local-stats-pixel fb-conv-api

Death Cab for Cutie2

2 0

Death Cab for Cutie ir amerikāņu grupa, kas tika izveidota 1997. gadā Belinghamā,Washingtonā. Grupa sastāv no Ben Gibbard (vokāls, ģitāra,taustiņi), Chris Walla (ģitāra), Nicholas Harmer (bass) un Jason McGerr (bungas).

Death Cab sakās kā Bena Gibbarda solo projekts, tagadējais vokāls un ģitārists. Gibbards izvēlējās grupas nosaukumu pēc "The Bonzo Dog Band" izpildītās dziesmas "Death Cab for Cutie", kas tika atskaņota "The Beatles" experimentālājā filmā    Magical Mystery Tour 1967. gadā. Kā Death Cab for Cutie biedrs, Gibbards izdeva kaseti ar nosaukumu "You Can Play These Songs With Chords" jeb "Tu vari nospēlēt šīs dziesmas ar akordiem".;izlaistā kasete izrādījās ļoti veiksmīga un Gibberds nolēma paplašitnāt grupu. Viņam pievienojās Kriss Valla(Chris Walla) (kurš jau bija strādājis pie kasetes veidošanas) kā elektriskā ģitāra, Nicks Harmers bassģitāra, un Nathans Goods kā bungas.


Manuprāt, šī grupa ir viena no labākjām ko esmu jebkad dzirdējis.Šādu mūziku praktiski neklausos, bet vienmēr, kad es kaut kur dzirdu Death Cab for Cutie es nevaru nenoklausīties dziesmu līdz galam, jo dziesmas,to lirikas un savdabīgie videoklipi ir skaidri saprotami un jūtami.Domāju, ka grupa netikai patīk pop-roka vai tml žanru piekritējiem, bet jebkādam žanra,stila pārstāvim, domāju, ka arī tev patiks. Tīri subjektīvs viedoklis.







2 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

foršīīe

1 0 atbildēt

Šī viena no mīļākajām

0 0 atbildēt