local-stats-pixel fb-conv-api

Donnie Brasco5

39 0

Izdarot nelielu atkāpi no manām iecienītajām mindfuck filmām, 1997.gadā uzņemtais šedevrs kuru noskatījos jau trešo reizi.

Stāsts par FIB aģentu Džo Pistoni /Džonijs Deps/, kurš kā slepenais aģents iefiltrējas Ņujorkas mafijas elitē. Viņu savā paspārnē paņem pusmūža rūdītais gangsteris Benžamins ''leftijs'' Rugero /Als Pačino/. Lietojot segvārdu Donijs Brasko, Džo kāpj pa mafijas karjeras kāpnēm arvien augstāk, līdz saprot, ka viņš ir vairāk gangsteris, nekā policists, aizmirstot par savu īsto dzīvi un brūkošo laulību. Kad Džo vairs neuztur kontaktus ar FIB, viņi saprot, ka laiks ņemt viņu ārā no spēles. Un ja mafijas bosi atklās, ka Donijs ir aģents, tad mirs cilvēks, kas viņu ieteica un tas ir Leftijs, kurš Doniju pieņēmis gandrīz kā savu dēlu.


Diezgan pasmaga filma, vairāk drāma nekā trilleris. Burvīga aktierspēle, kas jāredz katram, kas sevi uzskata par kinomīli. Pačino lieliski tiek galā ar savu lomu, apvienojot aukstasinīgu slepkavu ar vecuma nodzītu gangsteri, kas mīl savu ģimeni. Depam šī gan nav labākā loma un viņš to pasniedz savā stilā, vairāk atstājot gangstera, nevis trīs bērnu tēva, policista iespaidu. Maikls Madsens, kas spēlē jaunizcepto mafijas bosu ir savos uzdevumu augstumos un loma viņam piestāv perfekti.   Darbība norisinās 70to gadu beigās un filmā ļoti daudz dzirdama tā laika mūzika.

Visā visumā drūms gabals ar lieliskiem aktieriem, interesantu sižetu un beigām, kas liek noskatīties šo filmu vēlreiz. Ja ne uzreiz, tad pēc gada noteikti. Nav te īsti baigā action, bet vairāk parādītas ir attiecības, mīlestība un cik šaura ir robeža starp labo un ļauno.

Vislabākā aina filmā, manuprāt, ir pašās beigās, kur Pačino attēlotais Leftijs dodas uz tikšanos ar saviem biedriem. Tāda aizķeroša nedaudz.

Nederēs īsti sestdienas vakara hauspārtijam, bet ar draudzeni divatā noskatīties var. Ja viņa protestē, ka nepatīk gangsterfilmas, tad pasaki, ka tur spēlē Deps. Tas parasti iedarbojas :)

Filma balstīta uz patiesiem notikumiem.

Džonijs Deps filmēšanas laikā vairākas reizes satkās ar īsto Džo Pistoni un mācījās rīkoties ar pistoli, ņemot privātstundas pie FIB aģentiem.

Enjoy. :)



39 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube
imdb
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Viena no Lielajäm filmäm

1 0 atbildēt

Nav redzeeta, laikam javersh lietas uz labu :D

1 0 atbildēt

Šī ir izcila filma!

0 0 atbildēt

man tas pats jādara !

atbildot uz FANS007 komentāru "Nav redzeeta, laikam javersh lietas uz labu :D "  

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt