local-stats-pixel fb-conv-api

Sum 418

"Sum 41" ir Kanādas rokgrupa no Ajaksas, Ontārio, dibināta 1996. gadā. Grupas sastāvā ietilpst Deriks Viblijs (vokālists, ģitāra, taustiņinstrumenti), Džeisons Makeslins (basģitāra, bekvokāls), Stīvs Jočs (sitaminstrumenti, bekvokāls).

Kopš 1999. gadā parakstīja kontraktu ar izdevējkompāniju Island Records, grupa ir ierakstījusi 5 studiju albumus, vienu koncertalbumu (kurš iznāca zem diviem nosaukumiem), divus DVD ar priekšnesumu koncertā un vairāk kā 15 singliem. Kopā ir pārdots vairāk kā 10 miljoni albumu kopijas. Līdz šim veiksmīgākais grupas albums ir "All Killer No Filler", kurš trīsreiz ir ieguvis platīna statusu Kanādā un vienreiz ASV. Šajā albumā ir iekļauts arī singls "Fat Lip", kurš ir bijis Billboard Modern Rock topa pirmajā vietā. Cits singls "In Too Deep" šajā hītparādē ir ieguvis tikai 10. vietu.

"Sum 41" ir raksturīgas garas koncertturnejas, kuras ilgst pat ilgāk nekā gadu, un šajā laikā tā sniedz vairāk nekā 300 rokkoncertus.



22 6 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Nekas īpaši interesants jau nav.

1 0 atbildēt

agraak baigi patika :)

0 0 atbildēt

Jā , šitā grupa ir labā! Vēl joprojām klausos daudzas dziesmas! Viena no labākajām- the hell song :) diez viņiem kautkas jauns ar ir? :) ++

0 0 atbildēt

uhh pirms gadiem 4-5 ta jumtu rava nost :) nu bet muzikas gaume ar laiku mainas :)

0 0 atbildēt

Normāli, var klausīties.

0 0 atbildēt

niikulji

0 0 atbildēt

Vēl, kas labs- blink182, good charlote un my chemical romance;)

1 2 atbildēt

jums patīk ?

0 3 atbildēt