local-stats-pixel fb-conv-api

The Kovenant6

12 2

Tātad.Šī ir industriālā metāla grupa no Norvēģijas.Sāka muzicēt kā melodiskā black metāla pārstāvji zem Covenant nosaukuma tālajā 1992. gadā.Grupu dibināja Nagash un Blackheat.Tā viņi divatā izlaida savu pirmo albumu In Times Before Light.Tad viņiem pievienojās black metāla aprindās pazīstamais Helhummer (neminēšu grupas,kurās spēlē,jo īsti fani to zin tā vai tā).Tad nāca otrais Nexus Polaris albums,kurā sastāvs bija palielināt no 2 uz 6 dalībniekiem.Viņiem pat pievienojās Cradle of Filth bekvokāliste Sarah Jezebel Deva.Bet tad nāca pārmaiņas.1999. gadā viņi mainīja gan nosaukumu,gan muzicēšanas stilu,gan savas iesaukas un grupas sastāvu.Nosaukumu viņi nomainija dēļ zviedru EBM grupas Covenant,kas darbojās jau daudz ilgāk par viņiem.Savu skanējumu nomainīja no melodiskā bleka un industriālo metālu.Un tā Nagash kļuva par Lex Icon,Blackheart-par Psy Coma un Hellhummer-par Von Blomberg.Tajā pašā gadā viņi izlaida savu pirmo industriālo albumu Animatronic.Albumā ir labi apvienots black metāla vokāls ar industriāliem bītiem.Un varbūt daudzi no faniem gribētu dzirdēt ārprātīgu bungu spēli no Hellhummera,bet nekā.Šoreiz viņš ir "mierīgs".No šī albūma un vispār visā grupas vēsturē labākā dziesma ir Mirrors Paradise.Tad viņi ierastīja otro albumu S.E.T.I.Pēc šī albūma Hellhummers pameta grupu.Tad tur pievienojās vēl pāris purni,bet tagad atkal viss vecais satāvs ir kopā.Man šķiet,ka viņi plāno jaunu albumu.Cerams,ka tā.

 

Baudām!!!









12 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

viennoziimiigi pluss!!! dievinu industriaaljus.. sho grupu nezinaaju,, bet tomeer no industriaaljiem par labaako uzskatu '- psyclon nine..

2 0 atbildēt

ļōōti baudāmi. :] ^^

... piekrītu shtekeram, [par Psyclon Nine], lai gan Dawn of Ashes ar nav sliktāki. :]

+++

2 0 atbildēt

nu man jau tie industriāļi tā ne pārāk, bet nu šamie tīri nesūdīgi, var paklausīt pa reizei..

1 0 atbildēt

P9 vairāk gan uz aggrotech velk,bet slikti viņi arī nav.

0 0 atbildēt

patīk. :]

0 0 atbildēt

Psyclon Nine - tā ir laba grupa. Jūsu tās sauktajiem pok*niem piederētu Green day un MCRomance... Nepatīk man šī iedalīšana poke un digi monos... bet nu lai jūs saprastu iedalīju ar...

Šī grupa tā ne īpaši patīk bet kad nav ko klausīties var arī šo mūziku pabaudīt.

0 0 atbildēt