local-stats-pixel fb-conv-api

Black Lives Matter - nominēta Nobela miera prēmijai14

80 2

Kustība Black Lives Matter - BLM (melnās dzīvības ir svarīgas, red.tulk.) ir nominēta 2021.gada A.Nobela miera prēmijas balvai par to, kā tās aicinājums veikt sistēmiskas pārmaiņas ir izplatījies visā pasaulē.

80 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Diemžēl vislielākie rasisti ir nēģeri.

Bez tam, tieši neizglītotie, kuri ASV ir lielais vairākums, jo izglītots un diplomēts speciālists- nēģeris ir tāds pats retums kā pie mums inženieris- čigāns..

Attiecīgi, izglītības trūkums, vai pareizāk sakot, tradicionāla negribēšana mācīties liedz iegūt kādu nebijis atbildīgu amatu.- un tas ir viens no piemēriem, lai brēktu par rasismu.. utt.

Pieejami maksimāli daudz piemēri, kuri balstīti uz argumentiem.

P.S. Pats BLM sauklis sludina, ka TIKAI melno dzīves ir svarīgas, un melnie rīkojas saskaņā ar to, jo visi baltie pēc definīcijas ir rasisti, kuri jāsit. Attiecīgi nēģeru bandas pilnīgi atklāti skraida pa pilsētu un sit, aplaupa ne tikai večus, bet arī baltās sievietes un bērnus. Aizstāvēt viņus uzdrošinās retais, jo viņš automātiski kļūs par RASISTU. Visi baltie dzīvo nāves bailēs, ka tiks apvainoti RASISMĀ.., jo tad viņi zaudēs darbu un ieradīsies nēģeru bandas demolēt viņu mājas. Augstskolā melnie drīkst nekārtot noslēguma eksāmenus ja motivē, ka viņi ir ļoti daudz cietuši.. Un dekāns to akceptē, jo viņš negrib būt RASISTS un negrib zaudēt darbu, tāpat nevēlas, lai kāds sit viņu un viņa radus.. Līdzīga veida pielaides ir jebkurā darba vietā..Tā, diemžēl, ir realitāte.

Bez tam, čaklums darbā tur arī skaitās kā RASISTISKS izlēciens, jo izceļ balto rasi pār nēģeriem, kuriem pārsvarā šī īpašība nepiemīt..

Esmu kādu laiku dzīvojis ASV.

Apkopojot visu minēto sanāk, ka diezgan ciniski un idiotiski izklausās tas, ka ultra labējo BLM tusiņu kāds nominē Nobela Miera prēmijai.. Ar tādu pieeju var arī Hitleru, vai jautro KKK kustību nominēt Miera prēmijai.

26 3 atbildēt

Man liekas tā kustība tikai uzkurana vēll lielāku rasismu.

18 1 atbildēt

"Miera" prēmijai?? Tā kustība radīja vienu no lielākajiem pēdējo laiku bardakiem pasaulē. Tagad jau būs jāsāk pat Nobela prēmijas apšaubīt.

Ja gribam reālu nākotni, tad sabiedrībai būtu jāpasniedz vien statistika, lai katrs pats izdara secinājumus. Tad lietas pavisam citā gaismā parādīsies.

17 1 atbildēt

vai nēģeru dzīvības būtu uzskatāmas kā svarīgākas kā balto (vai citu) cilvēku ?

emotion

14 1 atbildēt

Obama ar personīgi autorizēja dronu uzbrukumus kur kadi 15000 civilo un kadi 500 bērni gāja bojā bet tāpat dabuja "Nobela Miera prēmiju" tā prēmija sen apsmiekls.

10 0 atbildēt

PASAULE IET DIRSĀ!

6 0 atbildēt

Tā "miera" prēmija, jau seni diskreminējusi.. - daudzi izcili cilvēki ir atteikušies no tā "goda".. ..

- ja atmiņa mani neviļ, tad Hitlers savulaik arī bija izvirzīts prēmijas saņemšanai... .. bet nu tur tas viss ātri noklusa.. (cik sapratu pats Hitlers to noraidīja.. )..

- tā, kā izvirzīt var jebkuru... cita lieta vai vispār tiks līdz nominācijas sarakstam..

- Šogad tur būs jautra kompānija, Grēta, Lukašenko.. BLM... - un kas tik vel nav izvirzīts..

6 0 atbildēt

Stulbums.

5 0 atbildēt

Miera prēmijai?

A MOŠ VARBŪT DODAM KIMAM JONG-UNAM AR?!

SMIEKLĪGI!

0 0 atbildēt