local-stats-pixel fb-conv-api

Joan Jett... Queen of the rock!10

6 2

 Joan Jett (dzimusi Joan Marie Larkin 22. septembris, 1958. gads) ir amerikāņu roka ģitāriste, dziedātāja, arī sacer dziesmas un ir aktrise.
Viņa ir vislabāk pazīstams ar savu darbu ar Joan Jett & the Blackhearts tostarp ar hītiem "I Love Rock N 'Roll", "Crimson un Clover", "I Hate Myself For Loving You", "Do You Wanna Touch Me", "Light of Day", "Love Is All Around", "Bad Reputation" un "Little Liar."

Joan Jett gribēja sākt spēlēt ģitāru, kad viņai bija 13 gadi. Klausoties tādas grupas kā Black Sabbath un T.Rex, dzirdot kādas skaņas viņi rada ar savām ģitārām viņa arī esot gribējusi kko tādu radīt, tāpēc pajautājusi vai nevar dabūt Ziemassvētkos elektrisko ģitāru, kuru arī saņēma. Tā nu viņa mācījās spēlēt ģitāru un 15 gadu vecumā uzsāka savu karjeru grupā The Runaways. Joan Jett ir viena no dibinātājām grupai The Runaways kopā ar bundzinieci Sandy West. Grupā bija arī Micki Steele (kas vēlāk aizstāta), Jackie Fox, Lita Ford, un Cherie Currie. Grupai bija milzīgi sasniegumi ārvalstīs, īpaši Japānā.
Lai gan The Runaways bija populāra Eiropā, Āzijā, Austrālijā, Kanādā un Dienvidamerikā, viņas nevarēja iegūt tik pat lielus panākumus ASV. Un viņa koncertē vēl šo baltu dienu, savos 50 gados, visnotaļ labi saglabājusies un vēl aiz vien varena!! Queen of the rock!
Iemetīšu dažas viņas bildes un arī dažas bildes no The Runaways laikiem. Mūziku, protams, variet paklausīties pievienotajos video. Paldies!

6 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Kāds vēl * pie velna?! emotion
4 0 atbildēt
Da platbikšiem jau viss kaut cik melnais ir *.
3 0 atbildēt
nav * bet drīz OME
2 0 atbildēt
ha ha ! gangsters! <--- skaties pa labi tobish tavaa gadijumaa pie pc pa kreisi :D
2 0 atbildēt
MMMMMMMMMMMMM Joan Jett un Lita Fordemotion
2 0 atbildēt
baigaa dedeniece... :D
1 0 atbildēt
džīzz... 42 ko tu tur atvainojies? Ja tev pašai liekas, ka nav labs raksts, tad neliec!
1 0 atbildēt
Es vnk domāju par to info, vai vairāk vai nē, tad man bij slinkums un es dom;aju, ka moš kāds kko uzdirsīs par mz info, bet nu piekāst!
1 0 atbildēt
jā idioti, viss *, smieklīgi *.... dumjie idioti! šiem jau ir tik šaurpieraina doma- viss rlz kas pašam patīk, vai ko krutais G klausās... nu lol idioti sīkie!
0 0 atbildēt
nahuj visus tos *
1 7 atbildēt