local-stats-pixel fb-conv-api

Auto pastiprinātājs istabā38

277 5

Sveiciens!

Ja esi mūzikas mīļotājs, taču Tev maciņš par plānu, lai nopirkt jaudīgu 2.1 pastiprinātāju un galva nestrādā kā Sasha Aleksandrs, lai uztaisītu savējo, piedāvāju lētu variantu kā mājās atdzīvināt mūziku un atgūt varu pār kaimiņu slikto garastāvokli.

277 5 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

ļoti labi.. :) Vienkārši, bet labi.. 

11 0 atbildēt

Vienmēr esmu gribējis zināt kā auto pastiprinātāju izmantot istabāa +++

9 0 atbildēt

Par tiem 300w*2 pat zirgam jāsmejas! emotion Kā mēs zinām, S-90 skandām ir 35w jauda un ar 300w tās sen jau nodegtu. Derētu paņemt multimetru un nomērīt tā pastiprinātāja reālo izejas jaudu. Varu derēt, ka nekas daudz vairāk par 30w tur nebūs!!! Bet tā ideja nav slikta, tik noteikti skaņas kvalitāte zem katras kritikas.

3 0 atbildēt

vienigais - tu esi kartejais kurs uzkjeras uz uzrakstu - 300w... NAV tur 300w - labi ja 10-15w uz kanalu.

Tiesam tadam lietam tic ?

normals pastiprinatajs buus NENORMALI liels - pa visu bagaznieku :)

3 1 atbildēt

Ja to vel kādā veidā smuki sakomplektē, tad galīgi nav peļams domugājiens .

3 1 atbildēt

es vienoju kaa bijia rxtijis bet nekas nesanaaca tikai maajais elektriba pazuda, izmeginajos visaadibet nekaa:D:D

1 0 atbildēt

Man ir vecie 220 barošanas bloki, bet paši ar saviem ieslēgšanas slēdžiem tā kā tīri noderīgi un nav jāķēpājas  (Tik daži sit pa pirkstiem :D )  , agrāk biju sev uztaisījsi cd plejieri no veca cd roma , kuram laimīgā kārta bija play , next u.c. pogas :D 

1 0 atbildēt

gadījuma neesi iedomājies kapēc normāli pastiprinātaji normāli maksa un izmēros ir daudz lielāki :D

1 0 atbildēt

neredzu jēgu šajā gadijumā vienot visus vadus kopā, ja tāpat tālāk aiziet vads, ko pat priekš tumbām būtu pa tievu? bet vispār barokļu izmantošana super ideja, pašam mājas kinozāle uztaisīta no auto pastūža daļām un šitāda barokļa ;)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Tev nebūtu labāk izmest ārā visu šo sūdu grabažu, tu autor esi atkal viens no tiem kas paķer stieni, uz vāka ķipa raksta 2xpa300w, bet tu tici tam ka tur ir 300 vati uz 2 izejas kanāliem, tādam 300w  pastiprinātājam ir jāsver kautkādi 15- 20 kg un vienozīmīgi ka gabarītiem jābūt lielākiem, nu protams ne tādiem kas pašlaik ir tev, un ja kas ,ja tev tur točna ir tie 300 watti uz 2 kanāliem, tad es tev pateikšu to, ka tie radiātori ir nepietiekami lai varētu dzesēt visu šo šteli, priekš 2x300w vajag daudz lielāka gabarīta radiātorus, jo galu galā kas tas par pastiprinātāju kuru gala tranzistorus nedzesē laba izmēra un labas kvalitātes alumīnija radiātors. Un ja kas, šaubīgs variants vai tur vispār ir tie gala traņi, tur viss ticamāk ir iehujārīta mikrene nu teiksim kaut kāda TDA 2003 vai, TDA2005, jo jauda tur i patiesi nebūs 300 vati uz 2 kanāliem, bet gan 10 līdz 20 watiem, nu tici man autor vairāk viņš nespiež arā no sevis, un ja kas uztaisi rakstu par šo pašu, atskrūvē vaļā un nofotogrāfe visas pastūža iekšas un uztaisi rakstu, es  vai kāds cits kas rubī šo fiču uz reiz tev pateiks ka tu r ir mikrene TDA nēvis traņi.

0 0 atbildēt

nealsiju komentus un varbuut kaads jau ir teicis! atvilknei kur noglabaaji barokli es tavaa vietaa izdomaatu kur izgriezt caurumus ventilaacijai , jo paarkasiis tas tav baroklis tai atvilknee! lai gan izstaasd tas pastuuzis peec rotaljnlietas varbuut kaadu laiku pavilks!

0 0 atbildēt

Tajā atvilkē tas barošanas bloks nepārkarst? emotion

0 0 atbildēt

Noteikti, ka UK šīs lietas by default ir bik lētākas...

 

Music is my girlfriend, you can be my bitch Captain Reini :D

0 0 atbildēt

2x3 W ķīnas sūdu nosaukt par pastiprinātāju var tikai lennijs. paņem lennij beidzot kādu skolas fizikas grāmatu. un par to izjjāto plašu atskaņotāju  lenniju vajag nopērt.

1 1 atbildēt

Mjā manā gadījumā to barošanas bloku atrast vienalga nebūtu tik viegli, jo nekad neesmu bijis stacionārā kompja īpašnieks, ne arī ir brālis vai kaimiņš, kam nospert, tomērt, lai kaimiņiem liktu klausīties savu mūziku man būtu nepieciešams pastiprinātājs, kas maksās ne tik Ls 15, bet gan jau kaut kur Ls 115 + pat ar tām Radiotehnikas tumbām būtu par maz emotion Tomērt mana systēma, kas sastāv no Ls 3.50 vērtu tumbu datora skandu pastiprinātāj, kas apgreidots ar vairāk kā 15 gadus veca radio transformatoru, atrasta radio skaļruni, kas vēlaizvien atrodas tajā pašā korpusā un kaut kādu lielāku arī atrastu tumbu.... emotion emotion

0 0 atbildēt

nu psc ja ausīs vate tad var tos D kalses sūdus klausīties komplektā ar 2L ornitologu!

0 1 atbildēt

emotion Palasīju komentus :( vairums laikam domāja ka būs Hi-Fi sistēma, bet ir labs, galvenais ka lēti un pietiekoši labi darbojas, vienīgais to barošanas bloku nevajag pārkarsēt, ja karsīs, paštuko par dzesēšanu.

1 4 atbildēt