local-stats-pixel fb-conv-api

PAR SĒNĒM TITULBILDĒS UN GALERIJĀS39

330 2

Cienījamie lietotāji, jūs visi jau noteikti esiet iepazinušies ar jaunumu spokos ''Sēnes'', kuru vākšana jums sniedz +10 cepumus par katru.

Kā jau vienmēr, un šis nebūt nav izņēmums, visam labajam kā tāds nelabais velkas līdzi arī tumšā puse. Ir lietotāji, kuri izmanto šīs sēnes kā titulbildes saviem rakstiem, tātad uz bildes uzliek mazo sēnīti un domā, ka nu vot tagad es ķeršu miljons skatījumus un būšu rajona vecis ar XXL saulespuķu sēkliņu paku. Arī šim priekam īsas kājas, jo:

Pamatojoties uz rakstu pievienošanas noteikuma 2.15 punktu '' Portāla administrācija ir tiesīga mainīt raksta sadaļu, nosaukumu un titulbildi, ja uzskata, ka tas spēj maldināt par raksta patieso saturu, kā arī labot vai dzēst rakstu, kurš pēc viņu ieskatiem neatbilst spoki.tvnet.lv saturam. '' , jo titulbilde reāli maldina lietotāju un viņš tiek ievilkts rakstā pret paša gribu.

Tas nu galīgi nav smuki un godīgi pret citiem, piemēram, Rasiks varbūt vēlas vienkārši mierīgi pasēņot, a te viņai jāver kaut kādi raksti vēl vaļā.

Tas pats attiecas arī uz galerijām, paldies, Zaa, kura to visu aizsāka.

Katrs no jums ir aicināts piedalīties un palīdzēt apkarot šos ''uz muļķa ķērājus'', izmantojot opciju zem raksta ''Ziņot administrācijai, šis raksts neatbilst noteikumiem.''

Ko mēs darīsim ar tiem rakstiem, kuriem titulbildēs ir sēnes?

Nedzēsīsim, mēs rediģēsim rakstu, nomainīsim titulbildi un neļausim autoram vairs rediģēt rakstu, ja autors darīs tā vēl, tad tiks noņēmts žurnālista statuss un caurskatīti raksti pirms to publicēšanas portālā.

P.S. Zinu,ka arī Senču Lācis nogrēkojās, bet viss jau ir novērsts.

P.S.S. Es ceru, ka visi tie sēņu licēji apzinās to, ka viņi tā vairāk noraus mīnusus nevis plusiņus rakstiem.

Paldies, jauku vakaru, dzīvosim godīgi un saticīgi.

Evita

330 2 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

emotion 

0 0 atbildēt

Zālamana lēmums. Un punkts.

0 0 atbildēt

-

2 12 atbildēt