local-stats-pixel fb-conv-api

Limp Bizkit Rīgā19

24 3
Šī nakts solistam Fredam Dērstam (Fred Durst) bija īpaša, to varēja just, galu galā vēl pirms pāris gadiem interneta blogos varēja lasīt, ka "visu aizmirstais" Dērsts slīkst alkohola un depresijas purvā un kavējas atmiņās par "labajiem laikiem". Atgādināšu, ka Limp Bizkit lidojums pretī popularitātei un slavai aprāvās diezgan strauji. Pēc diviem pirmajiem veiksmīgajiem albumiem "Three Dollar Bill, Yall$" (1997) un "Significant Other" (1999) sekoja ne tik veiksmīgais "Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water", turklāt rokmūzikā par jaunu tendenci kļuva garāžroks ar mesijām The Strokes priekšgalā, kas tādiem tā dēvētā ņumetāla pārstāvjiem visai ātri "nogrieza skābekli". Protams, 2003. gada mēģinājums "Results May Vary" nebija īsti vairs vajadzīgs nevienam, divus gadus vēlāk seko "Greatest Hitz" un grupa būtībā pārtrauc savu darbību. 2009. gadā, kad pasaules mūzikā nedominē neviens noteikts muzikāls virziens, šādiem 1990. gadu repmetāla pionieriem kā Limp Bizkit ir īstais laiks par sevi atgādināt. Šīs trīs dienas Rīgā vīri nopietni gatavojās, mēģināja no jauna sajust kopīgo skatuves uzstāšanās ķīmiju, atcerēties tehniskas detaļas u.tml. Kā man pavēstīja kāds no skaņu vīriem, Limp Bizkit esot bijušas arī stigras prasības attiecībā uz skaņas aparatūru, viens skandu komplekts tika likts pie otra, kamēr atrasts optimālais skaļums un jauda. Tas, ka "Arēnā Rīga" šovakar skanēja pietiekoši labi, ir šo trīs dienu eksperimentu rezultāts. Kā jau gaidīts, grupa koncertā nospēlēja visus savus lielākos hitus, iesākot koncertu precīzi plkst. 21 ar "My Generation" un noslēdzot ar Džordža Maikla (George Michael) "Faith", Pīta Taunšenda (Pete Townshend) "Behind Blue Eyes", "Nookie", "Take a Look Around" (no filmas Mission: Impossible II) un pašās beigās "Rollin' (Air Raid Vehicle)". Koncerta vidusdaļa brīžiem gan lika laiku pa laikam nožāvāties, rīdzinieka DJ Lethal hiphopa starpspēles nomainīja kāds mazāk zināms skaņdarbs (protams, ja neesi fans), kas, gluži kā visi citi, balstās uz vieniem un tiem pašiem uzbūves principiem - klusināts pants, dzīvs hiphopa bīts un eksplozīvs piedziedājums, taču kopumā bija jūtams patiess emocionāls sasprindzinājums, uztraukums, lai viss noritētu gludi. Manuprāt, viss noritēja gludi un Limp Bizkit atdzimšana no pelniem var sākties.

Ziņas avots --> tvnet.lv
Manuprāt koncerts bija vnk perfekts! :)
Reklāma
Reklāma
Reklāma






24 3 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 19

0/2000
Nezvai tas DJ Lethal veel nav aizmirsis Latvieshu valodu?
17 1 atbildēt
man kkā liekās ka nekad pat nav mācējis!
13 1 atbildēt
Limp Bizkit-lieliska grupa, ļoti nožēloju ka netiku.
12 1 atbildēt
Take a look around you (rock)
11 1 atbildēt
fck u all haters. :D ideāls koncis. vnk perfekts (mm)
12 2 atbildēt
Kādreiz patika, tagad turos pa gabalu...
11 2 atbildēt
JEBAAl.man koncis LJOTI PAtika, beerniibas miiljaaka grupa :)
10 2 atbildēt
ja man iedotu biļetes, es ar intereses pēc aizietu paklausīties :)
11 3 atbildēt
labi ka es tās biļetes pārdevu neviss pats aizgāju :/
11 3 atbildēt
Koncis tiešām bija awesome. un atmosfēra, kas tur valdīja bija ideāla, mūsējie prot atbalstīt ! emotion pārējie var gaidīt nākamo Enriqes koncertu. !!!
10 3 atbildēt
kur tie laiki ka šitie arī patika
9 2 atbildēt
vo,vo, saldie lai iet savu Erique klausiities :D MEES PAR RAP-METAL !!!!!!!!!
6 2 atbildēt
JA KAS, skatiijos video, vispaar,nebija liidziiigs tam, ko vareeja just dziivajaaa, NESKATIETIES VIDEO, radiisies slikts priekstats :D :D neatnaacat,tad NEKAD to neizjutiisiet :D MUhaa,haa,haaa, Ehhm :()
8 4 atbildēt
veel viena manas dziives kljuuda ka neizmantoju izdeviibu emotion
4 1 atbildēt
Patika jautājums --> Vai DJ Lethal nav aizmirsis latv val... :D DJ Lethal Latvijā ir bijis 3 reizes.. 1. dzīvoja līdz 4 gadu vecumam.. 2. Positivus festivālā 3. Tikko aizvadītajā koncertā.. Kā lai viņš kaut ko zinātu latviešu valodā? :D
2 0 atbildēt
Dzīvotu rīgā noteikti būtu aizgājis. Superīga grupa!
2 0 atbildēt
Behing blue eyes orģināli ir The Who dziesma.
1 0 atbildēt
Nu prieks par tevi! :D
1 0 atbildēt
Bet Limp Bizkit paļubomu labāk izklausās... par šo --> http://www.youtube.com/watch?v=5_1RqyNdzbE Tas čalis tak nemāk dziedāt! :D
0 0 atbildēt