local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tiešām mēs izdzīvojam cita cilvēka dzīvi?11

Citi kaut cik interesanti raksti par un ap so tēmu:

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Sapni-un-vis-bijusais/644188

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Sapnu-teorijas/644498 - šeit ir pastāstīts drusku sīkāk par to pieņēmumu, ka sapnis ir datora kļūda.

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Sapnu-vestijums/630423

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Dieva-zimes/626392

Un vēl pāris raksti manās mājās: http://spoki.tvnet.lv/profils/SomebodyFromCloset

174 6 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Labs raksts, jo man pašam ir bījusi sajūta kad kko esmu jau piedzīvojis piem,- sēžot draugu lokā, tu pat zināji ko šis draugs darīs, vai teiks pirms viņš kko ir darījis :D diezgan smieklīgi, bet reāli domāju kad daudziem kkas līdzīgs ir bījis ;D 

14 0 atbildēt

Nu mēs pēc visa esam taisīti no atomiem, kas savukārt pēc fizikas ir enerģija, frekvence. Tātad, pēc kvantu fizikas mēs varam atrasties visur un neku. Es ar to saku, ka mēs esam apzināta enerģija kas atrodas kur grib - savā dimensijā, visumā un pasaulē. Tik mēs esam tai piesieti, kamēr nomirstam.

P.S Apzināta enerģija es domāju mūsu apziņa.

3 0 atbildēt
Es domāju tā, ka ir liktenis un tai pat laikā nav. Piemēram, ir grāmatas sarakstītas, un tieši tā pat ir ar mūsu dzīvēm, viss jau ir sarakstīts, bet ne tieši ir arī dažas vietas grāmatā, kir nekā nav ierakstīta un tas nozīmē, ka tajā vietā mes ierakstam paši savu likteni, ka mēs to izveidojam. Doma ir tāda, ka ir jau tāds liktenis katram savs jau sen, bet mēs viņu papildinam un pamainam kaut ko. Tas ir mans uzskats par visu mūsu dzīvi.
3 0 atbildēt
De ja vu...
2 0 atbildēt
vieniga lieta, par kuru esmu 100% parliecinats,ir mana apzina, domas utt. Par kermeni gan neesmu parliecinats, jo kas lai zina, varbut kads tur manas smadzenes burka, dod man apzinu, un kad kadam taas smadznes savajgaas, piemeram, lai uztaisitu frikadelu zupu, tad tikai izdoma, ka es nomirsu, un kur un kaa utt, bet reali vnk atsledz tas smadzenes. Iespejams, ka izmanto no smadzenem kautkadus fermentus, piemeram no pozitivajam vai negativajam emocijam! Plasi diskutejama tema vispar! ja kas, rakstu no telwfona bez latviesu gramatikas :D
2 0 atbildēt

Teorija laba, tikai kā visām šīm teorijām viens trūkums - ne pierādīt, ne apgāzt.

1 0 atbildēt

give me a fucking break

1 0 atbildēt

Kāds saskatījies Matrixu.

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt