Īpaši noderīgi šis būs tām mājsaimniecēm un mājsaimniekiem, kam patīk cept.
20 mazliet ģeniāli triki virtuvē, kas atvieglos tev dzīvi!3
47
0
Pirms cepumu formīšu lietošanas, ieliec tās miltos - nelips.
Lai cepumi saglabātos svaigi, ieliec tos maisiņā ar baltmaizes šķēli.
Reklāma
Lai banānus ātrāk nogatavinātu, ieliec tos krāsnī uz 40 minūtēm 150 grādos.
Novieto tos uz cepamā papīra un liec krāsnī, pārbaudi pēc pusstundas - varbūt tie jau ir gatavi - miza melna un iekša mīksta. Ja vēlies šādus banānus izmantot receptē, tie pirms tam noteikti jāatdzesē.
Puse nogatavināta, saspaidīta banāna ir labs aizstājējs 1 olai.
Perfektas šokolādes skaidiņas var iegūt ar kartupeļu mizotāju.
Reklāma
Paturi nazi zem karstā ūdens, nosusini to un izmanto kūku griešanai
Ja meklē siltu vietu, kur atstāt mīklu uzbriest, ieliec to krāsnī, kas uzsildīta uz minimālu temperatūru.
Ja receptei nepieciešamas olas istabas temperatūrā, ieleic tās uz brīdi siltā ūdenī.
Reklāma
Lūk, kā mīkstināt tikko no ledusskapja izņemtu sviestu.
Ielej glāzē karstu ūdeni, paturi pāris sekundes, izlej ārā un pēc tam uzliec glāzi uz sviesta - tas sasils.
Pārāk cietu sviestu var arī sarīvēt. Sevišķi labi - drumstalām.