local-stats-pixel fb-conv-api

Aktualitātes politikā jebšu kartupeļu lietus3

147 6

Laikā, kad Gobzems jau apstiprinājis faktu, ka veidos jaunu politisko partiju un kopā ar Kinfield īpašnieci un Jāni “ūdenim ir atmiņa” Pļaviņu stāda kartupeļus brangai ražai, man patīk ielūkoties Facebook intelektu vismazāk skārušajās dzīlēs un pavērot, kādu sviestu dzen Latvijas iedzīvotāji. Šorīt pie darba pīpējot parunājos ar akmeni, kas mētājās turpat uz zemes un sarunas laikā noskaidrojās, ka viņā ir vairāk intelekta un loģiskās domāšanas nekā tālāk sekojošo komentāru autoros.

147 6 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Nu tas jau vairāk kā skaidrs, ka liela daļa no Latviešu tautas ir nīdētāji. Sakot ka viņu balss vēlēšanās neko nedos, vairāk kā 50 % cilvēku neaiziet vēlēt un brīnās kapēc nekādas pārmaiņas. Ļoti žēl, ka facebook platforma ir pārvērtusies par lielu raudašanas sekciju, kā arī tur savācās visi dračītāji un viens otram palīdz komentāros raudot, bet neko nemainot, tas liecina par dažu indivīdu intelektuālo līmeni un izglītību, jo tikai neizglītoti cilvēki var publiski nīdēt ka viss ir slikti un tautas vadoņi (deputāti) ir lohi. Visiem Latvijā ir iespējas, taču mums vieglāk ir vainot kādu un neko nedarīt. Ir tas teiciens, ka vainot citu ir vieglāk nekā iet, celties un darīt. Darba iespējas Latvijā ir ļoti augstas, (darbi no datoriem, darbs caur internetu, izveidot savu uzņēmumu), protams, ja meklē, nevis to laiku lai pavadītu meklējot labākas iespējas, izmantot raudot internetā un iegūt ego masāžu saviem kompleksiem. Lūdzu neņemiet ļāunā ja kādu aizskāru - tā mana nelielā pusdienu pārtraukumu pārdoma emotion 

9 1 atbildēt

Sākumā domāju kas par fuxxxck..  Bet nu jā,  10 punkts..  pilnībā piekrītu autoram..  Ja neaizej balsot- tad - fu..ck of.f .. tev nav pat mazāko tiesību ko iebilst.. 

tie kas neaiziet balsot ir patiesie Valsts nodevēji.. 

Pārējāis rakstā - paliels sviestC.. 

2 1 atbildēt
I smell a wild deputāts here emotion
0 0 atbildēt