local-stats-pixel fb-conv-api

Somu smagais6

28 4

Visā visumā esmu kritis uz somu mūziku (protams arī Dudesoniem).Viņiem metālu radīt liekas pašsaprotami.Iedzimts talants,bagātā folklora vai vēl vells viņ zin liek viņiem komponēt,rakstīt,domāt un radīt tik labu mūziku.Un tieši viņiem padods melo death,folk un viking metāls.Arī panku mūziku viņi paceļ pavisam citā līmenī.Es te tā iedomājos Blink 182,Sum 41 (brīnums,ka es tādus pat zinu).Tos amīšu "pankus" nevar salīdzināt ar somu The Knob,Kylahullut,Sweatmaster un The Odorants.Kāds varbūt iebrēksies,ka īsti panki ir The Explouited,Ramones u.c.Uz to es atbildēšu,jā viņi ir īsti panki,jo viņi aizsāka tādu nopietnu panku kustību.Bet ne jau es te par pankiem nācu muldēt...

 

Vēl es tā aizdomājos,kāda vella pēc Jaunajā vilnī Somiju pārstāv latviete.Un tad es tā izsecināju.Somi negribēja sačakarēt attiecības ar krieviem tādējādi piedaloties JV,bet tā kā viņiem nav nekā no popa ko sūtīt (jo,redz,Somija ir metāla un Dudesonu zeme),tad nu šie sarunāja kādu nebūt,ko aizsūtīt.

Taču neņemiet iepriekšējo rindkopu nopietni,jo es nezinu,ko es te muldu.Teksta laukumu parasījās aizpildīt,tā nu es to arī izdarīju.

Baudiet dullos somus un priecājieties.

Reklāma










28 4 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

pavisam noteikti iesaku paklausīties vecās DM somu blices (piemēram Rippikoulu, Demigod utt.), un arī jaunos vecos Tukkanuota un daudzas citas, pilnīgi un galīgi spārda olas !!!

2 0 atbildēt

Profane Omen tīri tā neko iespārda riekstus!

1 0 atbildēt

emotion +

1 0 atbildēt

somi māk taisīt kārtīgu melo death tiesa kas tiesa... man gan labāk tīk zviedru metal scene bet nu katram savs ++ \m/ ^^ \m/

1 0 atbildēt

+++

0 0 atbildēt

Amorphis - Alone, ļoti patīk, pārējās ar nav sliktas + tev

0 0 atbildēt