local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Mēness ir citplanētiešu teritorija?70

1059 4

Rokas stiepiena attālumā no Zemes atrodas tās vienīgais pavadonis, kas ir pietiekami liels, lai tur varētu dzīvot. Varbūt tur var atrast retzemju metālus, kas ir vitāli nepieciešami mūsdienu elektronikai. Varbūt tur jau tika atrasts kaut kas pavisam šokējošs. Kāpēc gan NASA 1973.g. atcēla tālākos lidojumus uz Mēnesi, turklāt arī PSRS savu Mēness apguves programmu nolika uz plauktiņa, kur jau tā vairāk par 40 gadiem ir gulējusi apputējusi.

ASV iemesls Mēness programmas atcelšanai bija prozaisks. NASA budžets tika samazināts, un tāpēc nācās atcelt ieplānotās misijas.

PSRS kosmosa apguves programma bija augstākajā mērā slepena, bet neskatoties uz daudziem sasniegumiem, liela daļa no plānotā tā arī palika nerealizēta. Biežās neveiksmes un personāla nāves gadījumi neļāva virzīties uz priekšu tik ātri kā gribētos.

Tomēr atrodas cilvēki, kas uzskata, ka patiesais iemesls kāpēc ASV un PSRS atteicās no Mēness apguves, bija citplanētieši. Pirms amerikāņi nolaidās uz Mēness, tur jau bija citplanētiešu bāze. Pēc savstarpējās vienošanās, cilvēkiem vēl būtu jāgaida ar Mēness apguvi

1059 4 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000
Pēc apollo 20, kuklavodiem piegriezās ķēpāties. Viņi pieļāva izveidot rotaļu bāzi, taču galvenais bērnudārzs ir uz marsa, pareizāk_ iekš.
1 0 atbildēt

...kad gribās saprast par citplanētiešiem, bet nesanāk. Jo sunim arī gribās saprast par cilvēku lietām, bet prāta nepietiek.

1 0 atbildēt
Saglabāju pie rakstiem. Interesanti... emotion
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 1 atbildēt

tur mudž no viņiem!

1 1 atbildēt

Es tev došu lāpstu, dodies un roc. emotion Ja tu izraksi citplanētiešu bāzi, es tev iedošu 666 miljonus euro. emotion

2 3 atbildēt

Man šķiet ka, ja ASV un PSRS abas vienlaicīgi beidza mēness apgūšanu, tātad abas valstis par to vienojās. Un citplanētiešu nav.

2 3 atbildēt