local-stats-pixel fb-conv-api

Klajā laists «tā tā tā» debijas singls2

0 0
Klajā laists jaunā mūzikas projekta Tā Tā Tā debijas radiosingls 'Tu esi dinamīts'. Tas straumēšanās režīmā klausāms grupas interneta vietnē grupatatata.lv .

"Tā bija pilnīgi cita pieredze. Jaunā projekta mūzika būtiski atšķiras no tā, ko abi ar Reini darījām mūsu iepriekšējās grupās, tāpēc mums nācās muzikāli 'salauzt' pašiem sevi", stāsta Tā Tā Tā vokālists Artis Dvarionas. "Lai arī dziesmu producējām paši, savu roku tai ieraksta procesa laikā pielika arī Gustavo, neskopojoties ar ieteikumiem ritma sekcijas un vokāla partiju izveidē".
Tā Tā Tā debijas singla 'Tu esi dinamīts' mūzikas un teksta autori ir abi grupas dalībnieki - Artis Dvarionas un Reinis Briģis. Ieraksta režisors ir Gatis Zaķis (Mutestudija), kurš pazīstams arī kā The Mundane dalībnieks un producents.

Jau ziņots, ka jaunizveidotā mūzikas projekta Tā Tā Tā pirmā uzstāšanās gaidāma šīs nedēļas nogalē notiekošā Baltic Beach Party ietvaros, Liepājā. Tā Tā Tā uzstāsies 'Radio SWH Future' teltī festivāla pirmajā vakarā - šovakar, 24.julijā ap plkst. 23:30.
Mūzikas projektu Tā Tā Tā dibinājuši Artis Dvarionas, kurš agrāk bija pazīstams kā grupas R.A.P. vokālists, un Reini Briģis, kādreizējais Double Faced Eels ģitārists.

http://www.grupatatata.lv spied šeit un klausies grupas TA TA TA debijas singlu!
0 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
nu ja tik agresīva metode, lai mākslīgi uzpūst savu popularitāti no nulles... tik šausmīgi uzbāzīgi mēģināt būt visur, gan visos interneta saitos, radio prezentācijas....un galvenais tas, ka nekā no tās mūzikas nav. Tas drīzāk radīs pretēju efektu.
1 0 atbildēt
es gan teiktu īpašs, ļoti jocīga Artim ir balss mainīta... nepierasti katrā ziņā un es uzskatu, ka sevis "laušana" mūzikā varbūt nav nākusi viņam par labu... šāds mūzikas stils varētu vairāk piestāvēt Briģa stilam... bet - kas zin?!
0 0 atbildēt