local-stats-pixel fb-conv-api

Dj/producents roland privert4

Mūzikas stils Progressive House; Progressive Trance; Tribal-Progressive; Vocal Trance; Euphorical-Uplifting Trance; Techno Roland Privert uzauga deviņdesmitajos. Pretēji lielākajai daļai šodienas elektroniskās deju mūzikas korifeju, viņa talants veidojās jau uzkaitētā atmosfērā - rokmūzikai esot attīstības zenītā un elektronikai pāršalcot to ar neaptveramu jaudu.
Rolanda ceļš sava talanta izpausmes meklējumos sākās ar neapvaldāmu zinātkāri par mūziku vispār - sākotnēji iedvesmojoties no tādām rokgrupām kā R.E.M. un U2, jūtot līdzi synth-pop vilnim ar Depeche Mode, iemīlot arī techno mūzikas pulsējošo basu, līdz beidzot ļaujoties šodienas progresīvajam trance skanējumam, kuru pazīstam tādu vārdu kā Paul van Dyk izpildījumā, kurā Rolands atradis sevi.

Sākot eksperimentēt ar elektroniskās mūzikas skaņām jau desmit gadu vecumā, sasniedzot 14 gadu vecumu, Rolands pieteica savas DJ iemaņas mājas ballītēs un draugu rīkotos "pagrīdes" elektroniskās mūzikas pasākumos.

17 gadu vecumā Rolands kļuva par Baltijas populārākā deju kluba Essential rezidējošo Main Floor DJ. Kopš tā brīža viņa DJ karjera uzņēmusi gaismas ātrumu - Rolands uzstājies uz vienas skatuves ar tādiem pasaules grandiem kā Armin van Buuren, Sander van Doorn, Max Graham, Markus Schulz, Menno de Jong, Sebastian Ingrosso, Blake Jarrell, Rank1 un daudziem citiem.

Kopā ar kolēģi - diskžokeju un mūzikas producentu Kaspar Kondrat, Rolands nospēlējis 4 stundu iesildošo setu pasaulslavenā Tiesto šovā Arēnā Rīga. Rolands uzstājies arī iespaidīgajā elektroniskās deju mūzikas festivālā Rīgā, Zaķusalā – KnockOUT 2008!

Katru otro piektdienas vakaru Rolands dzirdams arī European Hit Radio frekvencē, veidojam raidījumu Essential Podcast Sessions. Rolands ir arī viens no sava žanra pionieriem Latvijas podcast jeb aplāžu kultūras attīstībā - viņš uzsācis savu oficiālo iTunes Podcast, kurā piedāvās arī vies-DJ sniegumu no visas pasaules, kā arī dzīvās uzstāšanās ierakstus un video reportāžas.

Privé - Rolanda pasākumu sērija aizsākta 2009.gada janvarī. Pirmā pasākuma viesi bija... wait for it... Jā, tiešām - Above & Beyond!

Roland Privert īpašais skanējums, kuru viņš pats definējis kā uplifting, progressive un techno trance, apbūris plašu fanu pulku visā Baltijā. Tas padara Rolandu par vienu no jaunākajām veiksmīgākajām trance mūzikas balsīm Latvijā! Taču nenoliedzams ir arī viņa potenciāls kļūt par nākotnes super-zvaigzni pie Eiropas deju mūzikas debesīm!

Roland Privert talanta cienītāju pulkam iespējams pievienoties portālā draugiem.lv (rolandprivert.draugiem.lv) un Latvijas DJ-u Topā (djtop.lv/dj/roland-privert), viņa MySpace (myspace.com/rolandprivert1) vai uzmeklējot viņa portāla Facebook grupu; Roland Privert oficālo aplādi iespējams abonēt iTunes, sekot viņa ikdienas gaitām - arī ar populārā socializēšanās instrumenta Twitter palīdzību - twitter.com/rolandprivert






12 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
ulmane Kas tavaa uztveree tad ir muuzika????
2 0 atbildēt
lai klausiitos shito (par muuziku to nenosaukt) jaapiipee kaadu meenesi katru dienu jaapiipee gandzha
0 2 atbildēt
Viktoriinii tavaa uztveree taa ie laba muuzika, bet manaa pilniigi garaam.. nepatiik un nepatiks nekad....
0 2 atbildēt
manā skolā mācās, šogad viņu atskaitīja no 12 klases
0 2 atbildēt