local-stats-pixel fb-conv-api

Administrācijas paziņojums!85

636 5

Sveicināti visi esošie un topošie spoki. Lasot rakstu komentārus, ir redzams, ka ir ļoti daudz neapmierināto cilvēku ar rakstu kvalitāti. Spoku administrācija neguļ, un cenšas mainīt to, administrācijā ir uzņemti jauni redaktori, kuri tiek apmācīti, lai varētu ne tikai operatīvi norisināties darbs ar Lietotāju rakstu apstiprināšanu, bet arī, lai pastiprinātu kontroli par Žurnālistu ievietotajiem rakstiem!

Bet visi ir cilvēki, un nav iespējams izkontrolēt pilnīgi visus, tāpēc arī pašiem spokiem vajadzētu iesaistīties rakstu satura kontrolē. Ja jūs redzat, ka kāds raksts neatbilst noteikumiem, tad par to ziņojiet administrācijai, zem katra raksta atrodas iespēja:

Ziņo administrācijai!
Šis raksts neatbilst noteikumiem!

Laika gaitā ir izveidojusies situācija, ka spokos lielākā daļa ir Žurnālisti, kuri publicē rakstus bez administrācijas apstiprinājuma, bet diemžēl daudziem no viņiem ir radusies sajūta, ka, ja reiz viņiem ir Žurnālista statuss, tad viņi var vairāk nedomāt par noteikumiem, un, lai visus viņus izkontrolētu, vajadzētu arī iesaistīties Jums visiem, un tie Žurnālisti, kuri regulāri pārkāpj rakstu publicēšanas noteikumus, tiks sodīti ar Žurnālista statusa atņemšanu!

Neaizmirstiet to, ka mēs visi esam tie, kuri veido šo mums iemīļoto vietu, kāds publicējot rakstus, kāds rakstot komentārus, vērtējot rakstus, iesakot tos sociālajos portālos. Mēs visi esam daļiņa no spoki.lv, tāpēc būtu labi, ja arī mēs visi iesaistītos, lai padarītu šo vietu interesantāku, pievilcīgāku un kvalitatīvāku. Tāpat, kā Rīga nekad nebūs gatava, arī spoki.lv nekad nebūs gatavi, mēs vienmēr centīsimies augt un attīstīties, un mums ir svarīgs Jūsu viedoklis, jo bez Jums šī vieta neeksistētu!

Lūgums visiem iepazīties, vai no jauna atsvaidzināt atmiņā noteikumus, jo daudz kas noteikti ir piemirsies, vai vispār nav zināms, citi vispār varbūt nekad nav lasījuši noteikumus:

http://spoki.lv/static.php?type=rules

Kā izvēlēties kategoriju rakstam?

Ar cieņu, spoki.lv administrācija.

636 5 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

Man vairāk traucē nevis nepareizi noteikumi, bet gan tas, ka nemāk rakstīt... Es iesaku vispār nepieņemt rakstus bez komatiem...

126 31 atbildēt
Nevaig davat zurnalista statusu pa labi pa kreisi.
83 6 atbildēt

Bitch please. Problēma nav tajā, ka tiek pieņemti kaut kādi sūdīgi raksti, problēma ir tā, ka vienkārši labiem rakstiem nav autoru. Ir jābūt ļoti lielai apņēmībai, lai ietu rakstīt kvalitatīvu oriģinālu saturu par kaut kādiem virtuāliem cepumiem.

Es pat zinu cilvēkus, kas labprāt rakstītu kvalitatīvu saturu, ja to cepumu vietā autoriem godīgi samaksātu par peļņu , kas rodas no reklāmām, kas izvietotas uz viņu satura. Tā vietā TVNETs paliek bagātāks. Viņiem bija prioritāte piesaistīt jauniešus rakstīšanai, un to arī saņēma. Maksāsiet kā bērniem, attiecīgi arī saņemsiet bērnu saturu (komiksus, tulkotu drazu no 9gag utt.)

48 0 atbildēt

Paldies. Šomēnes būs vēl daudz slepkavu emotion

Mjā, nu... Apple ir visus nozombējis emotion

44 2 atbildēt

Ko gan ipad dēļ neizdarīsi. emotion

38 1 atbildēt

Uzlikt ierobežojumu - max 3-4 raksti dienā... citādi visi dēļ tā iPad konkursa liek bilžu rakstus, kuri jau te 100x bijuši

18 0 atbildēt

Es labprāt gribētu iegūt "Žurnālistu" lai zinātu ka varu censties likt kaut kādus interesantos rakstus. Bet tā, man nav intereses to darīt diemžēl. Un jā pareizi, piekrītu visam augšā :D

11 1 atbildēt

Pilnīgi piekrītu!

Bez tam, vai tad administrācija nav vesels bars ar cilvēkiem? Ko tad visi administratori un redaktori dara?

Saprotu, ka tas nav algots darbaspēks, tomēr, kādas tad ir viņu funkcijas? Lūdzu, visu komandu pie darba, lai iet cauri un pārskata.

Es gan būtībā atbalstu aktīvu "iedzīvotaju" iesaistīšanu, tomēr, ja manu viedokli nejautā pie svarīgiem jautājumiem, kādēļ lai es ietu darīt svešu darbu, ja mums tam ir veselas 2 komandas?

Īpaši gadījumā, ja ir izsludināta spēle, kas paredz spamošanu un rakstu cepšanu. Par to bija jādomā pirms atverāt elles vārtus, piesolot ipadu.

10 0 atbildēt

Vajag ieviest tādu fīču kā piemēram publicē tik un tik rakstus, komentārus un tiec pie statusa. Nevis kuram katram vnk dot. Tad viss būs kātībā!

10 1 atbildēt

Tas labi,ka notiek mēģinājumi pastiprināt ''rakstu atbilstību noteikumiem'' kontroli,bet tiem čīkstuļiem nu tiešām jāsaprot,ka administrācijas spēkos nekad nebūs visu izkontrolēt pa 100% , un tiem,kas brēc par rakstu kvalitāti,ir jāapzinās,ka administrācijai ar kvalitāti ir mazs sakara. Rakstu kvalitāti nodrošina vai nenodrošina paši autori,tātad lielākā spoki.lv populācijas daļa.

Tur ir koks ar diviem galiem. Rekur notiek administrācijas pastiprinājumi,bet pēc nedēļas tāpat būs jauni pīkstuļi,kuriem kaut kas nepatiks. Es jau sen esmu iemācījies laist gar acīm tos mēslurakstus un klikot uz nosacīti intriģējošiem rakstiem. Un daudzi  tiešām aizmirst par opciju ''ziņot administrācija''.

5 0 atbildēt

Nav jau speciāli jāpēta raksti. Doma ir tajā, ka reizēm cilvēki raksta komentāros savu neapmierinātību, tā vietā, lai uzrakstītu sūdzību par rakstu. Protams reizēm neapmierinātība ir dēļ tā, ka vienkārši cilvēkiem raksts šķiet muļķīgs. Vienkārši radzot pārkāpumu, nevajag pagriest muguru... Nav jau tik ļoti grūti nospiest pogu un uzrakstīt dažus vārdus...

4 0 atbildēt

Ja vēlētos kvalitāti uztaisītu nevis parastu konkurus, kura balvā ir Ipad, bet tikai Orgu un Superorgu konkursu. Dalībnieki būtu mazāk, bet uz to laiku sakarīgi raksti varētu būt vairāk!

4 0 atbildēt

zajibiss, kādam izrādās mozga strādā

3 0 atbildēt

Es daudziem esmu redzējis copy-paste rakstus, bet viņi saņēm ļoti daudz plusus! Un vēl neviens neziņo, kā šads raksts ir bijis! 

3 0 atbildēt

Jā, par Ušakovu! lol emotion(Patiesībā nē, vienkārši tizli bija pieminēt Rīgu, kā salīdzinājumu)

3 0 atbildēt

Un šī ir tā žurnālistu pabaidīšana :)))

3 1 atbildēt

Jādzēš ārā raksti ar bezsakarīgiem nosaukumiem.. piemēram, "Uzpūtenis vairs nav tas..." Tev sacelsies..." "Tētis aizgāja sēnes..." utml...

2 0 atbildēt

Laba ideja, ceru, ka viņa arī realitātē stradās.

3 1 atbildēt

Attapiigakie spoki jau to sen paredzeeja, un tas ar notiekas un es ienaaku 20x retaak tagad pa so meenesi. :)

1 0 atbildēt

Labāk lai arī šitos blatotājus dzēš ārā, reāli besī pumpainie sīči un ne tikai kas sajutušies lieli burzī vsiem virsū un lamājas, varoņi atradušies! Vajag kkādu brīdinājumu sistēmu, pēc 3. brīdinājuma lai met ārā emotion

2 1 atbildēt