local-stats-pixel fb-conv-api

Iespējams LABĀKAIS ģitārists pasaulē27

36 9
Sols Hadsons(Saul Hudson) labāk zināms kā SLASH.
Dzimis 1963. gada 23. Jūlijā, Londonā.
11 gadu vecumā pārcēlās uz ASV, Kaliforniju, lai kļūtu par roka ikonu.
Pasaules slavu ieguva kā vadošā ģitāra grupā Guns n' Roses, ko nodibināja kopā ar bērnības draugu Stīvenu Adleru, ar kuru kopā neizdevās iekļūt grupas Poison sastāvā, solistu Akselu Rozu(Axl Rose), basistu Dafu(Duff McKaggan), un Iziju Stradlinu(Izzy Stradlin), kā arī kā dziesmu autors.
Sarakstījis Wlcome to the jungle, Paradise city, Sweet child o' mine.
Pēc aiziešanas darbojies dažādoos projektos, pašlaik spēlē Velvet Revolver, kopā ar Daffu, un bunģieri Metu Sorumu, ar ko kopā darbojās Guns n' Rose s.

Tas biki no Slash biogrāfijas, par Slash spējām jūs paši visu ziniet!
Enjoy!
Rock on!
36 9 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000
bet tas jau vispār ir tikai mans viedoklis,es nesaku ka tas ir kā likums,or wtvr
1 0 atbildēt
nu tās melodijas tādas dinamiskas,nu neatkārtojamas..
1 0 atbildēt
Pēc kādiem kritērijiem Peidžs ir pārāks par Slash?
1 0 atbildēt
lai cik es arī nepielūgtu Slash un G`n`R,jāatzīst,ka Džimmijs Peidžs no Led Zeppelin tomēr ir pārāks...to aptvert man nācās grūti,bet Džimijs peidžs ir un paliks labākais manā viedoklī,pat par Hendriksu ;D
1 0 atbildēt
yeeaah emotion
1 0 atbildēt
Un jā Džimmijs Peidžs arī labs, pat ļoti!!
1 0 atbildēt
Jimmi Hendrix melnādainais kreilis ir un paliks roka dievs, izcilākais starp tiem kas jebkad ir paņēmis rokā giču ir ārpus konkurences! Kā zināms Jimmi sen jau aizgājis pie dieviem, un Slash varētu būt labākais pašlaik uz zemes, nu varbūt vēl Toms Morello un droši vien vēl kāds varētu cerēt uz šo titulu, bet pēc manām domām Slash tomēr ir labākais ŠOBRĪD emotion
1 0 atbildēt
ble džimmiju
1 0 atbildēt
Nu varēji jau droši teikt: '' Pasaulē labākais ģitārists''emotion emotion PALDIES PAR RAKSTU!!!!!emotion
1 0 atbildēt
viņš ir lielisks!
1 0 atbildēt
veci labi cali!
1 0 atbildēt
un kaa tad ar dimmiju henriksonu????
1 0 atbildēt
tiiri normaali 3 vid
1 0 atbildēt

bļ, Aksels sarakstija ' Welcome to the jungle', nevis Slešs. un viņš no Guns vispār piedalijās vēl citu dažu dziesmu rakstīšanā, tā kā īsti nevar teikt, ka sarakstija tikai 3 dziesmas.

ununun manu top 5 ģitāristu augšgalā viņš ir. dala pirmo/otro vietu ar Džimiju Hendriksu. dēm, Sleša skili ar katru gadu aug, un viņš vēl spēlē, iespējams pat šajā mirklī. + mans sapnis tikt uz viņa koncertu un reāli tas arī ir iespējams.

un es saliktu smukākas bildes, ja taisītu rakstu :D

anyway, + rakstam :)

0 0 atbildēt
Guns N'Roses mīļākā grupa, attiecīgi SLASH viens no mīļākajiem ģitāristiem. Viņa soliņi - Patience, Estranged, November rain, sweet child o mine vnk norauj jumtu! :) + no manis!
0 0 atbildēt
Protams ir bijushi labi gjitaaristi un buus weel labaaki..bet peec manaam domaam shis tieshaam tagad ir pats labaakais gjitaarists pasaulee..jo winju dziesmaam ir tieshaam saredzhgjiiti solo izpildiijumi..
0 0 atbildēt
Ir milziiga atskjiriiba starp- visu laiku labaakais un shobriid labaakais. Tie, kas ir old school- Jimmi, Page, MAY, tie ir etaloni un paliks muusu atminjaa kaa vieni no pirmajiem... Vai vinji kaads ir labaakais..? HWZ! Vieniigi, ko es varu teikt visiem Slash slaveetaajiem- vai juus maz zinaat taadus vaardus kaa Vai, Satriani, Gilbert..? Viena lieta, ka patiik, bet cita lieta ir jau kko baigi paarliecinaati staastiit...
0 0 atbildēt
half man,half beast! slashs ir nepaarspeejams!
0 0 atbildēt
Es gribu tādu cepuri!
0 0 atbildēt
Edijs arī ļoti labs,bet katram jau pašam gribas ko citu dzirdēt ģitārspēlē,tapēc jau tik daudz viedokļu... un kas tā par ģitāru Gibson Epiphone?epiphone jau ir cita birka,bet no tā paša Gibson. man likās,ka viņš spēlē ar Gibson Les Paul Standart ...
0 0 atbildēt