local-stats-pixel fb-conv-api

Teorijas vai arī realitāte? 6149

Pastāv daudz un dažādu sazvērestības teoriju, kas atklāj daudz kā melno pusi. Dažreiz tās izrādās patiesas, bet dažreiz trūkst pierādījumu, lai pierādītu teorijas patiesumu.

Šis ir sazvērestības teoriju apkopojums, nevis mans viedoklis, vai kādas idejas propogandēšana. :)

610 1 149 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 149

0/2000
Par Apple nekādas sazvērestības - tīra patiesība... Tak sen jau ir zināms, ka vecie produkti sāk lāgot neilgi pēc jauna produkta izlaišanas.. Un par skrūvēm arī taisnība... Par Titāniku ir arī teorija, ka tajā tika vesti Urāna izotopi un Ameriku priekš Einšteina un kāds ļoti negribēja pieļaut tā nokļūšanu pie Einšteina un uzspridzināja caurumu kuģī....
16 0 atbildēt

Runājot par Apple skrūvēm, iesaku palasīt Stīva Džobsa biogrāfiju. Šādas sktūves tika ieviestas ar nolūku neļaut nevienam tajā ielīst un kko pielikt klāt vai atņemt. Džobs Apple produkciju uzskatīja par mākslas darbu. Un viņš salīdināja - kā tas būtu, ja cilvēki uz ielas ar otām varētu aiziet un Monai Lisai piezīmēt ūsas vai vēl kko citu? Māksla būtu sabojāta. 

9 2 atbildēt

Labs raksts, vienīgais jāatceras to, ka teorija paliek par teoriju līdz tā netop pierādīta emotion

6 0 atbildēt

Es gan uzskatu, ka tā ir tīra patiesība, jo ir lietoti Apple produkti, pateikšu uzreiz, nekāda kvalitāte tur reāli nav. Man bija iPhone 5s, pēc ~ gada jau vairs nebija tas, ātri beidzās baterijas mūžs, jaunu pat prātā nenāca pirkt tās cenas dēļ. Tāpēc es piekrītu tai teorijai. 

2 0 atbildēt

Tā dara pārsvarā visas kompānijas, bet Apple izteikti. emotion

1 0 atbildēt

Runājot par apple, tehnoloģijas iet uz priekšu un attīstās ar katru gadu, ir tikai loģiski, ka vecāki iPhone nevarēs tik labi pavilkt jauno ios, jo ar katru uzlabojumu attīstās visas pieejamās fīčas telefonā un procesori un viss pārējais iekšā jaunākajiem ir labāks un labāks, kas var pavilkt jauno ios... emotion

1 0 atbildēt

Bušs ir vainīgs pie 9/11!!!

1 0 atbildēt

Uzmet vecam samsungam vai da jebkādam vecam telefonam jaunāko android un viņš tāpat lagos. Ķipa tikai apple tā dara samsungs vai lg jau nemaz negrib nopelnīt   emotion Viņi godīgi taisa telefonus un nemaz negrib tev iestumt kārtējo jauno modeli   emotion  Visi taisa naudu. Visi grib tev iestumt jaunāko. Tas pats ir datoru jomā vecie dzelži vairs nevelk jaunāko softu un tad tu pērc. Arī automašīnas var pieskaitīt dīleri vecākiem auto remontu veic dārgāk nekā jaunākam modelim tādā veidā liekot tev iegādāties jaunāku. u.t.t...

1 0 atbildēt

No pain no gain

1 0 atbildēt

Nenoliedzu, bet tāpat visas kompānijas cenšās neražot pārāk kvalitatīvi - būtībā, sākumā produktam ir laba kvalitāte, pēc tam tā paliek sliktāka, lai klients nedomātu, ka, piemēram Apple ir nekvalitatīvs, un, lai pirktu jaunu. 

1 0 atbildēt
emotion Esmu idiots... Nevis Einšteinam, bet Teslai... Pastāv teorija, ka apt to laiku, Tesla strādāja pie ieroča, kas izlādē milzīgu elektrības lādiņu un iznīcina ienaidnieku sadalot to atomos... Šeit atkal liek domāt, ka tās ir muļķības, jo nepastāv tādu tehnoloģiju, kas acumirklī matēriju pārvērstu atomos, tukšā gaisā... Kāpēc es uzrakstīju Einšteins? Laikam gan tāpēc, ka man patīk viņa darbi..emotion
0 0 atbildēt
Es varu apgalvot pretējo no savas pieredzes, tāpēc neesmu iOS fans. emotion
0 0 atbildēt
Jā ar to Apple ir kā ir. Nejau tikai baterija atri nobeidzas. Daudziem paziņām ir iphone un visi ir sajūsmā līdz brīdim ,kad pēc pirmā kritiena ir sasists ekrāns. Mūsdienas jau daudzi produkti tiek ražoti tā ,lai tos pēc iespejas vairak nopirktu un katrs ražotājs izmato savas metodes.
0 0 atbildēt
Tas par "Apple" nemaz nav sazverestibas teorija. Man likas, ka tas ir visparzinams fakts, ka musdienas lietas taisa, lai tas saluztu un butu japerk jaunas. Kompanijas iegulda taja milzigu naudu, jo par brinumu lietu, kas strada labi ir vieglak uztaisit neka lietu, kas pec noteikta laika saluzt ta, lai neizskatitos pec kompanijas vainas.
0 0 atbildēt
Par 9/11 vistīrākā patiesībaemotion Youtube ir tonnām video, kas to pierāda...
0 0 atbildēt
Es NEAPGALVOJU, ka ASV kko izdarīja, tu anonīmais mudak. Bet viņiem tas būtu izdevīgi. Stulbs esi tu, ja nespēj to saprast.
0 0 atbildēt

Tātad, Titāniks pēdējā peldē devās no Sauthemptonas. Nepiesienos, vienkārši koriģēju.

Un par Rozvelu nesen tika runāts. Tas bija kara lidmašīnas eksperiments. Cilvēki grib ticēt pārdabiskajam, jo tas ir interesantāk. 

 

Runājot par Apple un tehniku kā tādu. Viss lūzt, kad beidzas garantija. Dators lūzt, vācu mašīnas lūzt, telefoni lūzt, virtuves tehnika lūzt. Paņem kaut vai 1992.gada BMW 5 series - pats vari daudz ko salabot, zem pārsega viss ir salikts saprotami un elementāri. Paņem 2015.gada BMW 5 series - bļeģ, pat pats nevari noņemt akkumulatoru. No mums sūc naudu.

0 0 atbildēt
Tas par Apple ir pilnīgi normāli! Kura liela kompānija izdzīvos bez čakarēšanas.
0 0 atbildēt

Nu jā. emotion

0 0 atbildēt

par Titaniku ir ari teorija ka kugi saspridzinajaemotion

0 0 atbildēt