local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiks ar Jaunās Konservatīvas partijas biedriem un atbalstītājiem9

25 0

Kasjaks blogeri šovasar tika „sisti” gandrīz visās sociālo portālu platformās Facebook, Twitter, Spoki u.c. Lietotāji centās rast atbildi uz fundamentālu jautājumu, kurš no politiskajiem spēkiem ir kasjakiešu krustēvs. Taču viennozīmīgas atbildes tā arī nebija nevienam, jo tiklīdz jau kāds prātvēders atklāja, ka Kasjaks lobē konkrēto partiju, tā nedēļu vēlāk šis politiskais spēks bija sataisījis sūdus un atrāvās pa pilnu programmu. Piemēram, tā tas bija ar teatriālā cirka trupas partiju, vai Lembistiem, vai paristiem, vai trako operativņiku partiju. Uz neapgāžamiem pierādījumiem balstītās fanu hipotēzes tika sagrautas momentā.

Daudzi ir piemirsuši, ka Kasjaks nav ne pret vienu un reizē pret visiem, kuri uzskata, ka Latviju var čakarēt. Šobrīd rūpju bērni ir JKP un tās līderi, kuri sevi pozicionē kā tiesiskuma acuraugus, un ir gatavi sagraut veco oligarhisko sistēmu. Taču neredz, ka izslēdzot no koalīcijas veidošanas veca un no politikas noguruša vīra subsidētu partiju, ķeras apskāvienos ar Šlesera politprojekta uzlecošo zvaigzni.

Viss šis mīlas dancis nav viesis skaidrību, un rada vairāk jautājumu. Paristi ar Jaunupu priekšgalā izskatās, ka varētu sabotēt visu pasākumu, un sākt vest savas sarunas par koalīcijas veidošanu. Tādā gadījumā izskatās, ka saskares punktu starp iesaistītajām partijām nav tik daudz, un valdību mēs neredzēsim kā savas ausis. Paristiem tas soliņš varētu būt garāks, taču tur Jaunpups ar Pūcēnu varētu s@dirst vēl vairāk valsts ekonomiku.

Taču atgriežoties pie jautājumiem, kas adresēti JKP biedriem un atbalstītājiem:

 Vai Jūs esat mierā ar JKP uzņemto kursu koalīcijas veidošanā?

 Vai partijas vadības uzstādījums, ka ZZS koalīcijā nebūs, ir pietiekoši Jums skaidrots?

 Vai partijā pastāv varas vertikāle, kad visi biedri vienkārši pakļaujas valdes lēmumiem?

 Vai JKP atbalstītāji ir salīdzināmi ar KPV LV faniem?

 Vai iešana koalīcijā ar Šlesera līdzfinansētu partiju nesagraus tiesiskumu valstī?

 Vai partija pieļaujot taktisku kļūdu, kad no vārga vilka bēgot ieskrien lācim mutē, nenorakstīs partijas nākotni?

 Vai Bordāns un pārējās partijas publiskās sejas tiešām vairs neatceras Gobzema agresīvo retoriku par viņiem?

Uzbraucieni par to, ka Kasjaks aizstāv Lembergu un viņa partiju ir lieki (pameklējiet mājaslapā zem atslēgas vārdiem: Lembergs, Lembisti, ZZS, komunisti). Tā tas nav! Bet ja salīdzina vecu vilku (Aivars) ar lāci (Ainārs), tad labāk koalīcijā ņemt vecu vilku, kuram ietekme uz procesiem valstī, izņemot Ventspili, pamazām zūd. JKP daudziem vēlētājiem bija kā gaisma tuneļa galā, taču mediju virsraksti liek domāt, ka tā tas nebūs.

Vēl nesenā vēsturē bija buldozers ar gāzi grīdā, zināms kā tas viss beidzās. Sūdus izstrēba citi. JKP būtu jāuzņemas vadība pār visiem procesiem un KPV LV jāpasūta trīs mājas tālāk, lai Šlesera vēlme atgriezties politikā tiktu iznīdēta līdz ar sakni!

25 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Kasjaks.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Bordāns ir LABS!!!Bet Dzintars vēl LABĀKS!!!Par LATVISKU Latviju!!!
2 1 atbildēt

Vienkārši tāds ir bokss emotion , ja tu vicini kulakus un kādu siti, tad gaidi kontrsitienus. emotion 

0 0 atbildēt
Kom.Padumjā V. To nekad nepieļaus! Kaimiņš kā gailis jau staigā,jo advokāts blakus.
0 0 atbildēt

Šo lopu bordanu uz karātavām..

0 0 atbildēt

Nepabaro oligarhu!

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

nu tikko jau visu pazinoja, ka KPV LV vajag ekonomikas un satiksmes ministrus....kā reiz Ainaram vajadzigas ministrijas, lai noslauktu krejumu vel no eiropas planoshanas projektiem.....super....kaimiņš ar gobzemu ir pērkamas kuc*s.

0 1 atbildēt

pilnīgi viss papi$ts.....Kaimiņu vajadzēja mēslainē! Bordānam pa saules pinumu uzšaut, lai zin, ka nevajag piečakarēt vēlētājus.....

0 1 atbildēt