local-stats-pixel fb-conv-api

Kremlis melo: Rietumi izmanto Ukrainu, lai iznīcinātu Krieviju1

19 7

Dezinformācija:

Saskaņā ar vairākiem prokremliskiem avotiem, to skaitā ar Kremļa TV kanāla Rossija 1 propagandas šovu 60 minut, Rietumi vēlas iznīcināt Krieviju, tāpat kā tas tika darīts 1938.gadā, izmantojot Hitlera režīmu (Minhenes līgums), lai iznīcinātu PSRS.

Tagad tiek izmantota Ukraina kā instruments/ierocis Krievijas sagraušanai. Rietumi dara to pašu arī tagad, izmantojot sankcijas, politisko spiedienu un NATO militārās mācības, norādīja Igors Korotčenko, žurnālaNacionaļnaja Oborona galvenais redaktors, Krievijas Aizsardzības ministrijas Sabiedriskās padomes biedrs propagandas šova laikā.

Dezinformācijas avots:

https://www.youtube.com/watch?v=n7RUbt6GnN4

Atmaskojums

Tā ir prokremlisko mediju bieži izplatīta dezinformācija par Rietumu sankcijām un agresiju pret Krieviju (https://euvsdisinfo.eu/disinformation-cases/?text=sanctions&disinfo_issue=&date).

Laika posmā starp 1939.un 1941.gadu Padomju režīms un Hitlera režīms bija sabiedrotie, kuri kopīgiem spēkiem ar neviltotu smaidu uz lūpām vienlaicīgi iekaroja Poliju.

Vēlāk, jau 2.Pasaules kara laikā, PSRS, Lielbritānija un ASV, un daudzas citas valstis apvienojās antihitleriskajā koalīcijā. 1938.gada Minhenes līgumam nav nekāda sakara ar PSRS.

ES īpašā politika attiecībā uz Krieviju ir spēkā no 2016.gadā, izvirzot piecus galvenos pamatprincipus, to skaitā selektīvu saistību veidošanu ar Krievijutādos jautājumos kā migrācija, terorisma apkarošana, klimata izmaiņas un atbalsta sniegšana Krievijas civilajai sabiedrībai.

ES 28 dalībvalstis ir vienpusēji un atklāti ieviesušas ierobežojošus mērus (sankcijas) pret Krieviju, jo tā ir anektējusi Krimu un destabilizējusi situāciju Ukrainā, kas ir suverēna Krievijas kaimiņvalsts.

19 7 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Kasjaks.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Gan jau asiņainā Raša Paraša sabruks bez Ukrainas palīdzības!!!
2 2 atbildēt