local-stats-pixel fb-conv-api

Onyx9

42 4

Onyx  ir hip hopa grupa no Ņju Jorkas. Grupa sastāv no Sticky Fingaz , Fredro Starr un Sonsee . Kādrez grupā bija arī Big DS , bet viņš grupu pameta pēc pirmā albūma izdošanas.

Grupa tika izveidota 1988 , Onyx izlaida savu pirmo divpatsmito singlu , 1990 gadā, Šī dziesma bija ar Džeza piesitienu  , pavisam savādaka nekā viņu vēlākie darbi. 1991 gadā  viņi  demo versiju devās prezentēt reperim Jam Master Jay viņa studijā-Def Jam , bet Big DS  un Sonsee tajā laika bija Konektikutā  , tādat Fredro Starr uzmeklēja savu brālēnu Sticky Fingaz (viņš dzīvoja Brūklinā). Kad grupai pievienojās Sticky Fingaz , grupa izlaida  Throw Ya Gunz , 1992 gadā.

Kad tika parakstīts līgums ar Def Jam , tika izdots pirmais Onyx albūms- Bacdafucup 1993. gadā. Tas ieguva lieliskus panākumus , īpaši ar dziesmu Slam kam bija atveltīts pamatīgs laiks MTV. Onyx arī  sadarbojās ar Biohazard dziesmā Jugment Day.  Onyx arī ieguva abalvojumu , Soul`s Train Album of the Year. Grupa arīdzen bija lieliska dzīvajā , bieži parādoties nevis Repa Šovos , bet gan Metāla koncertos.

Big DS pameta grupu dziesmas All We Got Iz Uz , jo viņš nesaņēma pietiekamu mikrafona laiku. 1995 gadā grupa izlaida otro albūmu All We Got Iz Us. Albūms nebija tik populārs kā pirmais , bet kritiķi to novērtēja lieliski.2008 gadā VIBE  All We Go Iz Us ievietoja vienā no 20 albūmiem kuriem jabūt katram Repa fanam.Onyx atgriezās 1998 gadā ar trešo albūmu Shot Em Down kurā piedalījās makslinieki kā DMX , Lost Boyz , Method Man , Big Pun , Noreaga, un to laiku nevienam nezināmais 50 cent. Albūma singli bija React un Shut Em Down. Pēc tam kad grupa pameta Def Jam , viņi izdeva Bacdufucup II  , 2003 gadā viņi izdeva Triggemometry.

Ziņas stāsta par Fredro Starr un 50 cent naidu. Balstoties uz Repa ziņām 50 cent uzsāka strīdu ar Fredro 2003 gadā Vibe Awards ceremonījā. Fredro pats intervijā teicis :"50 Cent basically started shit with me, started a scuffle, and a bodyguard broke us up. He's a punk. He's disrespectful to Jam Master Jay ever since he passed".Vēlak vēl viņš teica ka 50 cent izrādijis necieņu pret pašu Onyx jau no paša sākuma , neskatoties uz to ka Onyx patiesībā izcēluši viņu uz zvaigznēm, dziesmā React. 

28 jūnijā onyx izlaida DVD -"Onyx: 15 Years of Videos, History and Violence" DVD redzama visa Onyx karjera no 1992 gada , video , dziesmas. Jaunais Onyx albūms Black Rock tika absolīts 2006/2007. bet tā arī neiznāca , tagad viņu sola 2010. gada vidū.

Onyx Diskogrāfija

Bacdafucup (1993)
All We Got Iz Us (1995)
Shut 'Em Down (1998)
Bacdafucup Part II (2002)
Triggernometry (2003)
Cold Case Files (2008)
Black Rock (2010)

Tūlkojums mans, nelamājaties es centos :D

Reklāma
Reklāma
Reklāma










42 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Sava laika visas klades tika apzimetas ar Onyx. Kasete bija sarauta uz asieta trijas vietas. Shi tiesham ir hardcore grupa. Malachagas emotion

2 0 atbildēt

vēl viens,onyx nekad nav un nebūs hip hopa grupa,viņi ir bija un cerams arī,ka būs hardcore rap grupa

1 0 atbildēt

un vajadzēja shut em down pielikt, bet labāk remiksu ar Noreaga

0 0 atbildēt

Izcila grupa, + ir bijis no šiem koncerts Latvijā.

+ Vel pagājušogad Stickys ar Fredroo izveidoja labu filmu... "A day in the life"

0 0 atbildēt

nice!

0 0 atbildēt

ONYX  prosto best  emotion emotion

0 0 atbildēt

HH fans neesmu, bet atklāti sakot, šis ir kaut kas 10x labāks, kā tas, ko dzirdu ikdienā. :)

0 0 atbildēt

onyx pizgec

0 0 atbildēt