local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešu leģions42

96 4
Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
96 4 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 42

0/2000

un tagad dumji cilveki shos sauc par fashistiem ...

12 2 atbildēt

Tā kā šeit ir viens īpaši stulbs, laikam jau Latviešu leģiona 2. daļā būs jāpieliek arī nedaudz info. Jo izskatās ka daž te nemaz nezin, kas tas tāds fašists vispār ir.

7 2 atbildēt

emotion

6 1 atbildēt

++

5 1 atbildēt

Mūsu puikas.

3 1 atbildēt

vienkārši vis bija labāks par mongoloīdu  aziātu krieviem, pēc  sūdiem ko utainie sataisījā latvijā, nav nekā nosodāma, ka leģionā stājās, jo vāciets vel nebija zaudējis karu un pataisīts pa pašu ļaunāko, un izdarībās ar židiem , ko tas veica pat ja zināja, tanī brīdī, arī krievi darīja to pašu, bet lielākā mērā, jo ņēma priekšā savu tautu netikai židus, 

1 0 atbildēt

nez man liela mera visi Jus esat vienadi gan krievu sarkanarmijniesi - komunisti, gan vacu ss-iesi - nacisti! OKUPANTI gan vieni gan otri! vispar nesaprotu kada jega ir karot un sos masu slaktinus rikot?

tas vienk ir mulkigi!

1 0 atbildēt

Prieks redzēt (pēc komentāriem spriežot ) ka Te ir daudzi cilvēki kas saprot vēsturi .. kā arī māk to arī pareizi pasniekt pārējiem..

Papldies par šo postu..

Varētu arī es savas vēstures zināšanas te ielikt un parādīt tomēr visa šī politiskā farsa dēļ neiešu mocīties..

vēlreiz paldies veidotājam un pārējiem Latvijas aizstāvjiem.. Pieminēsim šodien mūsu senčus kā sarkano tā ss pusē kritušo piemiņas un neaptraipīsim tās ar muļķīgiem lamuvārdiem

0 0 atbildēt

Man jau patīk kā daudzi comentāros aizstāv mūsu leģionārus :) tomēr neatšķir nacismu no fašisma ;)

Vācieši bija nacisti.

0 0 atbildēt

varu derēt ka mīnusu ielika krievs

0 0 atbildēt

Haha, vismaz nu komentāros var redzēt, kuri no spokiem ar prātu nedraudzējas. Šie vīri nav ne ar ko sliktāki par tiem, kuri karoja Sarkanās Armijas sastāvā. Tie bija tādi laiki. Es zinu konkrētu cilvēku, kas dzīvo man vectēvam kaimiņos, kurš ir paspējis karot ABĀS pusēs, un neba tāpēc ka viņš bija pārlieicnāts komunists vai, pasarg dies', nacists. Jūs, idioti, kas bļaujat, ka leģionāri ir "nacisti", aizejiet uz gaļas bodi un nopērciet sev lūdzu drusku smadzenes, dzīvē noderēs.

0 0 atbildēt

Tiesām vaidzēja aprakstu... Dažš labs laikam nesaprot ka viņš nepamatoti brauc augumā saviem tautiešiem. Kuriem nebija īpaši lielas izvēles iespējas- Vācu armija vai dezertēt.. ( ja nemaldos tad dezertierus uz vietas varēja nošaut) P.S. Latviešu leģionāri necīnījas lai uzvarētu hitlers, viņi cīnījās lai latvija būtu brīva.. Viņi bija zem Hitlera karogiem, bet viņu cīņas mērķis bija atgūt Latvijas brīvību. Vnk uzvarēja komunisms ,  līdz ar to viss kās kaut nedaudz bija saistīt ar Hitleru un nacismu , PSRS valstīs, bija slikts. Žēl ka mūsdienās ir latvieši, kuri nesaprot latvijas vēsturi. :( Vai vnk nevēlas saprast.

1 1 atbildēt

:)

0 0 atbildēt

atbildot uz fu komentāru "nozheelojamie idioti,mezhaa pisaas viens ar otru "  Tu to par sevi vai savu māti?

2 2 atbildēt

atbildot uz Anon%26%2337 komentāru "barinsh ar fashistiskiem sadistiem " Nu ko, vēlviens īpaši stulbs. 

1 2 atbildēt

Латышский легион не были фашистами, просто были люди прислуживающие нацистской Германии, уже много позже, с запада пришел миф о борьбе легионеров за независимую Латвию, хотя любому адекватному человеку будет ясно, что нельзя бороться за независимость, на стороне армии оккупационных войск.

5 7 atbildēt

es jau nevaru no visiem šiem legionāru aizstāvjiem :D:D:D nu tas ir tik stulbi es nevaru , juus ko domaajat ka hitlera varaa latvijaa buutu labaak nekaa komunistu varaa ? :D LOL !!!! :D nu ja tas nekas, ka hitlers visus iznj*t vacieshus uzskatija par otras rases cilvekiem , nerunaajot jau par holokaustu ... un kas būtu ja jūsu uzticamie vācieši ( pat ne vācieši bet nacisti , vāci tieši otrādi negribēja karot) vinnētu karā ? pirmkārt tāda jēdziena kā latvija jau nepastāvētu , latviju apdzīvotu kā minimums 50% vāciešu un viss līdz 100% būtu vācu valodā , ja krievi vienkārši uzspieda latviešiem krievu valodu un t.t. , tad vācija hitlera vadībā vienkārši neatz ītu mūs. Un kas tās par pīkstuļu runām vispār ... Latviju visu viņas neilgo vēsturi izmantoja kāda valsts vai impērija , bija iens izcils cilvēks K. Ulmanis , kas bija vienīgais ko es zinu no valsts līderiem kursh speeja savaakt visus kopaa un iedvesmoja ka mēs varam patstaaveet un patstaaveesim , taapeec arii padzina vaacieshus no Latvijas . Un  vsp komunisma laikā Latvijā biaj vairākas rūpnīcas , cilvēkeim bija darbs , nauda , vinjiem nevajadzeja uztraukties par financialo stavokli , jo darba patieshma bija daudz un berni bija visi izglitoti , ne taa kaa tagad visu bazh ar karoti mutee , bet leilaka dallja pat to nenjem un beigu beigaas izaug visadi bīberi . Protams zinu , ka neko nevar ieskaidrot ar dzivi apbiizhotam cilveecinjam. Un jau autors ir tik gudrs un visusaprotoš tad man pasaki , kapec neriko latviehsu legionu pret ameriku , manuprat , cilvekam kas interesajas par to kas notiek pasaulee ir aciimredzami saprotams ka mees esam amerikas suniitis, tapat kaa gruzija, polija , lietuva , igaunija , ukraina ( nu vrb tgd jau ne , jo pie varas atnaca gudrs cilveks , kursh visu saprot , un zin ka tagadeja krievija nav nekaadi komunisti un t.t. vnk nav piikstulja un stulbenis ) un amerika ir musu saimnieks kur;s dod komandu kad riet uz krieviju un kad ne . Es jau paklusēšu par 08.08.08 tam vispār nekādu attaisnojumu nevar būt no gruzijas puses , protams ka pie tā visa stāv asv , un ja jus nepamaniijaat ta visas valstis atzina ka gruzija bija vainiiga konfliktaa , bet atzina ar laiku un pa kluso , jo neviena valsts negrib naidot ar krieviju jo nekur nav tik daudz dabasresursu , vnk asv biaj tas izdevigi uz kaadu laicinju visus sanaidot pret krieviju , a muusu lgionaariem tikai dot iemeslu lai vinji saktu riet :) varat mani uzskatiit par komunisitu vai veel ko :D man pilniibaa vienalga jo es dzivoju ar shodienu un zinu to ka nedrikst pieljaut tas kljuudas , kuras pieljava musu senchi liidz mums. vajag macities no vestures lai nakotnee dziivot mieraa bez naida ...

2 4 atbildēt

nacisti kas mezos dzivoja! redz kas vini ir! :D

1 3 atbildēt

iebās savu uzrakstīto dirsā, nacist

0 10 atbildēt

ko teikt, fašisti

1 14 atbildēt