Bija nopirkusies vistas fileja, tamdēļ bija jādomā, kā to pagatavot. Atcerējos vienu pasenu recepti, taču nedaudz pārveidoju to.
Būs nepieciešams:
- apm. 500 g vistas filejas,
- apm. 50 ml olīveļļas + pannas ieziešanai,
- dažas ķiplokdaiviņas,
- timiāns (ideālā gadījumā svaigs),
- rozmarīns (ideālā gadījumā svaigs,
- malti melnie pipari,
- sāls, ...
Bija nopirkusies vistas fileja, tamdēļ bija jādomā, kā to pagatavot. Atcerējos vienu pasenu recepti, taču nedaudz...
Mēs visu nevaram zināt, taču spoki ir tā vieta, kur mēs uzzinam lietas, kuras mums skolā nemāca, lietas, kuras raksta tikai gudrās grāmatās un vecos avīžu rakstos. Tāpēc izbaudam šos gudros rakstus!
Paldies, spoki, ka jūs mums esat, paldies!
Mēs visu nevaram zināt, taču spoki ir tā vieta, kur mēs uzzinam lietas, kuras mums skolā nemāca, lietas,...