local-stats-pixel fb-conv-api

Skyfoger-Kurbads11

62 2

Tas beidzot ir noticis.Manā īpašumā ir Kurbads.Kā jau raksturīgi Skajiem,kaut kas noiet greizi.Tā bija arī šoreiz.Pateicoties Īslandes vulkānam (fak jū,vulkān) albūma izdošana un transportēšana aizkavējās,bet labi,ka ne ilgi.

 

Jau pēc pirmajām skaņām ir saprotams ka Skyforger savu mūziku ir pacēluši jaunā līmenī,taču saglabājot savu tradicionālo skanējumu.

Raganas Lāsts man gribot negribot lika vilkt paralēles ar Gorgoroth.Tīri tehniskā ziņā.

Ķēves Dēlu varētu pat neapspriest,taču tiem kas ne vella nezin,varu pateikt,ka latviešu tautas pasaka Kurbads ir diezgan labi ietērpta metāla apdarē.

Deviņgalvis varētu būt viena no labākajām albūma kompozīcijām.Tradicionāla folk metāla dziesma.Kaspars pefekti "nodūdoja" visu dziesmu.

Noburtais mežs ir veidots diezgan interesants.Diezgan tradicionāls gabals par noburtu mežu,džekiņu'n'stuff,bet zāģim apakšā uzlikts akustiskais pavadījums.Izklausās reizē agresīvi un mierīgi.

Tēva dēla pagalmā riktīgs Skaju akustiski tautiskais izpildījums.

Velnukāvējs nez kāpēc atgādina Pērkoņkalvi.Tieši uzbūves ziņā.Ātrs/episks/mierīgi episks/episki ātrs.Atzīstiet,tas ir forši.

Akmens Sargs atgādina kādu agrīno Dark Fortress darbu.Ja nezinātu,ka ir folks,teiktu ka klausos melo black metālu.Un dziesmā arī ir foršs growls.Izklausās zajebisīgi.

Pazemē arī praktiski nav vērts apspriest,jo visi ir dzirdējuši un sapratuši kas tur ir.

Melnais jātnieks varētu būt folk melo black un melo death apvienojums.Pēteris pat ieķērcis riktīgi pa old skūlu.Gluži kā Kauja pie Saules.Pati dziesma tāda fiksa un uzlādējoša.Ja man nenāktu miegs,tad visticamāk čajņiks jau grieztos windmillā.

Pēdējā Kauja.Cik sapratu no viņu intervijas,tad albūms beidzas traģiski.Tātad šai dziesmai jābūt traģiskai.Pēc pirmajām skaņām tā arī liekas.Runa iet par ziemeļvēju (sasodītais ziemeļvējš) un tumšiem mākoņiem,tātad nekas labs nav gaidāms.

Kurbads (bonusiņš).Pēc sākuma riktīgi CoB uzsita.It īpaši maziņais solo.Šī dziesma ir tāda jautra.

 

Iesaku albūmu dabūt.Da jebkādā veidā.Novilkt/nopirkt viss viens.Must have albūms.Nenožēlosiet.

 

Visticamāk dziesmas vēl nav pieejamsas,tāpēc iemetīšu tik Ķēves Dēlu (tiem kas nav dzirdējuši) un interviju ar studijas reportāžu.

Izbaudiet.





62 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

ļoti patīkami :)

2 0 atbildēt

Tās trīs bezmaksas pieejamās dziesmas man tīri labi patika ^_^

Labprāt aizietu uz drīzumā paredzēto koncertu un nopirktu CD, bet laikam būs jāietaupās :P

Un vēl kas, tu pārāk daudz salīdzini :D

2 0 atbildēt

albums toch labs ++

2 0 atbildēt

o jaa buus jaadabuun... baigi patiik shitaa dziesma atgadina "latvian rifleman" albumu noskanju- vlens sen sheim kautko tik labu jau vajadzeja- savadak pamatigi epdejie albumi izbesija, jo baigaapopsa bija palikusi...

2 0 atbildēt

Ipasuma vajadzetu...

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

tikai virsrakstam neizdevās pietiekami saņemties :)

1 0 atbildēt

traki labs albums pirkšu viss drīzāk koncertā kura biļete jau labu laiku stāv un liek man nepacietībā vai lēkāt apkārt ^^

1 0 atbildēt

Tagad vēl tik 8. maijs jāsagaida.

1 1 atbildēt

"Omg omg omg omg manai mīļākajai grupai iznācis jauns albūms, jāatbalsta savējie JĀNOZOG viņu albūms"

sweet.

0 0 atbildēt

biļete jau sen kā rokā, atliek tikai vēl nedēļu paciesties līdz koncertam :)) tad arī nopirkšu savu albūmu, pagaidām nācās zagt gan. :/

jā, un pēdējās 2 dienas neko citu arī neklausos kā tikai šo albūmu :)

0 0 atbildēt

hell yeah! man biļetes ar jau ir! (rock) biju arī iekš MP albūma noklausīšanās laikā,, patikās..

0 0 atbildēt