local-stats-pixel

Progressive rock's next big thing. Karnivool!6

10 0

Šis ir mans pirmais raksts. Grupa par ,kuru vēlos jums pastāstīt ir austrāliešu 5 piece band Karnivool.
Šī grupa nav ļoti pazīstama Latvijā (manuprāt) ,tapēc vēlos par viņu pastāstīt ,lai veidotu lielāku fanu pulku un tad beidzot atvilktu viņus uz Latviju :)
Šī grupa nav komerciāla tipa ,bet gan Independent. Izdevusi divus albumus Themata (2005) šis albums ir vairāk uz nu metal pusi ar foršiem rifiem un Sound Awake (2009) un šis albums ,manuprāt ,ir izcilākais ,ko esmu jebkad dzirdējis. Albums rit pāri 70 minūtēm un katra dziesma ir perfekti izplānota un izpildīta. Grupas ģitārists Drew Goddard gandrīz vienmēr uz skatuves spēlē basām kājām ,tādejādi viņš var sajust labāk skatuvi :) Puišiem ir lieli pedalbordi un labs live rig.Dzīvajā šie puiši ir monstri. Pirmo albumu paši uz savu galvu pārdeva 33,000 kopijās ,kas ir ļoti daudz priekš prog rock grupas Austrālijā.Viņi ir vinnējuši vairākas Wami (Western Australia music) balvas tajā skaitā labākais ģitārists,labākais vokāls ,labākā dzīvā grupa ,labākais albums un citi.Tūrē braukuši kopā ir ar tādām grupām kā Skindred un Fair To Midland un nesen kā San Francisko viņi iesildīja progresīva roka grandus Porcupine Tree.Linkos esmu iedevis dažus singlus no pirmā un otrā albuma kā arī no EP. Lai pilnībā saprastu ,kas Karnivool ir par monstru ir jānoklausās albumi.Grupa ir ietekmējusies no šādām grupām - Meshuggah ,Radiohead ,Stone Temple Pilots un citām.Ceru ,ka kādam ieinteresēs Karnivool :)

Pats esmu bijis uz diviem Karnivool koncertiem Londonā.Esmu runājis ar grupu un viņi vēlas spēlēt Latvijā.So spread the word.
Cheers











10 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Intervijas.
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Man patīk... mūzika, raksts gan sūkā dibenu. Autor tava kļūda ir šeit: "...tapēc vēlos par viņu pastāstīt...", šo aizstāj ar "es te sasviedu pāris klipus".

Ja tiešām vēlies par šo grupu pastāstīt, tad dari tā, šobrīd es minūti pavadot googlē uzzināju vairāk nekā no tava raksta, turklāt esi salicis dziesmiņas tikai no pēdējā albūma...

1 0 atbildēt

Karnivool Latvijā :D nu lai tik brauc šurp! puikas ir labi, taču no austrāļiem visvairāk gribētu uz COG konci.. Dead Letter Circus ar nebūtu slikti redzēt.

0 0 atbildēt

atbildot uz kailavista komentāru " zinu so grupu jau sen pirms kkadiem 2iem mene... "

ammm Karnivool pirms 2 mēn tūreja pa Austrāliju un pirms tam USA . :P  

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt