local-stats-pixel fb-conv-api

David Guetta4

Dāvids Geta (David Guetta)
Dzimis 1967. gada 7. novembrī, Parīzē
Ir franču dīdžejs. Viņš mājās sāka miksēt vinila plates jau 13 gadu vecumā un rīkot balītes savas mājas pagrabā 15 gadu vecumā. pēc diviem gadiem Dāvids Geta strādāja kā dīdžejs Parīzes klubā "Broad". Tas bija brīdis, kad viņš uzsāka savu profesionālo karjeru. No 1988. līdz 1990. gadam viņš miksēja hausmūziku radiostacijā "Radio Nova". 2005. gadā viņa singls "The World Is Mine", kurā tika izmantots sempls no grupas Simple Minds dziesmas "Someone Somewhere In Summertime", nokļuva European Dance Traxx pirmajā vietā. Vokālu Deivida Guetas dziesmām parasti iedzied Chris Willis, izņemot singlu "Baby When The Light", kura vokālu iedziedāja Cozi Costi. Dāvids Geta ir pazīstams arī ar piedalīšanos L'Oréal reklāmā. 2008. gadā Dāvids Geta tika iebalsots kā pasaules 5. populārākais dīdžejs
« 1  2  3  4 »
11 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
normāli! vecim 42 gadi un šitā ņemās! nu es nevaru iedomāties ka piemēram mans tētis mixētu dance spēlētu pārtijos un izdotu albumus! pēdējais albums viņam vispār tāds tīri klausāms sanācis!
3 0 atbildēt
Man patīk viņa gabali!!! emotion
2 0 atbildēt
daudz labu bilzu :) un muudzika emotion
0 0 atbildēt
viens no maniem miilakajiem DJ viens vina gabals manii raisa loti pozitiivas *cijas, nosaukums Distortion , ja ir laiks ieveertejiet, galvenais ieklausieties vaardos =)
2 10 atbildēt