local-stats-pixel fb-conv-api

Top34

14 0

Nolēmu, ka varētu uzsākt rakstu sēriju - TOP3. No katra daudz maz pazīstama mūzikas stila izvēlēšos 5 sev tīkamākās dziesmas/skaņdarbus, un nodošu publiskai apskatei. Būtu interesanti, ja jūs komentāros rakstītu pie sev pazīstamās mūzikas stiliem savu TOP 3. 

 

Šīvakara mūzikas stils/novirziens būs daudzu nesaprastais un nosodītais breikkors (breakcore). Apzinos, ka diezgan riskēju ar šo rakstu dabūt daudzus mīnusus, jo publikas attieksme pret šo stilu ir negatīva.

3.vieta. Nebūt ne pēdējā. Venetian Snares ar skaņdarbu Pwntendo Venetian Snares (Aaron Funk) ir breakcore producents no Kanādas. Tiek dēvēts par breikkora Mocartu. 

 

2.vieta. Doormouse - War Pigs(Black Sabbath kovers). Doormouse (Daniel Martin) ir breakcore producents un DJ no Viskonsinas. Par Doormouse neko daudz nevaru pateikt, jo iepazinu tikai nesen, pateicoties dokumentālajai filmai par breikkoru. 

 

1.vieta. Godpilni un pelnīti, pirmo vietu dodu Cardopusher. Gan pašam, gan skaņdarbam Travestieten Transsexuelen Over The Rainbow Braak. Šis darbs, kura pamatā ir izpildītājas Julieta Venegas liriskā dziesma Me Voy ir cieņā arī meiteņu vidū.  Tagad gan Cardopusher manās acīs ir nedaudz krities, jo viņš oficiāli paziņoja, ka no breikkora scēnas ir aizgājis, un tagad pievērsīsies tikai dubstep (par šo mūzikas stilu TOP3 būs rītdien). 

 

Tad nu, paši šie darbi. 








14 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

reāli nevienam nerausta kuras trīs dziesmas tev patīk.

0 1 atbildēt

breakcor's ir tiešām suņasūds. vnk tā ir

0 1 atbildēt