local-stats-pixel fb-conv-api

Informācija par grupu slipknot12

28 9

Slipknot ir amerikāņu mūzikas grupa. Tā spēlē nūmetāla un alternatīvā metāla žanros, lai gan pirmsākumos spēlēja arī repmetālu. Grupa radusies ap 1995. gadu Demoinā, Aiovas štatā, ASV. Grupā pašlaik ir deviņi dalībnieki: vokālists Korijs Teilors, ģitāristi Pols Grejs, Miks Tomsons un Džims Rūts, perkusionisti Kriss Feins un Šons Kreijens, bundzinieks Džoijs Džordisons, taustiņinstrumentālists Kreigs Džonss un dīdžejs Sids Vilsons. Visi Slipknot dalībnieki koncertu laikā nēsā Helovīnumaskas. Koncertos visi Slipknot dalībnieki valkā vienādus kombinezonus. Uz katra no šiem kombinezoniem ir dalībnieka numurs (no 0 līdz 8). Grupa savu pirmo albumu izdeva 1996. gadā — tas bija Mate.Feed.Kill.Repeat., un tas bija pašizdots albums, kurš tika izdots tikai 1000 eksemplāros. Albuma tapšanā piedalījās arī grupas toreizējs vokālists Anderss Kolsefīni, taču pēc gada grupai kā jaunais vokālists pievienojās Korijs Teilors, līdz ar to Kolsefīni grupu pameta. Albumā bija iekļautas 8 dziesmas, taču daļa no tām tika ierakstītas no jauna vēlākajos albumos. Šis albums stipri atšķirās no pārējiem Slipknot albumiem, jo šeit metāls pastiprināti tika jaukts ar džezu un fanku. 1999. gadā iznāca Slipknot pirmais komercalbums un tas tika nosaukts grupas vārdā. Albumā bija iekļautas 15 dziesmas, vēlāk tas tika pārizdots un tajā iekļāva 17 dziesmas. Albums bieži tiek atzīts par Slipknot labāko albumu, jo tajā ir iekļautas vairākas populāras dziesmas — singli Spit It Out un Wait and Bleed, kā arī pašu Slipknot dalībnieku atzītā] Slipknot himna Surfacing. 2001. gadā tika izdots Slipknot nākamais albums Iowa, kas nosaukts Slipknot "dzimtā" štata vārdā. Albumā bija 14 dziesmas un viena no tām bija albuma tituldziesma "Iowa", kas ir 15 minūšu gara. Dziesma My Plague bija skaņas celiņš filmai "Nezūdošais ļaunums". Šis albums sasniedza pirmo vietu Lielbritānijas albumu topā, bet ASV The Billboard 200 albums sasniedza trešo vietu.

2004. gadā klajā nāca Slipknot trešais albums Vol. 3: (The Subliminal Verses), kurā bija iekļautas 14 dziesmas. No šī albuma kā singli tika izdotas 3 dziesmas — Duality, Vermilion un Before I Forget, kurām arī tika uzfilmēti videoklipi. Amerikā šis albums sasniedza otro vietu albumu topos. The Subliminal Verses ir īpatnējs ar to, ka albumā ir arī lēnas dziesmas, kurās tiek izmantotas nevis elektriskās ģitāras, bet gan akustiskās. Pēc albuma izdošanas Slipknot devās pasaules koncerturnejā. Pēc tūres Slipknot dalībnieki uz dažiem gadiem pārtrauca grupas darbību, lai varētu piedalīties savos blakusprojektos. 2005. gada 1. novembrī tika izdots 9.0: Live, kas bija labāko dziesmu koncertversiju apkopojums. Visas tika ierakstītas pasaules koncertturnejā.

Slipknot ir nofilmējuši arī 3 filmas - Welcome To Our Neighborhood (1999), Disasterpieces (2002) un Voliminal: Inside the Nine (2006)

28 9 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Jebal... Pols Grejs vairs nav grupā. Viņa vairs nav vispār, viņš ir miris. To taču vajadzētu zināt, ja veido rakstu!

3 0 atbildēt

veca slipknot bilde tagad viniem ir jaunaakas maskas u pilniigi atskiriigs izskats

2 0 atbildēt

miljons raksti par slipknotu jau bijushi.....

1 0 atbildēt

njaa afigennijs fans esi ka nezini ka viena vairs nav :)

Good for u bro! o.O

1 0 atbildēt

evilllemotion

0 0 atbildēt

palaba grupa, zbis muzika. kadreiz klausijos. tagd taa pa retam sanak .

0 0 atbildēt

Sāku klausīties 1999 gadā, tas tajā laikā bija kaut kas ar kaut ko. Vēlāk bija Iowa (mans mīļākais albums), pēc tam dažas dziesmas no Vol.3 bija klausāmas, bet pēdējo albumu es noklausījos un aizmirsu par tādu.

0 0 atbildēt

nu vajadzeja tev zinat,ka Gejs ir miris.

un kur ir kāda dziesma ? - nelikshu, bet pie + ar netiksi

0 0 atbildēt

Pirms liec rakstu,paskaties vismaz '' jaunumu '' par grupu - FAIL !!

0 0 atbildēt

Laba grupa Dievinu SlipKnoT

0 0 atbildēt

SlipKnoT grupa Dieviga emotion emotion

0 0 atbildēt

Nu tas jau nav smuki, uztaisīt rakstu, izkopējot no wikipēdijas 1 lapas materiālu ar bildi.

http://lv.wikipedia.org/wiki/Slipknot

0 1 atbildēt