildēt

*citādāka diena emotion

1 0 atbildēt

u ta  jau lidosta man pie majam!

0 2 atbildēt

vispar tair skultes lidosta jo vinja ir skulte

0 3 atbildēt