local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku pilsēta-Bodija17

Bodija atrodas Kalifornijā ASV. Bodija tika nosaukta zeltrača W.S. Bodija vārdā, kurš 1859. gadā atklāja šajā pilsētā zeltu. Kad viņš gāja apskatīt šo pilsētu, kura tika nosaukta viņa vārdā, viņš nomira. Tā arī nekad neredzēdams savu pilsētu. Tagad pilsēta dzīvo tikai spoki. Ikviens kurš ir bijis bodijā zin, par Bodijas lāstu, ja tu nozodz kaut ko no Bodijas tu tiec apsēsts ar nelaimēm. Vienīgais veids, kā šo lāstu lauzt, ir atgriezt no Bodijas nozagtās lietas. Katru gadu Kalifornijas policija saņem 1000 vēstuļu ar nozagtajām mantām. 

J.S. Mājā mitinās ķīniešu kalpones spoks, un cilvēki, kuri šajā mājā ir apmetušies esot redzējuši, kā ķīniešu sievete sēž uz viņu gultas un raud.Viena sieviete to ieraudzījusi no bailēm izlēca no gultas, paklupa un izkrita ārā pa logu. Gadu pēc tam bija dzirdamas ķīniešu kalpones smiekli.

Džordža māja ir apsēsta ar vecas sievietes spoku. Patruļas laikā policija redz kā, veca sieviete sēž un tamborē. Dažreiz ir redzams kā krēsls uz kura sēdējusi vecā kundze šūpojas pats.

Mecodini mājā ir dzirdamas sievietes-pavāres smiekli. šai sievietei ir ļoti paticis gatavot Itāļu ēdienus, un pat tagad ieejot mājā var just šo aromātu.

Citā mājā ir redzama sieviete, kura skatās pa log, pat ja māja ir pilnīgi tukša.

3-gadīgās meitenītes spoks, kurš mitinās kapsēta, ir redzēdams vairākas reizes, šo meitenīti nogalināja kāds, kurš ar cirvi bija meitenītei izdūris caurumu galvā. Kāds fermeris ar savu meitu gāja uz kapsētu, kad fermeris apgreizās lai paņemtu meitu pie rokas, viņas tur nebija, fermeris sāka meklēt savu meitu un redzēja, ka viņa runā ar sevi, kad fermeris meitai prasījis, ar ko viņa runā, viņa atbildējusi, ka runā ar meiteni kurai galvā caurums.

Netālu no pilsētas atrodas zelta raktuves kurās ir noticis sprādziens, kad kāds policists iemetis akmeni iekšā raktuvēs viņš ir dzirdējis kādu balsi. Kad viņi iegāja iekšā neviena tur nebija...  

 

 

   /Tulkojis kioskudedzinātājs/

66 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

"J.S. Mājā mitinās ķīniešu kalpones spoks, un cilvēki, kuri šajā mājā ir apmetušies esot redzējuši, kā ķīniešu sievete sēž uz viņu gultas un raud.Viena sieviete to ieraudzījusi no bailēm izlēca no gultas, paklupa un izkrita ārā pa logu. Gadu pēc tam bija dzirdamas ķīniešu kalpones smiekli."

Spoks ar humora izjūtu. :D

3 0 atbildēt

Interesanti. Kā gribētos šo pilsētiņu kādreiz apmeklēt.

2 0 atbildēt

Es tā arī nesapratu-rakstīts''pilsētā dzīvo tikai spoki",bet iznāk ka ne tikai spoki

1 0 atbildēt

kka parasti vairakums spoku ir sieviesu, kadel taa?

0 0 atbildēt

Interesanti..

0 0 atbildēt

" ar cirvi bija meitenītei izdūris caurumu galvā " tas gan varētu būt sarežģīti emotion

0 0 atbildēt

tikai sieviešu spoki

0 0 atbildēt

Labs raksts! emotion

0 0 atbildēt

Nu lol izdūris ar cirvi galvā caurumu emotion

0 0 atbildēt

Mazliet atgādina vienu sēriju no SUPERNATURAL emotion ++

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt