local-stats-pixel fb-conv-api

illuminati (mūzikas industrijā) 2 - turpinājums20

nu tātad man ir iedvesma paturpināt savu iepriekšējo rakstu. protams arī video turpinājums ir klāt. :)

atļaušos pateikt, to ka man favorīti ir 7 un 8. daļas par MJ, jo tur tiešām redzams, ko viņš cenšas parādīt, bet nu pirms es turpinu, tad jums jāzin, ja neesat redzējuši iepriekšējās daļas neko nesapratīsiet, tā ir kā dokumentāla filma tikai sadalīta 10 daļās, kurai iespējams būs VĒL turpinājums.


tad nu tā šeit ir info uz 1. rakstu ja kāds vēl nav iepazinies! - http://www.spoki.lv/mistika/illuminati/177519


mazliet parakņājos un noskaidroju, ka šī organizācijas sākumi meklējami 18. gs. beigās.. sākumā šis grupējums uzskatīja, ka viss dabīgais cilvēkā ir riebīgs, un izdomājuši pasauli padarīt mākslīgu, tātad cilvēci lēnām pakļaut par robotiņiem kas klausītu kādus augstākstāvošus spēkus..
 uzzināju to, ka tiem pat bijusi legāla vara ietekmēt politiķus, mūziķus un citus slavenus cilvēkus, lai tie turpinātu to tā saucamo ķēdi un ietekmētu es pat teiktu - hipnotizētu cilvēci.

hipnotizētu? jā, tieši tā. pavisam vienkārši parasti klausoties reperu lirikās, rihannas vai citu mākslinieku dziesmās mēs kaut kā neieklausāmies un neaizdomājamies ko viņi cenšas mums pateikt. un tieši šie vārdi mūs kaut kā zemapziņā pakļauj.

koncertos (šajos video to var redzēt) var pamanīt, ja mūziķis saka: ''dariet tā'' - viņi darīs , jo mēs esam viņu varā, cilvēkiem patīk viņu mūzika - fani.. arī visas tās kustības ko reperi veido ar savām rokām arī tajās ir spēks un kāda nozīme, tāpēc jāredz video, lai saprastu.

man interesanti likās arī tas viss par eminemu tieši par viņu internetā var diezgan sameklēt arī kanye west (šeit gan nav nekas daudz par viņu, bet arī)

*mazliet atkāpe no šī. bet vai jūs neesat aizdomājušies kā Rihanna tik pēkšņi kļuva slavena ar savu jauno albumu ''good girl gone bad''? cik interesanti, ka viņas hits umbrella tik ilgi bija visos topos un chartos, tāpat arī lady gaga, interesanti ne?

uz ko tik cilvēks nav gatavs, lai būtu slavens, bagāts, visu mediju, paparaci pirmajā plānā.. pat pārdot savu dvēseli!


lūdzu atsauksmes, tie, kas neslinko un godīgi ir skatījušies! :) [nevajag kaunēties rakstīt arī ko negatīvu, es cienu jebkādu viedokli]

kad nākamreiz klausāties dziesmas ieklausīties mazliet arī vārdos, lirikās.











64 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Vai reizēm neliekās, ka šī tēma ko te apspriež, gan TV pārraidēs un internetā ir tikai speciāli iegrūzsta informācija, lai slēptu kauko vēl pavisam citu, jo cik nu liela iespēja ir, ka tagad lielais noslēpums sāk atklāties un visi tik to vien gr* masveidā, bezmazvai skaisti novirzīta un nodarbināta sabiedrības domāšana, ar kauko kas netraucē kaukam citam!   emotion    TV Tas pats pa sevi ir radikāla zombēšanas ierīce gan caur redzi un dzirdi, ko varēja, ja es pareizi atceros piefiksēt tikai caur diezgan ūberīgu aparatūru, Piemērs: iet pa TV seriāls 30 min. garumā ik pēc 5 vai vēl sazin cik min. uz ēkrāne teu izlec atēls aptuveni piemēram uz trīsdesmito sekundes daļu, kuru tu pats neredzi, bet tavas acis ir spējīgas nodot tavai zemabziņai un tas notiek katru reizi, pēc katras reizes tas pamazām pašam nemanot maina kādas zemabziņas domas vai rīcību kas var ietekmēt tevi visādi atkarīgi no attēla raidītās komandas, kura ietekmē arī tavu apziņu, tas nenotiek uzreiz, ir jāpaiet kādam konkrētam laika posmam, piemēram kaut maz pus gadam, tu tā laika posmā blenz savu kādu iecienītu seriālu, kurš ik pēc piecām miņām to bildi izmet ekrānā uz to trīsdesmito sekundes daļu, man tas asocējās kā ar tām amerikāņu standarta sīko biedēšanu kur tu spēlē tizlu spēlīti, vai skaties bildi kur teu jāatrod kaukas piedirsas kas, un teu pēkšņi izlec kaukāda briesmīga bilde un nu visi ir sajūsmā par tavu izbīli, tas pats arī sanāk ar TV variantā, tikai tā bilde tik atri nomirkšķinās, ka tā nau pilnībā pamanāma, lūk šis ir caur redzi iespaids! bišku pēc fufeļa izklausās!  emotion  Ar skaņu ir kaukas līdzīgs, bet daudz realistiskāks variants, jo skaņu dzirdam netikai caur ausi bet smadzenes pašas pa sevi uztver skaņas vibrāciju, Piemērs ar to pašu kautvai suņu svilpi, ko dzird tikai suns tas pats ir arī cilvēkamk, skaņa ietekmē pamazām zemabziņu kāda konkrēta laika posmā, caur Rādio un TV, bet vis biežāk tas tieši var nākt no mūzikas kas ir visur mums apkārt, lielveikalos, mājās, un vēl sazin kur, kāpēc lielveikalā ir vis biežak sastopama tieši lēna izpildijuma skaņdarbi, jo tas ritms tevi vairāk aizkavē tu vairāk skaties uz precēm, kas starpcitu ir ļoti spilgtās krāsās un ļoti piesaista uzmanību redz kur vēl viena redzes ietekme ko parasti nepiefiksējam + mūzika! Tas ir tikai lielveikals, bet kopumā mus visiem mājās ir teļļuks, kas var uz jebko mūs noregulēt mūsu domās ka paši pat to dzīves niansēs, sīkumos un ikdienas problēmās nemanam un katram tas laiks un ietekme atšķirās kādam gads var paiet ieķš tā ietekme kauko panāks, kādam mazāk kādam vairāk, bet fakts ir viens viņš ir.emotion Un smieklīgākais šajā visā ir tas ka es šo info biju redzējis pa TV Kādā ahūnā raidijumā!     emotion  emotion  emotion  emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz ltniksgt komentāru " man tik rodas jautājums skatoties okey viņi p... " Vajadzēja uzmanīgāk lāsīt pirmās daļas. Tur bija pateikts.

1 0 atbildēt

aghaghah :D pašam neliekas tas smieklīgi ? 

Korumpētie reperi, LADY GAGA roku rokā ar Obamu pret cilvēci :D 

1 1 atbildēt

un tad mees atveram acis, ir saakusies jauna diena, ceriiba, ka vieni suu**a muuzikji kko ietekmees...laikam iluminati ir traki. Atceramies, ka piemeram Chinaa dziivo miljards, kur ir sava valdiiba, savi elki utt., talaak... India, tur dziivo miljards un atkal ir sava valdiiba, savi elki un simtiem miljonu ir pajaat uz visaadaam Lady Gaga, Rihannaam utt... Varbut meegjina izniideet tikai balto cilveeku pasauli? Taa izskataas, ka iluminati panaaks to, ka eiropaa un amerikaa driiz buus tikai babaji, skjiibacainie un citi, kam pajaat uz Good girls who`ve gone bad...

0 0 atbildēt

atbildot uz indra komentāru " That's life, fight or accept.  Mūzikas ... " piekrītu, manuprāt, arī tiešām tiek veikta kaut kāda attīrīšanās un tiek ieviesta t.s. ''new world order''. bet varbūt tā cūku gripa bija vienkārši kas uzpūsts, to jau arī nevar noliegt. runāja par to, ka tas vīruss speciāli bija palaists cilvēku vidū, lai notiktu šī kā teikt zemes attīrīšanās.

bet nu es domāju, ka to jau visi ir sapratuši, ka pasaule ir pārapdzīvota un, ka patiesībā mēs dzīvojam diezgan saspīlēti nekad nevar zināt kas notiks. un domāju, ka māte daba jau arī veic savā ziņā šo attīrīšanos - kpc tad notiek visi šitie vulkāni u.c. katastrofas

0 0 atbildēt

Jus te visi peraties putainam mutem... 

rodas jautajums - kura no video jus esat redzejusi ko sliktu par musulmanjiem? nerodas uzreiz aizdomas par to, ka tas varetu but izprovacets?

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " vini ir slaveni jo vini patik cilvekiem ! :D ... " un kas tev liek taa domāt? kāpēc tad vispār tiek runāts par tādām lietām ja jau neeksistē, tad kāda jēga?!

0 0 atbildēt

tikko noskatiijos visus 10 klipus.. maziet jaapadomaa pirms kaut ko saku..

0 0 atbildēt

atbildot uz ltniksgt komentāru " man tik rodas jautājums skatoties okey viņi p... "

šeit jau pie komentāriem iekopēja mājas lapas, vari uzspiest, un droši vien par to var uzzināt caur internetu, cik saprotu tā ir organizācija.  

0 0 atbildēt

nu kaut kā tā jau arī ir

0 0 atbildēt

Šī iluminatu tēma mani ieintriģēja jau pirms gada, draugs pastāstīja, sākumā tiešām likās pilnīgs bullshit, pat nebija mazākā vēlēšanās tos visus video skatīties. Bet tad vienu dienu nebija ko darīt, sadomāju paskatīties, un pēc 4. video no 1.daļas tas tiešām mani ieinteresēja. Visādas simboliskas nozīmes, tā nevar būt vienkārši sakritība, ir pārāk daudz fakti, kuri pierāda, ka daudziem slaveniem mūzikas māksliniekiem palīdz kaut kādi citi spēki, vai novēro.. grūti teikt. Pats pilnīgi un galīgi neticu nedz Dievam, nedz Sātanam, nedz vēl sazin kam... bet kaut kas tur tiešām nav tīrs. Pirms pāris nedēļam uzgāju netā tiešus faktus par šiem pašiem video, un pavērojiet, kuros video bija minēti tie simboliskie skaitļi, paskatieties kādos datumos daudzi no videoklipiem ir ievietoti, un dažos no tiem arī konkrētā laikā (ja nemaldos 0:11, 1:11, 2:11 utt) arī ir dīvainas lietas parādītas, kas ir saistītas ar to iluminatu simboliku... tāpēc jānāk pie secinājuma, ka šie paši videomateriāli ir veids kā viņi grib panākt mūsu uzmanību, ietekmēt mūsu uzskatus. Un bērnus un pusaudžus visvieglāk ir ietekmēt uz šīm lietām, un paskalot viņu smadzenes un domāšanas veidu. Baisi... emotion

0 0 atbildēt

tpt ar Džastinu Bīberu,nemaz nezinu no kurienes viņš izlīda.Pēkšņi visiem viņš iepatikaas un visi par viņu runāja.Radās daudz fani..jā.

0 0 atbildēt