local-stats-pixel fb-conv-api

Robin Hood 20104

34 0

 

Oscara balvas ieguvējs Rasels Krovs galvenajā lomā Ridlija Skota jaunajā piedzīvojumu filmā „Robins Huds”!

Leģendām apvītais Robina Huda tēls pazīstams jau paaudzēm ilgi, viņa varoņdarbi, taisnīgums un piedzīvojumu gars ir iedvesmojuši lielus un mazus.

13. gadsimts, Anglija. Pēc karaļa Ričarda nāves Robins Huds atgriežas no dienesta armijā un dodas uz Notingemu, ciematu, kas cieš no despotiskā šerifa varas.

Viņš iemīlas enerģiskajā lēdijā Merionā (Oscar® balvas ieguvēja aktrise Keita Blānšeta), kura gan ir diezgan skeptiski noskaņota pret viņu un viņa nolūkiem. Cerēdams iekarot Merionas sirdi un glābt ciematu, Robins kopā ar laupītāju bandu stājas pretī netaisnībai un uzsāk sacelšanos, kas uz visiem laikiem izmainīs lietu kārtību.

 

imdb.com/title/tt0955308/

 

Kinoteātros no: 12.05.10





34 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

solās būt laba emotion

3 0 atbildēt

Būs jānoskatās.

3 0 atbildēt

Gotta see, gotta see!!!!!

3 0 atbildēt

Es šo šodien noskatījos uz lielās bildes :) lieliska filma manuprāt, bet es domāju, ka būs arī Robin Hood 2, jo šeit nav viss stāsts. Nav pa mežu dzīvošaanas un skriešana, laupīšana. Šijā filmā viņš ir nosverts. Īsteniba kad gaju skatites filmu biju gaidijis uz ko citu, jo ja zin vēsturi tad Robins Huds un Karaļi bija nedaudz citādāki. Šija filmā , piemēram, Lauvassirds izcelts citā gaismā kā neliels riebeklis. Arī iesaistīts karš ar Frančiem, un vispār tas ir interesanti, jo citās Huda filmas pats Robins ir kāds augstmanis vai liels bagātnieks, bet šijā viņš ir parasts džeks un kļūst par ievērojamu tikai beigās. Par šo filmu lieku 9 blalles par izcilo story line. :) :)

0 0 atbildēt