local-stats-pixel fb-conv-api

Atmiņas - KoRn16

Noteikti, ir daudzi cilvēki, kuriem, šī grupa nemaz nav patikusi un nepatīk, bet es droši varu teikt, ka mana "mūzikas klausīšanās "karjera" " aizsākās tieši ar šo grupu, ar to es domāju, ka šī ir pirmā grupa, kurai, ja nemaldos, 2001. gadā iegādājos vienu no viņu diskiem, kopš šī brīža es, patiešām, iemīlēju šo grupu, jo, manuprāt, šī grupa atšķiras no citām šāda veida grupām, viņu dziesmas, man liekas ļoti pacīlājošas un aizraujošas, kad apmeklēju viņu koncertu Rīgā, tas bija, goda vārds, mana mūža laimīgākais brīdis, jo, kas var būt labāks par to, kā redzēt savu, vienu no mīļākajām grupām dzīvajā un tā kārtīgi iztrakoties pie viņu mūzikas, tāpēc lūdzu - daži no viņu hītiem :)









68 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

tie kas klasusas tādus sūdus ka coming undone u.t.t., nezin kas ir korn. tas vairs sen nav korn... feileri

3 1 atbildēt

vareeji jau nedaudz ielikt arii no biograafijas ... vsp man ar smagaa veida muuziku iesakas pavisam interesanti, iesaakumaa, jaa, man likas ka pa *****, mans bijushais klausijas tada veida zhanru ... vienigais ko es zinaju metallicas vieglo gara darbu nothing else matters .... bet tad man kaa parava shii veida muuzika. pirma dziesma ko es dzirdeeju no korn bija word up, protams, ka kovers, bet man patika ... un taa arii sakas ... tgd esmu pieskaitama pie smagas gala uz 70% noteikti :)

1 0 atbildēt

 

viņi ir kautkas neaizmirstams!! klausos tos nabagus no 1994 gada, ir visi albūmi klipi, back stage video, viss viss viss, nekad nepārstāšu šamos klausīties!! :)) koncrts bij vnk lielisks, vajag vel!! :)

1 0 atbildēt

KORN FOREVER!!! :)))

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz lilkeno komentāru " vareeji jau nedaudz ielikt arii no biograafij... " Nu, es neesmu pieskaitāms nekur, jo, patiesībā, man patīk ļoti daudzi mūzikas paveidi, bet šī ir grupa, kura manī ir visdziļāk iesēdusies un nekad neapniks. :)

0 0 atbildēt

Shii ir ari mana grupa nr.1,koncerts Riga bija kaut kas neaizmirstams..Btw,vareji jau iemest vecaakas dziesmas,klasika,tomer,paliek klasika ;)

0 0 atbildēt

biju uz koncertu.

0 0 atbildēt

Ir viņu diskogrāfiju, klausos jau kopš kādu 1 gadu vecuma lkm ūn arī biju koncertā emotion

0 0 atbildēt

+ kausījos un pa retam vēl kalusos tagad :) koncerts bija vnk awesome ^^

0 0 atbildēt

ļoti patīk viņi:)

0 0 atbildēt

Alone I Break. Dziesma vienmēr patikusi.

0 0 atbildēt

Kādreiz klausījos biežāk bet tagad arī ik pa laikam pklausos kādu veco gabalu. +

0 0 atbildēt

arī biju koncī. laba grupa emotion

0 0 atbildēt

vairs tik bieži neklausos, bet tāpat viena no mīļākajām grupām un biju arī koncī kopā ar zobakmeniLV

0 0 atbildēt

did my time!!!!! ++++++++++++++ super dziesma....

0 0 atbildēt