local-stats-pixel fb-conv-api

Thin lizzy1

18 0

Thin Lizzy ir hard rock grupa kura izveidojās Dublinā,Īrijā 1969.Grupas karjera sākās ar leģendāro basistu un dziesmu rakstītāju Filu Linotu (Phil Lynnot).Grupa izcēlās ar tādām dziesmām kā 'Jailbreak', 'The boys are back in town'' un Īru tautas dziesmu 'Whiskey in the jar' Thin Lizzy izpildījumā.1976 gadā pirms viņu tūres ar grupu Queen  pievienojās tagadējais slavenais Garijs Mūrs(Gary Moore) kurš aizvietoja citu Thin Lizzy grupas ģitāristu uz laiku jo tā laika ģitāristam bija rokas ievainojums .Tad kad tūre bija izdevusies Fils lūdza palikt Garijam grupā bet viņš aizgāja uz viņa topošo grupu Colosseum II. Tad 1978 gadā atgriezās grupā Garijs un bija kopā ar Thin Lizzy grupu līdz 1979.

Tad 1980-1983 gadam notika tādi notikumi kā piemēram Fils apprecējās un viņam piedzima 2 meitas.Un pirms precēšanās Thin Lizzy ierakstīja albūmu ''Chinatown''.

Tad 1983 gadā Fils Linots izveidoja pats savu grupu Grand Slam.Bet viņi pat nebija nevienā rekordu kompānijā iesaistīti ar savu jauno grupu.Bet Linots bija mērķtiecīgs uz solo karjeru un izbaudīja dziesmu ''Out in the fields''kuru viņš dziedāja ar Gariju Mūru.Viņš bija ieplānojis uztaisīt 3 solo karjeras albūmu bet diemžēl viņš nomira slimnīcā 4. Janvārī 1986. gadā, 36 gados.Viņš nomira no narkotikām viņš cīnijās un veseļojās no narkotikām veselus 3 gadus bet tajā gadā viņam atteica orgāni.Un viņš nomira.

Bet arī vēl mūsdienās ir Fila Linota TRIBUTE grupas kas tur viņa garu mūzikā. R.I.P. Phil Lynnot. emotion emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
18 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

Wow, Whiskey in the Jar. :D

1 0 atbildēt