local-stats-pixel fb-conv-api

Ellas dziesma iekļauta prestižā angļu klubu mūzikas izl7

2 0
Jau iepriekš tika ziņots, ka angļu deju mūzikas ierakstu kompānija "Positiva Records" sākusi darbu pie Ellas singla "Shine Like A Superstar" veicināšanas britu salās. Šobrīd dziesmas jaunie remiksi, kurus veidojuši producenti Bassmonkeys, 7Th Heaven ( Almighty), Brad Shure un citi, ir nosūtīti klubiem. Bet pateicoties faktam, ka dziesma iekļauta kompānijas EMI izdotajā izlasē "Club Fever 2009", tā jau nonākusi arī Anglijas mūzikas veikalu plauktos. Izlases kopējā dziesmu sarakstā atrodami daudzi pasaulē jau ļoti atzīti un pazīstami vārdi, kā David Guetta, Paul Van Dyk, Freemasons fet Sophie Ellis-Bextor, Deadmau5 & Kaskade u.c. Šonedēļ izlase jau ir pieejama Apvienotās Karalistes mūzikas veikalos, tostarp arī Tower Records. Dziesmas video skatāms šeit Tower Records links: http://www.tower.com/club-fever-2009-various-artists-cd/wapi/113650885
2 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
labs bet būtu labāk ka tu ieliktu video :D
2 0 atbildēt
Jā, bet nav taču grūti uzspiest uz linka? :)
2 0 atbildēt
naw gruti bet ta butu labak
2 0 atbildēt
Malacis, tā turpināt
2 0 atbildēt
nesen noladeju tieshi sho albumu un noshokejos ka ellas dziesma ieskshaa naiss malacis
2 0 atbildēt
njaa un tgd pekshni visi saka malacis nevis nodirsh vinju k ato dara parasti... Bet nu shitais vinjas stils man patik :) Jau sen shi un citas vinjas dziesmas no jauna albuma man ir uz datora un nav ne vainas.
2 0 atbildēt
dziesmas vārdi atbilsoši viņas inteliģencei.. kgan nu nez varbūt club dziesmām visās vismaz vienu reizi jābūt vārdiem :"baby i like the way you move"
2 0 atbildēt