local-stats-pixel fb-conv-api

The Rolling Stones8

35 0

The Rolling Stones ir britu grupa no Londonas. Tā tika izveidota 1962. gadā, kad multi-instrumentālists Braiens Džonss un pianists Ians Stjuarts pievienojās dziedātājam Mikam Džegeram, ģitāristam Kītam Ričardsam, basģitāristam Bilam Vaimenam un bundziniekam Čārlijam Votsam. 1963 gadā Stjuarts vairs nebija oficiāls grupas biedrs, jo tika uzskatīts kā neatbilstoš pusaudžu elkam, bet turpināja darbu ar grupu kā ceļa menidžers līdz viņa nāvei 1985. gadā.

 

Sākumā The Rolling Stones bija populāri tikai Apvienotajā Karalistē un Eiropā, bet uz ASV grupa devās 60. gadu sākumā, britu invāzijas laikā. The Rolling Stones ir izlaiduši 22 studijas albumus Apvienotajā Karalistē (ASV 24 albumus), astoņus koncertalbumus (ASV deviņus) un ir pārdevuši vairāk kā 200 miljonus albumu visā pasaulē.

 

1989. gadā The Rolling Stones tika uzņemti Rokenrola slavas zāle. Žurnāls Rolling Stones atzina viņus par 4 labāko grupu pasaulē. Vēl joprojām muzikanti cenšās tiem līdzināties.

 

Man personīgi kā rokenrola cienitājam shī grupa nozīmē daudz..
Lieliskas asociācijas ar dziesmām, atmiņas un vienkārsi laba mūzika.
Apbrīnoju cilvēkus, kuri klausās so mū
ziku un par roku nav aizmirsusi. Katram pozitīvam komentāram ieliksu +.
Neaizmirstiet par shadam grupām!!!!!











35 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

mana miilaakaa grupa. liidzveertiiga ar queen, vieniigi manupraat viniem 80tajos dziesmas taadas pasuudiigas iznaaca. 60tie liidz 73, ideaali

2 0 atbildēt

yay, viena no manām mīļākajām grupām.

man ir viņu soma. ^^

2 0 atbildēt

Iesaku turpmāk liekot video no youtubes pēc raksta ievietošanas pārbaudīt vai viņi darbojas,jo.....

1 0 atbildēt

nice meeen \nn/

1 0 atbildēt

 

 goddmanit, man tīk šitie foršās mūzikas raksti te, spokos.

1 0 atbildēt

"+" par to, ka The Rolling Stones, viena no manām mīļākajām grupām, bet nākamreiz pirms publicēšanas iesaku vēlreiz pārlasīt tekstu. Tās gramatikas kļūdas tiešām traucē.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt