local-stats-pixel fb-conv-api

Paper Tongues1

Galvenais par grupu:

"Paper Tongues"
ir Amerikas roka grupa no Šarlotes, Dienvid Karolīnā, ASV. Grupa sastāv no Asvana Norta (vadošie vokāli), Devina Forbes (ģitāra), Džoija Signa (ģitāra), Daniēla Santella (basģitāra), Džordana Hardī (bungas), Kleitona Simona (sintezators), un Kodija Blaklera (rhode [nezinu kā tulkojas] taustiņi). Viņu stils tiek raksturots kā rokenrolls savienots ar hip hopa bītiem, kuriem nāk klāt roka, funk, repa un soulmūzikas elementi. Viņu debijas albūms tika izlaists 2010. gada 30. martā.

Vēsture:

Grupa izveidojās 2007. gadā, Šarlotē, Dienvid Karolīnā, ASV, kad daži mūziķi ar dažādām muzikālajām pieredzēm nolēma izveidot grupu. Pēc tam kad kādu laiku viņi bija spēlējuši kopā, viņi sāka strādāt pie sava debijas albūma. "Paper Tongues" saskrējās ar pasaulslaveno režisoru Rendiju Džeksonu un šī saskriešanāš noveda pie tā, ka Rendijs kļuva par šīs grupas menidžeri. Kopš tā laika grupa ir bijusi tūrē kopā ar tādām grupām kā "Jet", "Switchfoor", "Flyleaf" kā arī ceļojuši paši savā tūrē kopā ar "Crash Kings". "Paper Tongues" arī ir bijusi kā iesildošā grupā pirms "Muse". Viņi arī iesildija publiku priekš "Switchfoot" un "Parachute" Nascar atgriešanās koncertā, kā arī priekš "Our Lady Peace". Viņi arī ir bijuši šovos "George Lopez's Lopez Tonight" un "Late Night with Jimmy Fallon".

Mans viedoklis:


Personīgi šīs grupas dziesmas liekas diezgan interesantas, viņām ir tāds savs, unikāls skanējums, prieks dzirdēt kaut ko jaunu laikos kad 14 gadīgi tīņi kļūst par zvaigznēm dziedot 30 gadīgu vecpuišu dziesmiņas disney kanalā. Galvenais dziedātājs man mazliet atgādina Maiklu Džeksonu, bet tās varbūt ir tikai manas slimās, fetiš fantāzijas. Ir vēl agri spriest kādi panākumi būs šiem mūziķiem, ņemot vērā, ka dziesmas viņiem nav daudz, bet domāju, ka šī grupa kļūs samērā populāra.

P.S. ieklikšķināju kā orģinālrakstu, jo tulkujou visu no wikipēdijas un vēl es nomiršu lēnā, mokošā bada nāvē, ja nedabūšu kādu cepumu. :/







18 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Wikipedia
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

it kā jau ok, taču bišku pamīksti

0 0 atbildēt