local-stats-pixel fb-conv-api

Ballīte turpinās!85

451 6

Spoku partijas dibināšanas ideja tika uzņemta ar milzīgu atsaucību - es zināju, ka spokiem patīk radikālas idejas, bet lielais atbalstītāju skaits mani patīkami pārsteidza. Gribu pateikties visiem idejas atbalstītājiem un piedāvāt ķerties pie nākamajiem praktiskajiem soļiem Spoku partijas veidošanā.

Atceries, Spoku partija vēl nepastāv, kāda tā būs, tas ir atkarīgs no tā, ko mēs kopā izlemsim. Ikvienam no mums ir tiesības uz savu viedokli. Lai katram būtu iespēja izteikties par šo tēmu un nepazust spoku tradicionālo rakstu plūsmā, spoki.lv portālā ir izveidota sadaļa Spoku Partija, kurā visi var publicēt savas idejas, akcijas, konkursus un pārdomas par politisko tēmu, kā arī komentēt un balsot.

Piemēram, viena no apspriežamjām tēmām būtu, ar kādām metodēm mēs varētu pārliecināt 50 tūkstošus Latvijas pilsoņus nobalsot par Spoku partiju 2. oktobrī. Ja nobalsos mazāk, tad Saeimā netiksim, lol.

Padalies ar savām idejām, priekšlikumiem un skatījumu uz turpmāko partijas attīstību un virzību sadaļā „spoku partija”. Atceries, ka Spoku partijas galvenā atšķirība ir tā, ka mēs piedāvājam izlozēt Saeimas vēlēšanu kandidātus un turpmāk visus lēmumus pieņemot partijas biedru balsojumā spoki.lv lapas aptaujās. Nepaliec malā un piedalies!

Uztver to visu kā lielu prikolu! :)

451 6 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

joks vai pa īstam, bet es domāju, ka partijai būtu labas izredzes tik iekšā! īsti neatceros gadu bet bija tāds laiks, kad kandidēja Muļķu partija (partija, kura arī tikai izveidota, kā joks) bet bij cilvēki, kas par viņiem balsoja un atbalstija!

10 0 atbildēt

Peleks rakstīja.

"nevis sviests, bet iesaku nosviest LV ražotajām precēm PVN uz 5% un importētajām pacelt uz 25% godīgi - atbalstam vietējos ražotājus, lai pārējie nelien mūsu laukā, tomēr savējie jāatbalsta, ar to attīstiisies rūpniecība, lauksaimniecība, viss, cilvēkam lielāki nodokļi, zemākas cenas, mazie uzņēmēji, lauku produktu tirgotāji varēs konkurēt ar massveida ārzemju ražotājiem, kas tagad mūsējos izspiež!! ak jā, aizmirsu 2. punkts (pa to savāktu vismaz 500.000 atbalstītāju) atcelt navessoda aizliegumu un notiesāt 100 pašreizējās cūkas, publiski nomētājot ar akmeņiem, piedalīties drīkst tie, kas pa mums balsojuši!! :D uzvara garantēta!! :D"

Esmu par šo! :D

11 1 atbildēt

Man liekas ka šitada partija vismaz panāktu pozitīvismu cilvēkos nevis ta tukšo salmu kulšana un likumu pieņemšana kas noved tikai dziļāk dupsī un cilvēku nervu bendēšana !! :)  

vajag dalīt skrejlapas pa vecrīgu un centru , gan jau ziņās tiks , bezmaksas reklāma gan portalam gan idejai , un tad jau jāskatās kas turpinājumā par jēdzīgs var sanākt :)

10 0 atbildēt

Partijas sauklis: "Mēs zagsim mazāk " =]

10 0 atbildēt

atbildot uz Miegamicis komentāru " 2012. tuvojas, ka es jums saku! "

 

Tuvojas... 2011 tuvojas 2012 tuvojas 2013 tuvojas...  UN ?  Maiju saules kalendars norada saules ciklu...maiju cilveka kalendars noraada celveka attistibas ciklu.  Maiju gada kalendars noraada zemes kustibu pa orbiitu no punkta "a" lidz punktam 'a' 365 dienas. UZSVERU CIKLU !!! tas ka beidzas gads nenoziime ka visam ir beigas, vnk saksies jauns gada cikls. tas taads mazinjsh iemetinajums panikas celeejam :D Runajot par partijas dibinashanu...es buutu tikai par!!! 500.000 cilveku...pfff...mierigi...chewe piedavajums skan labi :P :) variants realaks...ja ir ekonomisti tad sakt taisiit realus biznessplanus kaadas ruupnicas atvershana, ar darba vakanceem...kapec slikstam - nav ruupnicu, nav ekonomikas mugurkaula. pashus mazakos aisuutiit lai dala bukletus, jedziigakus spokus lai intervee cilvekus, noskaidrot cilveku interses ko vinjiem vajag, ko nevajag. Kas traucee normali dziivot u.t.t. "nost ar krieviem spokus" tur pat rindaa pie deputatiem uz noshaushanu, pakarshanu, un apmetashanu ar akmenjiem. Izskatiit VISUS variantus sakt biznesu ar krieviju, b-krieviju, ukrainu, jo eiropai vajadziigi mees neesam (kursh to saprata bez manas palidziibas) Un vel var raxtiit simtiem kriteriju par sho teemu... Tikai traucee viens - temprements, visi sit ar papedi kruutis, un blauj ka viss buus, visur piedaliisies, bet kad viis iet uz realo pusi, tad AMBA...neviens neko nezin :)  

10 0 atbildēt

atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Jo dienas, jo trakāk. Spoki.lv kvalitātes l... " pilnībā piekrītu!

8 0 atbildēt

 

nevis sviests, bet iesaku nosviest LV ražotajām precēm PVN uz 5% un importētajām pacelt uz 25%  godīgi - atbalstam vietējos ražotājus, lai pārējie nelien mūsu laukā, tomēr savējie jāatbalsta, ar to attīstiisies rūpniecība,  lauksaimniecība, viss, cilvēkam lielāki nodokļi, zemākas cenas, mazie uzņēmēji, lauku produktu tirgotāji varēs konkurēt ar massveida ārzemju ražotājiem, kas tagad mūsējos izspiež!!

ak jā, aizmirsu 2. punkts (pa to savāktu vismaz 500.000 atbalstītāju) atcelt navessoda aizliegumu un notiesāt 100 pašreizējās cūkas, publiski nomētājot ar akmeņiem, piedalīties drīkst tie, kas pa mums balsojuši!! :D

uzvara garantēta!! :D

8 0 atbildēt

Varētu pierunāt pāris cilvēkus, bet nu ? :D

7 0 atbildēt

Nekāda lozēšana!

Par deputātu jākļūst tam, kurš var vairāk izdzert!

7 0 atbildēt

sākam represijas! Sabotējam prestižu citām partijām! Veicam atentātu pret Ušakavu! Mēs ieviesīsam Latvijā komunismu, nevis viņš

6 0 atbildēt

Cilvēki manuprāt šo daļēji uzskata par joku, interesanti labu ideju ! Tādēļ piesakās.. un spoki Saeimā ?! LoL... Vedīsim Latviju no krīzes, ja ?! :D

6 0 atbildēt

Čītojiet :D

6 0 atbildēt

1. Vajag vecos nodokļus atpakaļ,

2. No Latvijas vajag izsviest visus Rimi un Maximas, jo tikai viņi diktē vietējo uzņēmēju produktu iepirkuma cenas

3. Beidzot atbalstīt uzņēmējus par alternatīvajām elektoenerģijas iegūšanām, nevis barot krievus un Latvenergo valdes locekļus.

4. Šleseru pēc iespējas tālāk no jebkāda veida lēmumu pieņemšanas.

un vēl un vēl......!

6 0 atbildēt

ka popukarizeet..? pff , sikums.. cik no spoku lasitajiem macas arodvidusskolas, vai gimanizija vai vel augstaak.. tur daudziem ir 18 gadi, vismaz 50% spoku lietotajiem ir 18 gai, veleshanas tach no 18 taka uz priekshu... pm.. man skola, kad vestures skolotaja padzirdeja shito partiju, izdomaja ka ari deretu spokos pieregistreeties :D gribot but deputate, apnikusi esot shita valdiiba. :) par mani  , no problem.. :) vajadzibas gadijuma pakopeshu skrejlapas ;) pametashu pa walmieras ielaam ;)

6 0 atbildēt

Jo dienas, jo trakāk.

Spoki.lv kvalitātes latiņa krītas.

8 2 atbildēt

a cik spokos ir registrejusies pilngadigi lietotaji? nepietiek jau ? nepilngadigie apsola vecakiem pildit citigi majasdarbus, ja vini balsi atdos par spokiem

6 0 atbildēt

jautri , jautri ,pavisam jautri :)  :D

6 0 atbildēt

:) emotion

6 0 atbildēt

Pa daudz iemeti jacky :D :D

6 0 atbildēt

 

atbildot uz Anubis komentāru " Gribētu zināt, kas īsti zem šitā visa slēpjā... "

kaza es neesmu bet akls gan esmu :D  

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »