local-stats-pixel fb-conv-api

„Metallica” sola atlīdzību par pazudušas fanes atraš10

19 0
Amerikāņu grupas „Metallica” mūziķi izsludinājuši 50 000 dolāru lielu atlīdzību par informāciju, kas vārētu palīdzēt atrast divdesmit gadus veco Morganu Haringtoni, kura pēdējo reizi redzēta grupas koncertā 17. oktobrī.

Grupas „Metallica” solists Džeimss Hetfīlds (otrais no kreisās) atlīdzību par pazudušās meitenes atrašanu palielinājis vēl par 50 000 dolāru. Tagad summa sasniedz jau 150 000 dolāru.
Morgana Haringtone bija devusies uz grupas koncertu Šarlotsvilā Virdžīnijas štatā, bet pēc tā mājās nav atgriezusies. Meitenes vecāki izsolījuši 100 000 dolāru lielu atlīdzību par meitas atrašanu un nule kļuvis zināms, ka arī „Metallica” mūziķi iesaistījušies fanes meklējumos un atlīdzību palielinājuši vēl par 50 000 dolāru. Aizvadītajā nedēļas nogalē grupas solists Džeimss Hetfīlds sazinājies ar meitenes ģimeni, lai piedāvātu savu un grupas atbalstu. Informāciju par Morganu viņi ievietojuši arī savā oficiālajā mājaslapā internetā.
Pazudušās meitenes lietā iesaistījies arī Federālās izmeklēšanas birojs (FIB). Morganas naudas maku un mobilo tālruni atradis kāds garāmgājējs autostāvvietā, kas atrodas netālu no arēnas un sporta laukuma. Virdžīnijas štata policija apgalvo, ka šajā vietā nav uzietas jebkādas cīņas pazīmes.
19 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Un vēl saka, ka metālisti slikti. XD
7 0 atbildēt
Labsirdīgie Metālieši emotion
3 0 atbildēt
Uii.... Trakas lietas tagad notiek pasale...
2 0 atbildēt
jā, redzēju jau šito mājaslapā. Bet nu labi ka arī šitā palīdz meklēt.
2 0 atbildēt
cepurii nost..unn Malačiii Kad paiidz..
2 0 atbildēt
4ih avatars4ih
grupa kas "krīt" par saviem faniem! labākie emotion
2 0 atbildēt
Baigi.
1 0 atbildēt
ir labi cilveeki, ir :)
1 0 atbildēt
METALLICA THE BEST emotion emotion emotion emotion emotion emotion mīļākā grupa.
1 0 atbildēt
Interesanti, jā..
0 0 atbildēt