local-stats-pixel fb-conv-api

Ballīte turpinās!85

451 6

Spoku partijas dibināšanas ideja tika uzņemta ar milzīgu atsaucību - es zināju, ka spokiem patīk radikālas idejas, bet lielais atbalstītāju skaits mani patīkami pārsteidza. Gribu pateikties visiem idejas atbalstītājiem un piedāvāt ķerties pie nākamajiem praktiskajiem soļiem Spoku partijas veidošanā.

Atceries, Spoku partija vēl nepastāv, kāda tā būs, tas ir atkarīgs no tā, ko mēs kopā izlemsim. Ikvienam no mums ir tiesības uz savu viedokli. Lai katram būtu iespēja izteikties par šo tēmu un nepazust spoku tradicionālo rakstu plūsmā, spoki.lv portālā ir izveidota sadaļa Spoku Partija, kurā visi var publicēt savas idejas, akcijas, konkursus un pārdomas par politisko tēmu, kā arī komentēt un balsot.

Piemēram, viena no apspriežamjām tēmām būtu, ar kādām metodēm mēs varētu pārliecināt 50 tūkstošus Latvijas pilsoņus nobalsot par Spoku partiju 2. oktobrī. Ja nobalsos mazāk, tad Saeimā netiksim, lol.

Padalies ar savām idejām, priekšlikumiem un skatījumu uz turpmāko partijas attīstību un virzību sadaļā „spoku partija”. Atceries, ka Spoku partijas galvenā atšķirība ir tā, ka mēs piedāvājam izlozēt Saeimas vēlēšanu kandidātus un turpmāk visus lēmumus pieņemot partijas biedru balsojumā spoki.lv lapas aptaujās. Nepaliec malā un piedalies!

Uztver to visu kā lielu prikolu! :)

451 6 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

atbildot uz Yellers komentāru " Dunduks... " Посмотри в зеркало!

1 0 atbildēt

atbildot uz MONTANNA komentāru " Man viens jautājums! Šitas ir likumīgi? :D " Protams! 

2 1 atbildēt

atbildot uz fujaks komentāru " Vajadzētu ieviest likumprojektu par sieviešu ... " Atbalstu. +1

0 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Un kāpēc ne? " Tu esi daunis vai arī izliecies par asprātīgo, tēlojot dauni?

0 0 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru " atbildot uz donorvo komentāru " Gribi ahunos ... " Un kāpēc ne?

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »