local-stats-pixel fb-conv-api

"Cik vēl daudz vajag?" jeb kā top atslēgu piekariņi!43

Skolā SMU ietvaros ir jādibina savs uzņēmums, un tā kā man ir 8 gadu pieredze kokapstrādē, uzreiz, bija skaidrs, ka kaut kas ar koku, un tālāk jau ideju pa idejai nonācām, līdz atslēgu piekariņiem ar latvju rakstu zīmēm.

Pagājušogad (pirmā pieredze ar SMU) piekaliņi bija pavism vienkārši, bet šogad jau tas viss būs daudz nopietnāk, ar iededzināšanu turpat tirdziņos uz vietas, iededzināšanu pēc pasūtījuma utt.

Bet diemžēl šogad tas viss vēl nav sācies un pagaidām ir ideju un skiču līmenī, tāpēc bildēs būs redzami pagājušā gada piekariņi, pietam tā kā visi kvalitatīvi ir notirgoti vai vismaz gatavības stadijā, tad visos gatavošanas soļos varēs redzēt pāri palikušos "brāķus", kuriem bija dažādi defekti pašam kokam, vai arī dedzinot sabojāti!

276 0 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Labs veids kā sevi pareklamēt. Kādas ir aptuvenās cenas?

2 0 atbildēt
Ideja laba, taču prasās drusku uzprišināt emotion apstrādāt koku ar laku vai kā citādi, lai skabargas neiet pa gaisu. Pēc iededzināšanas izskatās pārbāzts mazais kociņš ar tik ļoti atšķirīgām/dažādām zīmēm!
2 0 atbildēt

bildi priekš etsy var pietiekoši labu nobildēt arī ar telefonu, protams ka jo labāka bilde jo labāk, bet bilde tev nenodrošina augstu vietu meklētājā, to nodrošina labs search engine optimization - SEO un to var panākt ar pareizi uzrakstītu nosaukumu un tagiem vai arī maksājot etsy par reklāmu, t.i. par klikšķiem un tad tu meklētājā tiksi pirmajās lapās. viens sludinājums mēnesī izmaksā 20 centus un ja kaut ko pārdod tad apmēram 3-5% no summas etsy ņem sev kā komisiju un tas ir daudz mazāk nekā ebay. ja tu pārdod daudzus vienādus produktus tad tev tas produkts ir jāfočē un sludinājums jātaisa tikai vienu reizi.

1 0 atbildēt

jā ir, bet nekas liels jo ir arī pamatdarbs un lēnām iekārtoju sev darbnīcu. ieguldītais laiks veikalā jau atmaksājies ar uzviju. mārketings palīdz, bet pats labākais ir etsy ads kur tu maksā apmēram 7 centus par klikšķi un tavu sludinājumu rādīs pirmajā lapā. ja tev ir kaut cik sakarīgs produkts tad 10$ iztērējot uz ads var mierīgi dabūt pirkumus kā minimums uz 70+ eiro. jo lielāku cenu maksasi par klikšķiem jo biežāk tavs produkts meklētājā uzleks uz pirmo lapu.

protams ar laiku ir jātaisa pašam savs interneta veikals un tad sākas mārketinga posms lai piesaistītu klientus, bet etsy viss ir galvenokārt uz to lai tu savu produktu dabūtu pēc iespējas augstākā meklētāja pozīcijā uz pec iespējas vairāk atslēgas vārdiem

1 0 atbildēt

Man patik ka esi ielicis svastikas zīmi.. Vāciešiem tas nepatiktu  emotion 

1 0 atbildēt

tak uz cnc lāzera vienu tādu var pa 1 eiro iededzināt ar izcilu precizitāti un savu izvēlēto attēlu, 2,5 eiro priekš roku darba ir pārāk lēti, ja gribi kaut ko pelnīt tad nedaudz uzlabo kvalitāti un pārdod etsy,com, tas ir kā ebay bet priekš rokdarbiem, galvenie klienti no asv un tur rokdarbus novērtē daudz labāk nekā latvijā, tur ir ļoti labas cenas

0 0 atbildēt

Kur nauda par reklāmu?

0 0 atbildēt

Mmmjā, SMU - tādas atmiņas emotion Tāpēc vienmēr ar interesi izstaigāju tirdziņus, bet ja godīgi, tad kaut kā neredz neko tādu, kas būtu pirkšanas vērts. Visiem plusmīnus viens un tas pats par jocīgām cenām (vismaz parasti tie gadatirdziņi Rīgā ap Ziemassvētkiem). Tā arī vienmēr aizeju neko nenopirkusi, kaut atbalstīt gribētos, jo zinu, kāds darbs (paralēli skolai galu galā) tiek ieguldīts.

0 0 atbildēt
Eu emotion Tagad es viņu varu dabūt pa brīvu? emotion
0 0 atbildēt
Jā, bet tad tas vairs nav roku darbs, un ar neko neatšķiras no vekalos atrodamajiem
0 0 atbildēt
1.iemācies lasīt 2.iemācies rakstīt 3.nemāci ja pats nemāki...
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Tev ir 8 gadu pieredze kokapstrādē un tava ideja ir atslēgu piekariņi ar iededzinātām latviešu rakstu zīmēm....baaahahahaha...bēdīgi
0 0 atbildēt

Es strādāju līdzīgā jomā, tikai uzskatu, ka galdu / skapīti (parastu, bez stikla / atvilknēm) izveidot var precīzāk ar "iesākuma darbarīkiem", kā šos piekariņus. Un ja izmanto īstu koku, tad cenas sit augstu vilni.. Tādu īstu koka galdu mierīgi pa trīs cipariem var pārdot.

0 0 atbildēt