local-stats-pixel fb-conv-api

Rammstein plosto Rīgā18

Sodrējiem nosmērētu seju, apsvilušām uzacīm un kūpošiem matiem esmu svaigi mājup pārnācis no “Arēnas Rīga”, kur notika grupas “Rammstein” koncerts.

“Rammstein” uznāciens likās trakoti skaists – izlaušanās ar kapļiem un lodlampu cauri sienām, hehe. Piedevām, pirmo dziesmu solists dziedāja ar lampiņu mutē un vispār veidoja Džokera cienīgu privāto performanci. Tāpat pie sirds man gāja arīdzan sprāgstošās bērnu lellītes un beigu uznāciens ugunīga eņģeļa tēlā. Nemaz nerunājot, protams, par to, ka “Rammstein” pacēlājs bija labāks kā Šlesera pacēlājs, hehe.

Vispār interesanti, cik lielu ienākumu daļu kompensācijās saņem sintezatoru vecis? Viņu tak regulāri spārda, spridzina un liek neganti daudz papildus kustēties… Protams, viņam toties tika goda brauciens uz gumijas plosta pa skatītāju rokām – kādā brīdī pat pavicinot Latvijas karogu.

Bet ko nu es te daudz vārīšos. Neba man tik glezna valoda, lai patiesi izteiksmīgi aprakstītu to, kas tur notika – tāpat nekādi vārdi nepalīdzēs tiem, kas nebija klāt. Paši vainīgi. Bija vērts!

P.S. šekur vēl dažas telefonbildes un pat zīmīgs video fragmentiņš.

http://whiterabbit.lv/2010/03/05/rammstein-plosto-riga/">http://whiterabbit.lv/2010/03/05/rammstein-plosto-riga/



96 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

atbildot uz Kļavas lapa komentāru "  It's Rammstein for christ sake, nevis... " pilnīgas muļķības.

5 0 atbildēt

atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Flake nav sintezātoru vecis, viņš ir DIEVS! ... " katrs fano un apmeklē šādus pasākumus savādāku iemeslu dēļ un savādāk. personīgi man tracina pūlis,tāpēc ,lai izbaudītu koncertu parsti pērku vip vietas un mierīgi sēžu pie galdiņa malkojot alu un izbaudod pasākum-katram savs

5 0 atbildēt

atbildot uz revibox komentāru " Nebiju uz šo konci, bet pilnīgi tev piekrīt... " no vienas puses piekrītu,bet no otras katram ir tiesības apskatīt mūziķi,tā lēkāšana okey,bet grūšana no aizmugures,kad stāvi pašā priekšā nav nekas patīkams ir nācies tiem grūdējiem uzšaut,lai varētu normāli līdz galam noskatīties konci ,nevis tikt pārgrūstam pāri norobežojumam pie skatuves un vēl sadirsties ar apsardzi

2 0 atbildēt

šovā ziņā man patika, bet nedaudz piekliboja skaņa :) bet tā vnk zajebis bija :):):)

2 0 atbildēt

atbildot uz Kļavas lapa komentāru "  It's Rammstein for christ sake, nevis... " kāda starpība kāda komerciāla grupa uzstājās,ir cilvēki,kam ir bail no pūļa,vai vienkārši nepatī ka grūžās virsū,tāpēc tur īpāsi negrūstās un netrako,varbūt vienkārši biļetes pa brīvu dabūja,esmu bijis uz HIM konci,kaut gan neklausos tādu mūziku,vienkārši tā sanāca un ko man tagad lēkāt kā trakam,ja mani tas pasāciens īpaši nesaista?

2 0 atbildēt

Flake nav sintezātoru vecis, viņš ir DIEVS!

Nāktu, ja nebūtu tik daudz cilvēku. Jo kā jau es paredzēju, paziņas nekur tālu priekšā nevarēja tikt, un viņiem nācās "baudīt" koncertu kkādu lohu ielenkumā, kas vienkāršhi STĀVĒJA. Visu koncertu vienkārši, nesatricināmi, nekustīgi STĀVĒJA. Mans dievs, kāda jēga iet uz Rammstein mēroga koncertu, lai vienkāršhi skaitītu vārnas? Varbūt ir cilvēki, kas samaksājot tādu naudu gribētu arī iztrakoties, nevis noskatīties uz to, kā priekšā sastājušies mietpilsoņu bari. Besī.

4 3 atbildēt

atbildot uz revibox komentāru " Nebiju uz šo konci, bet pilnīgi tev piekrīt... "

Ja tev patīk ka sāp visas maliņas ierubī mājās muzonu un triecies pret sienām !!!!! Kāda jēga aiziet uz konci un kā āplim ārdīties, vai visu konci nopurināt galvu pilnīgi necik neredzot šovu ?? Man ar nepatīk tie pilnīgie stāvētāji, bet vel vairāk besī moshpit koncertā ar baudāmu šovu !!!!!  

2 1 atbildēt

uh, kā gribējās iet. :/

1 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru "EM>atbildot uz Kļavas lapa komentāru "  It... "  

Tad nelien pirmajās rindās un nebrīnies, ja pēkšņi cilvēki a hz kāda iemesla pēc sāk grūstīties un bļaustīties. Iz sērijas, bail no pūļa? Nelien iekšā!

inb4 biļešu vienlīdzības bullšita.

1 0 atbildēt
g5c avatarsg5c

Video ar laivu super :D

1 0 atbildēt

zzzeeel ,ka nebiju ,bet nju nessaubos,ka bija super!!!!

1 0 atbildēt

Jā pasākums bija iespaidīgs, bet gandrīz identisks tam kas bija Tallinā.

1 0 atbildēt

Cik dzirdēju,nemaz nebija tik labs,bet ielikšu anyway plusiņu!

0 0 atbildēt

video labs grupa ari klausama emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz WhiteRabbitLV komentāru "Tikko uzzināju, ka VUGD priekšnieks Ainars Penc... "

Šito ar lasiju :D:D:D zināšanu līmenis šim nav pārāk augsts :D

 

0 0 atbildēt

Tikko uzzināju, ka VUGD priekšnieks Ainars Pencis esot izteicies, ka "Ugunsdzēsēji nebūtu iebilduši, ja mākslinieki vienkārši izietu uz skatuves un padziedātu."

0 0 atbildēt

atbildot uz revibox komentāru " Mr. grouchy pants!  Kā var aizsvilties... " :D :D :D :D pis dirst  

0 1 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru "EM>atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Flake na... "

 It's Rammstein for christ sake, nevis kkāds blūza vai džeza vakars Vecrīgas bārā. Bet jā, katram savs.  

0 3 atbildēt