local-stats-pixel fb-conv-api

Sveiciens visiem, kuri pamet Latviju180

426 39

Iepriekš uzrakstīju komentāru kādam rakstam, bet tad nolēmu, ka to vajadzētu publicēt, kā rakstu. ceru, ka arī citi spoki izteiks savas domas un komentārus.

Varbūt citur ir labāk, bet es nekad nemainīšu savu Dzimteni (Latviju) pret kaut ko citu. Kas būs, ja visi labākie prāti aizbrauks prom? Kas veidos mūsu valsti? Mums pašiem tā javeido, lai citiem ir skaudība.

Protams ir labāk aizbraukt uz visu gatavu, un priecāties, bet kapēc aizbraucēji izmanto vieglāko ceļu, ēd pie sveša "pīrāga, bet neveido savu", nekadas cieņas pret aizbraucējiem. Būtu palikuši šeit un vairotu labklājību savā dzimtenē. (pieļauju domu, ka tas nav viegli). Vēl man ir rūgtums, aizbrauceji brauc uz Latviju, izmanto medicīnas pakalpojumus, kurus nodrošina mūsu nodokļu nauda, nav brīnums, ka mūsu medicīnas finansējums klibo.

Protams, tas ir vieglāk, kaut kur aizbraukt un pelnīt "lielo rubli" , bet kas būs, ja visi tā darīs, mēs nekad neizveidosim savu valsti, kura dzīvos labklājībā, lai citiem skauž.

Mani daudzi radinieki un paziņas ir izbaudījuši šos rietumu "priekus", bet ilgāk par 5 {pieciem) gadiem nav izturējuši, vienmēr ir ilgas pēc Dzimtenes. Jā, ja Tu nostrādā Lielbritānijā attiecīgos gadus, tad Tev ir tiesības saņemt šīs valsts pensiju, kura tiešām nav salīdzināma ar mūsu valstī noteikto.

Bet kas var būt labāks par mūsu mežiem, upēm ezeriem

Piedodied, bet izteicu savas domas.

426 39 180 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Juris1604
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 180

0/2000
Man sāk likties, ka visi stipri pārspīlē ar šo visu... Protams ir cilvēki kuri aizbrauc dēļ naudas vai studēt. Bet tik daudzi vienkārši aizbrauc, jo grib piedzīvot vairāk. Nav nekas slikts dzīvot visu mūžu vienā valstī, bet Latvija ir maziņa, nacionalitātes var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt. Un pārvākties un dzīvot dažādās valstīs arī nav slikti. Tā ir katra izvēle. Es esmu 22 gadus veca. Dzīvoju UK. Kad man bija 18 pārvācos uz Latviju uz diviem gadiem. Patika, pelnīju labi. Bet apnika.Un nu es esmu atpakaļ UK un plānoju pārvākties kur talāk. Beidziet ņemties, beidziet pārmest. Nav jūsu dzīves. Ja mīli visu pasauli un redzi labo katrā valstī, tas nenozīmē ka nemīli Latviju.
4 0 atbildēt

Neliekuļošu un netēlošu, ka esmu lielākais patriots, jo tas tā nav. Ne tuvu. Es nesūdzos ne par šo valsti, ne par savām finansēm, te ir vairāk vai mazāk viss, kas vajadzīgs, bet ja man parādītos iespēja dzīvot un strādāt labākā, attīstītākā valstī, es to garām nelaistu. Tikai tāpēc, ka esmu lāāāātvietis un dzimis Lāāāātvijā, mans pienākums nav te palikt līdz mūža beigām un sapūt šajā zemē. 

Un starp citu, cilvēki nepārceļas uz citām valstīm tikai naudas dēļ. Kādam nepatīk sabiedrība, kādam kultūra. Kādam nepatīk latviešu izteiktais konservatīvisms un vēlas dzīvot liberālākā valstī. Kāds labāk jūtas starp amerikāņiem, kāds starp ķīniešiem vai čukčām. Cilvēki mēdz būt dažādi, vai zinies.

Neviens nedabū izvēlēties, kur vēlas piedzimt, bet pavisam noteikti ir izvēle, kur vēlies pavadīt savu dzīvi. Mūsdienās, kad visi pasaules vārti ir vaļā, neredzu nevienu pašu iemeslu, kāpēc nīkt valstī, kas tev kretinē. 

5 1 atbildēt

No mežiem, upēm, ezeriem nepaēdīsi, rēķinus nenomaksāsi, drēbes nenopirksi. Neesmu nekad strādājis ārzemēs, bet varbūt gribētu, piepelnīties, lai atbrauktu atpakaļ un kaut ko arī varētu atļauties nopirkt.

4 0 atbildēt
Pagrozu pirkstu pie deniņiem par šito raudājienu. Ak medicīna? A ka tu, cilvēk, zinātu,ka Vācijā man jau 90% zobarstniecību apdrošinātājs sedz, pie ārsta eju bez maka kabatā. Slimnīca diennaktī 10 eiro. Nu kā gan es brauktu uz Latviju naudu šķērdēt pie ārstiem. Šausmas vienkārši par tādu domāšanu. Nu sūtam tak naudu uz dzimteni, bet tu, tik raudi, vēl tev maz.
4 0 atbildēt

Par medicinu,nu gan nevajag liet! Saliku sev zobu implantus Latvija,par naudu kuru nopelniju UK. Maksaju pilnu summu un neko sliktu taja nesaskatu,ka nopelnito naudu citur iztereju Latvija. Naudu kuru dodu savai gimenei,kas dzivo Latvija ari nonak Latvijas kopeja apritee,tur es ar neko sliktu nesaskatu.

Par kadu nakotnes veidoshanu Tu runa,ja Latvija ir donorvalsts,lai eiropas bagatas valstis dzivotu labak. Ko driks razot un,ko nedrikst razot nosaka EU,ja ne tak sodi. Citiem vardiem..tu nerazosi,jo tev japerk no mums,lai mes EU bagatas valstis dzivotu vel labak,tu esi tikai musu prechu noieta tirgus.

4 0 atbildēt
Nu pagaidisim,ko Pats Juris teiks emotion
4 0 atbildēt

BONBONGAM lielā sāpe  emotion Piespamojis visu komentāru sadaļu.  emotion 

Patiesība ir pa vidu, aizbraukušie ar nav nekādi eņģelīši, tāpat palikušie nav enģelīši. Abām pusēm ir daļēji pamatots aizvainojums un argumenti.

Taisnība jau ir autoram, ka pašiem jāiziet ugunim cauri, nevis jābēg, ne jau vecajā Eiropā visos laikos piena upes tecējušas, ntās paaudzes nabadzībā pavadījušas. Skatoties no postpadomju valstīm tikai Igaunijai iet labāk, bet kopumā Baltijas valstis ir labākā ekonomiskā situācija par pārējām 15. valstīm. Vienmēr nevaram būt pirmie!

Labi vairāk neizplūdīšu, viss ir slikti piekritējus, tāpat neparliecinās..  emotion 

4 0 atbildēt
Raksta autoram: ir táds teiciens - nekad nesaki nekad jeb no atteiktá maizes gabala tev tiks tá lieláká tiesa! 😁 P.S. Laikam esi vél krietni nepieredzéjis iz dzíves. 😱 Savádák bútu grúti saprast tik vienpusígu, šauru un citus nosodošu dzíves skatíjumu...😏
3 0 atbildēt
Mums skolā pajautāja ko mēs nākotnē domājām darīt. 16 no 20 skolniekiem atbildēja, ka plāno braukt uz ārzemēm. Bēdīgi!
3 0 atbildēt

ļoti patriotiski un čīkstīgi

3 0 atbildēt

tiešām? vieglāk ir aizbraukt? es domāju tieši otrādi, vieglāk ir palikt. un vispār tu zini kādu ieguldījumu valstij dod aizbraucēju sūtītā nauda? tie ir milijoni gadā

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Apgaismo mani tad, kas dzīvē ir? emotion

P.S Vismaz par kotlešu un šņabja partiju nevēlēju... (Desas līmeņa)

3 0 atbildēt

Piekrītu Tev, es arī nespēju iedomāties, kā var pamest Latviju, un braukt dzīvot kur citur! Un pat ja Latvijā neiet tik labi cik vēlētos, pamest Dzimteni, manuprāt tas ir garām.. bet tās protams manas domas..

5 2 atbildēt

Saprotu, ka pats esi aizbraucējs?

Labāk pastāsti, kas tev šeit darīja pāri? Arī Latvijā var nopelnīt dzīvei, kaut ar profenes izglītību! Tas 2x lielākais cipars kontā jau neko neizsaka! Saņem vairāk un atdod vairāk, beigās tāpat nekā lieka nav, vai vērts?

6 3 atbildēt

hah... Sūrā Latvijas ikdiena!   Ja kāds sūdzās par LV valdību,kas noved LV pie tāda stāvokļa, kāds tas ir... tad vajag atcerēties kuri ir tie,kas balso!  Jauks rezultāts vai ne?

2 0 atbildēt
Visu cieņu raksta autoram!!!
3 1 atbildēt
Ss.lv - aizklapeja del VID reketa. Bankas - aizklapeja - del atkal Ierednu bezdarbibas. Visa uznemejdarvibas vide ir pazudinata likumdoshanas mudzeklos sapinkeretas ar nodokliem un VID. Lato Lapsa - cinijas... piegrieza. Tadi kas cinas - cietumos, avizes, tad nokkusinati tiek. Parejie kas to redz - aizbrauc - del tas tavas zivs jau neies vienkarshi genocidam paklauties. Nav tachu runa par to ka vairak pelnit - colveki parvacas DZIVOT! Ne jau gestatbaitot uz 2 meneshiem bet parvacas DZIVOT - jo nekas - ieksaitot tavu upiti - nesmej gremdet skumjas par pardoto Belgijai Latviju ar visam no tam izruetojsajam sekam. Ir jabrauc prom.
2 0 atbildēt
"Aizbraukt uz visu gatavu"... Tiko darba darīšanās biju UK. Bļin es tur ne par ko nedzīvotu! Sēžot viesnīcā izdomāju iegooglēt vietējās pilsētas ziņas - nākošajā dienā bija bail uz centrālo laukumu aiziet... Ir tikai viena lieta labāka kā Latvija - pārtikas veikalsu saturs (svaigas graneles, bekons kurā nav speķa) un restorāni ( bbq ribas u.t.t.). Viss pārējais ir zem katras kritikas - piedirsts, pievemts un piedrazāts. Miskaste! Esmu tik laimīgs būt atpakaļ...
2 0 atbildēt
lohs peedejais tu esi! luuk deelj taa ka tajaa valstii eksistee taadi kaa tu "lai citiem skauzh", kaa arii liels bars ar pretiigiem kretiiniem kuriem tiesham skauzh viss kas ir otram, delj taadiem arii brauc prom nu jau arii aarsti, uznjeemeeji, maakslinieki utml
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »