local-stats-pixel

Vilkacīši - ignoret Kreslu.22

Tā kā vikipēdijas raksts bija nožēlojams gan angliski, gan latviski, tad improvizēšu, tātad:
Vilkacis ir mītisks radījums - "cilvēks - vilks". Kā jau visiem purniem te labi zināms vilkacis ir cilvēks, kas pilnmēness naktīs mēdz pārvērsties par spalvainu vilku un desot pa tuvāko apkārtni un meklēt, kam vēl varētu apgriezt kaklu.
Ir vairākas versijas, kā var kļūt par vilkati. Populārākā no tām ir vecā labā "sakošanas" versija: Tu nez kāpēc esi nolēmis pavazāties pa vientuļu lauku apvidu netālu no ērtas noriņas meža ielokā/nomaļu neapbūvētu laukumu pilsētā, kur vilkači mēdz pārvērsties, esi tik tizls vai netizls, ka tie tevi atrod (saož jau nedēļu nemazgātās zeķes/ dzērumā nolauz kādu zaru) un sakož (tālāk sekotu nāve no sāpju šoka vai noasiņošana, jo vsp vilkači īpaši nemēdzot ēst savus upurus, tie tiek piežmiegti sporta pēc, tā lai vilkacītis saglabātu labu fizisko kondīciju), BET tā kā šī bezjēdzīgā stāsta mērķis ir iepazīstināt jūs ar teoriju "Kā kļūt par vilkaci I", tad uzreiz iedomāsimies situāciju, ka turpat netālu ikvakara apgaitā devušies ar dakšām un sudraba lodēm bruņoti nabadzīgi zemnieki, kas jūs izrauj vilkacim no zobiem (kas tālāk notiek ar pašu vilkaci vairs nav svarīgi). ~ pēc 1 mēn. jūs sāksiet siekaloties, augs spalva (vrbt arī aste), parādīsies nedaudz vardarbīgākas tieksmes (atzīstieties, jūs kādreiz esat domājuši par to, kā jūs to tur darbabiedru/klasesbiedru/skolotāju/kursabiedru/kaimiņu nositīsiet), utt.
Pēc tam notiks pati transformācija. Ja būsi Eiropietis, pārvērtīsies par vilku, senais slāvs - par lāci, indiānis - par savas cilts totēmu (laikam), indietis par svēto iguānu vai kaut kā tamlīdzīgi. Nu galvenokārt doma ir tāda, ka vilkacis nav TIKAI vilks. Protams, cik tālu tas attiecas uz mums, pietiks ar zināšanām par to, ka vilkači parasti ir vilki, bet redzesloku paplašināt nenāks par ļaunu.
Tad vēl vecā labā tradīcija par sudraba lodēm (URRĀ Holivudai). Vsp arī šeit teoriju ir daudz. Ja grozāmies ap to sudrabu, tad rakstu avoti vēsta, ka vilkaci varot savainot tikai ar sudraba nazi (sudrabs ir salīdzinoši mīksts metāls, lai navējoši iegriezt ar sudraba nazi, vajag lielu spēku),jo ar pārējiem metāliem cirstās brūces tiem acumirklī sadzīstot. Vēl jau arī klasiskās versijas par svēto ūdeni un pīlādžiem. Bet kā ir īsti pareizi neviens nezina, tāpat kā nezina, kurā gadā beigsies Hameleonu rotaļas.
Ja sastopaties ar vilkaci (maz ticams), tad d*rsā jums ir, jo es dziļi šaubos, vai kāds no jums regulāri nēsā līdzi sudraba nazi, svētīto ūdeni vai pīlādža zarus.
Nu jā, pēdējā rindkopa:
Vieni purni apgalvo, ka vilkači bīstami tikai cilvēkiem, citi, ka tikai lopiem un vēl pāris maisās pa vidu brēcot, ka visiem pēc kārtas ir bīstami. Kam piekritīsiet - nezinu, un tas arī nav nemaz tik svarīgi. Esot tādi vilkači, kas pulcējoties baros un tādi, kas sēž mājās un sargā savu īpašumu.



P.S Šim savārstījumam varat ticēt un varat arī neticēt, vnk baudiet bildes - vilkaču pirmatnējo skaistumu un spēku, kas nav tik ļoti klišejizēts kā vampīri. Njā var jau arī gadīties, ka vnk mākslinieks ir diezgan s*dīgs.
Ja jums ir kāda fotogrāfija (vēlams īsta, tad rakstiet - naudu nepiedāvāt).
emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
93 4 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 22

0/2000
Labāk sastapt vilkati , nekā apčurājušos EMO :P
6 0 atbildēt
luuk šādā vietiņā patīk pulcēties visādiem mošķiem (un mazgādīgiem *, kas grob tēlot baigos gotus - njā, tad viņi tur stāv un čurā biksēs) Piekrītu :D :D Un jā- tiešām labāk satikt vilkati nekā ēmo bērnu :) [bet Vilkači baidās no ēmo bērniem] *
3 0 atbildēt
Tādi sekseri... Starp citu, neiesaku mani satikt pilnmēness laikā xD
3 0 atbildēt
Bet kā ir īsti pareizi neviens nezina, tāpat kā nezina, kurā gadā beigsies Hameleonu rotaļas. baac taa sasmeejos, par shito teikumu vien + :D
3 0 atbildēt

Krēsla ir ielākais izsmiekls vispār par vilkačiem un vampīriem! :)

Es labāk pieturos pie klasikas, un vecmodīgām vērtībām :)

2 0 atbildēt

Krēsla ir ņirgāšanās par vilkačiem un vampīriem, tur visi raud..visiem ir jūtas un visi ir baigie draugi....manā skatijumā vampīri labi attainoti filmā Blade un vilkači filmā Underworld..tie taču ir briesmoņi kurš gan gribētu kļūt par suni vai par siekalžaķi Edvardu kuršpat iekost nejēdz..

2 0 atbildēt
staastinsh vnk ideaals emotion
2 0 atbildēt
naudu nepiedavat psc. es kakraz velejos nopirkt autortiesibas.. stasts labi visu apskaidro, taa tureet
1 0 atbildēt
es drusku apraudaajos aiz smiekliem :D:D:D jaa , stastinsh labs :) :D:D:D
1 0 atbildēt
Stasi ++ emotion
1 0 atbildēt

Par to tekstu tā kārtīgi sasmējos :D

0 0 atbildēt
Raksts piemīlīgs, bet mākslinieks, kas bildītes zīmējis, bijis kreisais.
0 0 atbildēt

Super vilki*

0 0 atbildēt

Krēslā naw Vilkači Vilkači ir pavisam pavisam cits :D

0 0 atbildēt

lielisks raksts man patika :) aizkara jūtas :P  

0 0 atbildēt

3. bilde ir no viens superigas filams

0 0 atbildēt

nu mistiskas lietas intresē visiem

0 0 atbildēt

Bet kā ir īsti pareizi neviens nezina, tāpat kā nezina, kurā gadā beigsies Hameleonu rotaļas.

 

vaii, u made my day ar šito :):)

varetu, iedotu tev ne tikai plusu, bet cepumu kārbu :)

0 0 atbildēt

+++

0 0 atbildēt
njaaa netaa ir daudz vairaak labu bildiishu ar vilkuachiem..........Paskataties filmu Vilku Braaliiba tur ir visas atbildes
0 0 atbildēt