local-stats-pixel fb-conv-api

Sveiciens visiem, kuri pamet Latviju180

426 39

Iepriekš uzrakstīju komentāru kādam rakstam, bet tad nolēmu, ka to vajadzētu publicēt, kā rakstu. ceru, ka arī citi spoki izteiks savas domas un komentārus.

Varbūt citur ir labāk, bet es nekad nemainīšu savu Dzimteni (Latviju) pret kaut ko citu. Kas būs, ja visi labākie prāti aizbrauks prom? Kas veidos mūsu valsti? Mums pašiem tā javeido, lai citiem ir skaudība.

Protams ir labāk aizbraukt uz visu gatavu, un priecāties, bet kapēc aizbraucēji izmanto vieglāko ceļu, ēd pie sveša "pīrāga, bet neveido savu", nekadas cieņas pret aizbraucējiem. Būtu palikuši šeit un vairotu labklājību savā dzimtenē. (pieļauju domu, ka tas nav viegli). Vēl man ir rūgtums, aizbrauceji brauc uz Latviju, izmanto medicīnas pakalpojumus, kurus nodrošina mūsu nodokļu nauda, nav brīnums, ka mūsu medicīnas finansējums klibo.

Protams, tas ir vieglāk, kaut kur aizbraukt un pelnīt "lielo rubli" , bet kas būs, ja visi tā darīs, mēs nekad neizveidosim savu valsti, kura dzīvos labklājībā, lai citiem skauž.

Mani daudzi radinieki un paziņas ir izbaudījuši šos rietumu "priekus", bet ilgāk par 5 {pieciem) gadiem nav izturējuši, vienmēr ir ilgas pēc Dzimtenes. Jā, ja Tu nostrādā Lielbritānijā attiecīgos gadus, tad Tev ir tiesības saņemt šīs valsts pensiju, kura tiešām nav salīdzināma ar mūsu valstī noteikto.

Bet kas var būt labāks par mūsu mežiem, upēm ezeriem

Piedodied, bet izteicu savas domas.

426 39 180 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Juris1604
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 180

0/2000

hah... Sūrā Latvijas ikdiena!   Ja kāds sūdzās par LV valdību,kas noved LV pie tāda stāvokļa, kāds tas ir... tad vajag atcerēties kuri ir tie,kas balso!  Jauks rezultāts vai ne?

2 0 atbildēt
Visu cieņu raksta autoram!!!
3 1 atbildēt
Ss.lv - aizklapeja del VID reketa. Bankas - aizklapeja - del atkal Ierednu bezdarbibas. Visa uznemejdarvibas vide ir pazudinata likumdoshanas mudzeklos sapinkeretas ar nodokliem un VID. Lato Lapsa - cinijas... piegrieza. Tadi kas cinas - cietumos, avizes, tad nokkusinati tiek. Parejie kas to redz - aizbrauc - del tas tavas zivs jau neies vienkarshi genocidam paklauties. Nav tachu runa par to ka vairak pelnit - colveki parvacas DZIVOT! Ne jau gestatbaitot uz 2 meneshiem bet parvacas DZIVOT - jo nekas - ieksaitot tavu upiti - nesmej gremdet skumjas par pardoto Belgijai Latviju ar visam no tam izruetojsajam sekam. Ir jabrauc prom.
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
lohs peedejais tu esi! luuk deelj taa ka tajaa valstii eksistee taadi kaa tu "lai citiem skauzh", kaa arii liels bars ar pretiigiem kretiiniem kuriem tiesham skauzh viss kas ir otram, delj taadiem arii brauc prom nu jau arii aarsti, uznjeemeeji, maakslinieki utml
2 0 atbildēt

Sevi arī raksturo perfekti.

1 0 atbildēt
F... Y.. Sapūsti savā s... LV, man ir jāmaksā kredīti, rēķini, bet tur naudu nopelnīt godīgi nevaru!!! Tā kā F... Y.. and hawe a nice day...
4 3 atbildēt

Brīva pasaule, gribēs dzīvot normāli brauks prom, vai pa kapeikām rukās šeit + izglītība neko nenosaka Latvijā.

1 0 atbildēt
Tu laikam esi lētticigs primāts, kas uzvilcis rozā brilles un neredz, kas apkārt notiek!
1 0 atbildēt

Nu gribās jau gribās teikt tikai labu par mīļo dzimteni, bet tā rūgtā patiesība tur ir un nav jēgas čakarēties ar tiem aizbraucējiem, jo čakarējamies jau pietiekami ilgi un vēljoprojām katru gadu mūsējie aizbrauc. Katru gadu viens un tas pats, par vēlēšanām labāk nerunāsim vispār.

1 0 atbildēt
Un ko raksta autors gribēja ar to visu teikt!? Tipa nau ko ēst ej baudi Latvijas skaistos dabas skatus? Zābaks totāls!!
5 4 atbildēt

Visa problēma, Tev es piekrītu, ir tā ja visi tā domās, kā Tu, mes nekad savu Dzimteni neizvedosim par labklājības valsti. Katram sava roka jāpieliek (nezkatoties uz grūtībām), lai izveidotu Dzimtenē labklājību, tāpēc man nav nekādas cieņas pret tiem kuri aizbrauc. 

Ir tāds teiciens " žurkas pamet grimstošu kuģi" , bet kuri būs, kas izglābs to.

Tad, kad tas būs izglābts Jūs atgriezīties ar paceltu galvu un sāksiet mūs mācīt.

3 2 atbildēt

Bet tās ir manas domas, protams būs ļoti daudz " - "no tiem, kuri ir aizbraukuši. tie kas ir palikuši ar savu nodokļu naudu subsidē Jusu labklājību (daļēji, un ne visiem).

3 2 atbildēt
Pag.. Pats saprati ko uzrakstiji?
1 1 atbildēt

Piekrītu 10000000+

0 0 atbildēt

Es tepat Latvijāa mežaa strādājot nopelnu 2000eur uz rokas, nedomāju ka arzemes ir zelta bedre, tie kas grib strādāt tie tepat labi nopelniis, tie kas grib seedeet pie datora,tie lai arii chiikst.

0 0 atbildēt

Tad paskaidro kapēc valdība neuzklausa savus iedzīvotājus, un tiem svarīgās lietas pamet malā kā nevajadzīgas. Ja viņiem rūpētu par cilvēkiem kas valstī dzīvo viņi netaisītu rupji sakot debīlus likumus, kas visiem apgrūtina dzīvi šeit esot un dzīvojot.

Manuprāt valsts pārstāvjiem ir galīgi pie vienas vietas par lietām, kas ir īstie iemesli kādēļ cilvēki pamet valsti. Tad nedarot neko par tiem iemesliem brīnās “Kāpēc tik daudzi nepateicīgie brauc prom?”. Es nevaru sagaidīties, kad tikšu prom no šejienes.

0 0 atbildēt

Zinu pāris lielās naudas pelnītājus, kuri atbrauc uz Latviju pie radiem pazīmēties kādas šmotkas un kādus BMW sapirkuši, bet pats smieklīgākais, ka viņi nevar atļauties tajās valstīs pilnīgi neko!! Ne māju, ne dzīvokli - neko! Pat mašīnu nevar uzturēt un nevar savam BMW nosegt apdrošināšanu, lido uz Latviju pie zobārsta, acu ārsta utt utt.... pat mašīnu skrūvē pie čomiem, jo anglijā to nevar atļauties un nav kur!! 

0 0 atbildēt

Par domu vien uzšaut gribētos...

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »