local-stats-pixel fb-conv-api

Green Day plāno 21st Century Breakdown5

0 3
Green Day plāno '21st Century Breakdown " uz 21 decembri. Reprise kā vēlākais, kas ņemts no to spēcīgākā albuma pašu nosaukumu. '21st Century Breakdown " albums ir nonācis jau kartes abās pusēs - Atlantijas okeāna pusēs, un jau ir pārdoti vairāk nekā 300,000 kopiju Lielbritānijā.

Produced by Butch Vig un Green Day, '21st Century Breakdown' atvērsies "Act 1 – Heroes and Cons" tas ievieš tēmas sīva kombinācijā anthemic varā, pop un vitriola punk mūziku.

Green Day šobrīd plāno uztāties pēc savas pirmās UK tūres kopš 2005.gada sākuma. Tā ietver trīs arēnas Londonā liecina, divas ar O2 un Wembley Arena liecina, ka tika pievienots fenomenālās valsts pieprasījuma dēļ. Viņi sekos datumiem kontinentālajā Eiropā pirms gada beigām ar turpmāku parādu, Austrālijā un Jaunzēlandē.

Grupa arī veiks "2009 MTV Europe Music Awards", kas notiks Berlīnē, 5 novembrī. Viņi nominēti kā Best "Live Act", labākā grupa un labākais roks.

Posms pielāgošana "American Idiot" ir izrādījis izcilu sasniegumu visā pasaulē. Pirmizrāde grupai notika dzimtajā pilsētā Berkeley Repertory Theater. Izrāde sāksies vairākkārt paplašināti, un tagad turpinās līdz 15 novembrim.
0 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://netblog.oo.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
nu kad Green Day buus ieksh LV? emotion
1 0 atbildēt
WTF? Lasot pirmo rindiņu cerēju, ka vrb paziņots par Gren Day koncertu Latvijā 21. decembrī, izrādās vnk dīvains raksts... Viņi taču nav bijuši LV, vai ne?
0 0 atbildēt
jaunais albums ir vien pārforsēta un atražota mūzika - liekas, ka čaļiem nav ideju.
0 0 atbildēt
GRIBU VINJUS IN LV emotion PATIIK
0 0 atbildēt
man liekas, ka grupa ir malachi, ka saglabaa savu stilinju nevis paariet uz komercialaam dziesmaam un zaudee savu es.
0 1 atbildēt