local-stats-pixel fb-conv-api

Ūdensvīrs8

50 3

Pašie lielākie sveicieni visiem ūdensvīriņiem,jo mēs esam paši,paši labākie!Lai atvaino man citas zīmes,bet par ūdensvīru būs vairāk.

Gaisa zīme. Saturna un Urāna aizgādnībā. Emocionāls raksturs, jūtīga daba. Pirmā no planētām, kuras aizgādnībā atrodas Ūdensvīrs, - Saturns lemj Ūdensvīra padevību liktenim, kas vienmēr ir laimīgs. Tā ir skumju atmiņu, melanholijas, nepiepildītu cerību planēta. Turpretī Urāns ir rīcības planēta, zinātnieku iedvesmotāja. Tādēļ Ūdensvīram ir pretrunīgs raksturs: no vienas puses, sapņainība, no otras, enerģija, drosmīgi centieni, aktivitāte. Ūdensvīra zīmē dzimušie valdzina citus ar savu cilvēcību. Svešas bēdas viņi uztver kā savējās un dara visu, lai palīdzētu nelaimē nokļuvušajam. Ikvienā Ūdensvīrā ir kaut kas no izgudrotāja, cilvēka, kuru pārņēmusi pilnveidošanas ideja. Vienlaikus viņš ir sapņotājs, fantasts. Šajā zīmē ir dzimuši Tomass Alva Edisons, Galileo Galilejs, Žils Verns. Ūdensvīram ir svešs pedantisms. Viņš neieredz rutīnu. Viņam ir slinkuma un bezdarbības periodi. Toties Urāna valdīšanas posmā izdodas nedēļā paveikt vesela mēneša darbu. Viņš ir pastāvīgs, dažkārt gan pārdzīvo skaudru neticību saviem spēkiem, taču pēc šiem periodiem ātri vien viņu var atkal pārņemt dvēseles miers un entuziasms. Ūdensvīrs ir atturīgs un kautrīgs, reti apgrūtina citus ar kādu lūgumu. Viņš var būt izcili labs zinātnieks, it īpaši atomfizikas un astronomijas jomā. Tāpat var būt lielisks arhitekts, literāts, aktieris. Viņa dzīve gan var būt nelaimīga, taču nekad tā nav pelēka un vienveidīga. Viņam būs viss - bagātība un nabadzība, spoži panākumi un katastrofas, interesantas tikšanās un vilšanās. Dažkārt viņam liksies, ka viņš iet bojā, bet liktenis viņam sūtīs glābiņu.
Ūdensvīra sievietes ir loti valdzinošas. Viņās it kā ir vienlaikus vairākas sievietes, un tas viņām dod veselu gammu pārdzīvojumu. Šī sieviete nemitīgi mainās, un tiem, kas bieži ar viņu tiekas, viņas klātbūtnē nekad nav garlaicīgi. Tāpat kā šīs zīmes vīriešiem, viņai patīk strādāt, bet nav paciešama stingra disciplīna. Jebkurai nodarbībai viņa piešķir smalkumu un spožumu. Viņa ir eleganta, labi dejo, ir interesanta sarunu biedre, ātri apprecas, taču reti kad ir laimīga, jo vairāk dod nekā saņem.
Zīmju savstarpējās attiecības: savienība ar Dvīņiem, Svariem un Strēlnieku ir loti labvēlīga, ar Skorpionu, Vērsi un Lauvu neizbēgami sagaidāmi strīdi. Ar Ūdensvīru var slēgt laulību Auna zīme, viņiem dzimst lieliski bērni. Ar Dvīņu zīmi izveidojas harmoniska laulība. Ar Vēzi būs uzticīga draudzība, uz savstarpēju cieņu dibinātas laulības. Neraugoties uz pievilkšanas spēku, kas pastāv starp Ūdensvīra un Lauvas zīmēm, viņiem ir dažāds skats uz dzīvi. Tādēļ starp viņiem nevar rasties stabila savienība. Starp Jaunavu un Ūdensvīru pastāv stipra fiziska tieksme, taču neizbēgami ir strīdi. Ūdensvīrs piesaista Svarus. Viņu laulība ir ļoti laimīga.

PESIMISTISKAIS HOROSKOPS
Ūdensvīrs

Dzīve ir skaista kā Pikaso "Gernika". Kaulu, zarnu, metāla šķembu un liesmojoša napalma juceklis. Tu dzer, lai aizmirstu. Taču Tu jau sen neatceries, ko gribēji aizmirst. Process ir kļuvis par pašmērķi. Novārtā pamestā sadzīve atgādina par sevi ik uz soļa - kopš pašnāvības mēģinājuma, iebāžot galvu gāzes plīts cepeškrāsnī, policija un ātrā palīdzība vairs neatsaucas uz taviem zvaniem. Protams, viņiem patīk iedzert uz Tava rēķina, taču tik neciešamu muldēšanu ir grūti paciest pat ar 12 gadus veca viskija glāzi rokā.


KAD ASTROLOGAM SLIKTS NOSKAŅOJUMS
Ūdensvīrs

Fantasts un sapņotājs, pilnībā atrauts no reālās dzīves. Nekad neatdod naudu, ko aizņēmies, jo - līdzko aizņemas, uzreiz iztērē un par parādu aizmirst. Nepārtraukti pārkāpj savus solījumus, nemīl strādāt. Aprunā un nomelno savus tuvākos, vienmēr aiz viņu muguras. Piemīt tieksme uz sliktiem pārtikas produktiem un vulgāru fantastikas literatūru, kuru iepērk milzīgos daudzumos. Atvaļinājumu pavada kaut kādā caurumā, jo visu naudu, ko taupījis, jau ir iztērējis vienam no saviem pasaules glābšanas projektiem, kuru viņam netrūkst.


LOTGOĻĪŠU HOROSKOPS
Ūdensvīrs (Žbaņķeļs)

Lels dzārojs, bet lobs cylvāks. Kai bolūdeits. Moz ād. Cyti moš i daudz ād. Cīši sirsneigi. Lelõlo daļa ir tīvi. A cyti nav. Ka jīm stõsteisi sovas bādas, jī saprūt. A ka stõsteis i prīkus, jõnas buteļa. Itī cylvāki ir mõņticeigi. Bet kai īdzer vyss ir labi.

Ūdensvīrs sieviete

Atrodas Urāna aizbildniecībā, kas nes veiksmi un apmierinājumu seksā. Ja, protams, ūdensvīrs nepārkāpj dabas noteiktos likumus.

Laimi nes:
Skaitlis – 4 un 13
Krāsa – zaļa
Ziedi – rozes
Diena – sestdiena
Gadalaiks – ziema
Labvēlīga saderība - Lauva, Svari, Dvīņi
Nelabvēlīga saderība – Auns, Ūdensvīrs, Skorpions, Vēzis

Viņai piemīt spilgti izteikta seksuālā individualitāte. Reti mēdz būt kaislīga vai arī vēsa. Parasti viņa izjūt tikai nedaudzas no Skorpionam raksturīgajām emocijām, tomēr allaž iebildīs, ja kāds mēģinās noniecināt seksa nozīmi viņas dzīvē. Izceļas ar savu godkārību un mērķtiecību. Viņas mākslinieces daba tiecas pēc pilnības, tāpēc viņa bieži vien neiecietīgi izturas pret citu kļūdām. Viņa var kļūt par ideālu partneri atturīgam vīrietim, kas dzimumdzīvē ievēro mērenību. Vētraina kaisle viņai ir nepieejama. Sekss laulāto draugu starpā viņai kļūst par rituālu, kam jānorisinās vienīgi naktī. Viņa kārtīgi pakārs savu apģērbu, rūpīgi nomazgāsies, sasukāsies, iesmaržosies un uzvilks naktskreklu. Vīrs pa to laiku gulēs gultā un lasīs, gaidīdams sievas atnākšanu. Sievu tā rīkoties mudina viscēlākie nodomi, jo viņai patiešām gribas visu izdarīt cik iespējami labi. Savukārt vīram, var gadīties, gribas jaut reizi sievu iegūt, guļot uz grīdas starp izsvaidītām drēbēm, kaut reizi s izbaudīt viņas ķermeņa smaržu, nevis ieost izsmalcinātu parfimēriju. Laulātā draudzene vīra labā varētu darīt daudz, tikai ne iepriekšminēto, jo pati nejūt vajadzību pēc tādām izdarībām. Laulības pārkāpšana no viņas puses ir praktiski neiespējama. Viņa labprāt nodarbojas ar mājsaimniecību un uzņem viesus, ir komunikabla un labprāt apgrozās sabiedrībā, viņai patīk pievērst sev uzmanību, patīk būt jautrai un gūt piekrišanu vīriešu vidū.

Ūdensvīrs vīrietis
Atrodas Urāna aizbildniecībā, kas nes veiksmi un apmierinājumu seksā. Ja, protams, ūdensvīrs nepārkāpj dabas noteiktos likumus.

Laimi nes:
Skaitlis – 4 un 13
Krāsa – zaļa
Ziedi – rozes
Diena – sestdiena
Gadalaiks – ziema
Labvēlīga saderība - Lauva, Svari, Dvīņi
Nelabvēlīga saderība – Auns, Ūdensvīrs, Skorpions, Vēzis

Temperaments viņam ir drīzāk vājš. Seksa jomā viņš tiek uzskatīts par gluži normālu vīrieti. Sievietes viņš uzlūko par zemākām būtnēm, tomēr nav to ienaidnieks kā Svari un Skorpions. Jaunava viņa uztverē visbiežāk sasitās ar jēdzienu “nevainība”, ko viņš strikti aizstāv. Tāpat kā Lauva, arī Ūdensvīrs mēdz ticēt visabsurdākajiem “mītiem par vīriešiem”. Viņš ir viens no nedaudzajiem, kas sievietes skaistumu identificē ar viņas seksualitāti, jo šīs vērtības, viņaprāt, ir nešķiramas. Viņš mēdz apsvērt, ka vajadzētu uzsākt kaut ko nopietnu: pelnīt vairāk naudas , nodibināt ģimeni, laist pasaulē pēcnācējus utt. Nav nekā savāda tajā apstāklī, ka viņa sieva bieži vien ir ārkārtīgi uzbāzīga un nepamierināta būtne, turklāt Ūdensvīrs parasti uzskata sevi par cietēju pusi. Viņš nespēj iedomāties, ka viņa “maksimālie sasniegumi” seksa jomā nav nemaz tik izcili salīdzinājumā ar citu vīriešu vidējo aktivitāti. pret savu sievu viņš mēdz būt visžēlīgs, jo uzskata, ka viņa ne vienmēr apzinās, ko dara.

50 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://testi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

emotion    shis patiesi uzlaboja garastāvokli daudz patiesa

5 0 atbildēt

un nav divu vienādu ......

4 0 atbildēt

Vētraina kaisle viņai ir nepieejama. Sekss laulāto draugu starpā viņai kļūst par rituālu, kam jānorisinās vienīgi naktī.

man liekas, ir stulbi tā pateikt par visām ūdensvīru sievietēm. :D Jo īpaši tādēļ, ka tā nav taisnība.

3 0 atbildēt

ŪDENSVĪRI

2 1 atbildēt

par to labvēlīgo un nelabvēlīgo saderību ir pilnīgākais bullshit. es ar Vēzi ļoti labi kontaktējos, man brālis ir Skorpions, mamma Auns. Bet Lauvas, Svari un Dvīņi....nu nēe :D:D:D

1 0 atbildēt

Skorpions jau bija,tiesa tik daudz nebija

0 0 atbildēt

emotion es piekritu

0 0 atbildēt