local-stats-pixel fb-conv-api

Spēcīgākais ierocis pasaulē?103

Viena no noslēpumainākajām militārajām bāzēm pasaulē, kuras patiesie mērķi, ļoti iespējams, tiek slēpti no sabiedrības. Par projektu HAARP ir ne viena vien sazvērestības teorija, un saistībā ar šo projektu notiek ne viena vien dīvainība, sākot ar viltus ziemeļblāzmām un neparastiem mākoņiem, beidzot ar HAARP iespējamo piedalīšanos zemestrīču radīšanā. Kas patiesībā notiek šajā no pasaules noslēptajā vietā?

770 5 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000
Nejauc 2 lietas...
11 0 atbildēt

Bet tommer viss lielakais ierocis ir pats cilveks, jo visu ir uzacis cilveks ierocis tikai lauj to realizet.

7 1 atbildēt
Bet pa lielam, ja HAARP's ir tik slepens projekts, tad aiz tā var slēpties ne tikai dabas un cilvēku kontrole, bet tik pat labi aiz tā var nebūt nekas. Daži no notikumiem ir vienkārši sakritība, citiem reāli nav nekāda loģiska izskaidrojuma. Un ja pieņem, ka šie objekti ir celti uz spēcīgākajām anomālajām zonām, tad tik pat labi HAARP'u var izmantot kā morfisko lauku kontrolei ( kas ir tikai teorija ), paralēlo pasauļu kontaktam, laika un telpas izmainīšanai un pat saziņai ar ārpuszemes civilizācijām. Es uz šo situāciju cenšos skatīties skaidri un objektīvi, es necenšos ne ko noliegt, ne apstiprināt, bet tā ir un būs ar visiem pasaules slepenākajiem projektiem - neviens neuzzinās patiesību, kamēr projektu neslēgs un izejot konkrētas termiņam notiks informācijas noplūde vai arī kādam no mums netiks piešķirta pielaide šiem projektiem. Tikmēr tās ir spekulācijas, lai paceltu šo tēmu un izsauktu masu ažiotāžu. Pēc šāda principa arī iebiedē cilvēkus, masu psihoze un paranoja un tas ir viens no cilvēku kontroles mehānismiem... Bet nu jā, objekts ir dīvains, tur nu es nestrīdos...
6 0 atbildēt

Tas kartes plānojums man liekas, ka ir pazīstams... Gadījumā, ne tā ir izkaisītas pašas spēcīgākās anomālās zonas un ģeotermālo lūzumu centri? Tikai es varu sameloties, bet tīkls ir līdzīgs un man bail ir iedomāties, ko viņi varētu izdarīt, ja šie centri patiešām ir izvietoti šajās zonās...

7 1 atbildēt

Vēl viens īpašs cilvēks ar problēmām ar saprašanu?

5 0 atbildēt

Izlasi manu komentāru vēlreiz - 90tajos gados HAARP bija pilnībā noslēgta teritorija un otrkārt, ja tu domā, ka pametot militāro bāzi, iekārtas tā vienkārši atstātu (ja tās darbojās), tad es pat nezinu ko teikt. Stulba domāšana.

6 1 atbildēt

Lai izveidotu mākslīgos mākoņus, tiek izmantots sausais ledus, sudraba jodīds, kālija jodīds. 

Kā ķīmiķis varu pateikt, ka šie ir absolūti suņa murgi (alķīmija)! Totally makes no fcking sense!

Šādas gaismas bieži redzamas virs HAARP institūcijas Aļaskā, tās izskatās kā ziemeļblāzma, bet ir vairāki iemesli domāt, ka tā nav dabīga ziemeļblāzma. 

Ziemeļblāzmas tādā attālumā nevar izraisīt ar radioviļņiem! Tās izraisa jonizējošais starojums - lādētu daļiņu plūsma, kurai mijiedarbojoties ar N2, O2 molekulām, elektronu pārejas rezultātā notiek fotonu emisija. HAARP jonizējošo starojumu neizstaro! Tas var jonizēt gaisu, bet tādā gadījumā "ziemeļblāzma" būtu nevis augšējos atmosfēras slāņos, bet gan tur pat pie antenām! Un ziemeļblāzmu esmu redzējis praktiski visās krāsās.

Būtībā šis viss ir nekas cits kā konspirācija. 

10 6 atbildēt

Tiešām, internets mani nekad nebeigs pārsteigt. Lūdzu, pasaki, kas šeit nesaskan ar zinātni? Tieši, konkrēti, jo es saprotu, ka tu saproti daudz vairāk par mani, visiem citiem un vienkārši vienīgā taisnība ir tava.

Būtībā tavs komentārs ir pilnīgi bezjēdzīgs, jo tie ir tīri uzbraucieni ne pa tēmu, pilnīgi nepatiesi un bez jebkāda pamatojuma.

6 2 atbildēt

Izskatās, ka tev ir paranoja. Nesaprotu tādus kā tu, kas visur saskata kremļa propagandu. 

Un nē, es neesmu prokremlisks, nepatīk daudz kas, ko Krievija dara, bet atšķirībā no tev līdzīgajiem, neesmu nevienā pusē. Esmu pilnībā neitrāls.   

4 0 atbildēt

Vispār par HAARP ir pieejama diez gan daudz informācijas. Vairākas ASV iestādes vairākkārt ir izpaudušas kaut ko par šo projektu, ASV Enerģijas departments pateica, ka ''Sendija ir mākslīgi radīta vētra'', vairāki amerikāņu/ britu avotu ir apkopojuši informāciju par šo projektu, diez gan daudz materiāla, kas ir pamatots ar faktiem, Eiropas Parlaments ir pieminējis HAARP ''negatīvo ietekmi uz pasauli'', tas, ka HAARP izmanto radioviļņus un sūta tos uz jonosfēru nekad nav bijis tik liels noslēpums. Tā kā, nekāda sakara ar RenTV. 

3 0 atbildēt

Par jonosfēras sildīšanu arī iet runa - tas tiek darīts, lai izveidotu lēcu.

Nezinu, kur esi rāvis, ka ar radioviļņiem neko nevar izdarīt, jo MK-ULTRA laikā jau notika cilvēka ietekmēšana ar radioviļņiem - radās amnēzija un bija ļoti apgrūtināta domāšana. Vairāk par MK-ULTRA - Šausminošākais eksperiments pasaules vēsturē ?

Lai tevi ietekmētu kāds signāls, tas nav obligāti jādzird. Tu to neesi spējīgs uztvert, bet tas eksistē. Tas pats ar elektromagnētisko radiāciju - tu to neredzi, bet tā tevi ietekmē. Tas pats ir ar radioviļņiem. Tas, ka tu to neuztver, nenozīmē, ka tie tevi neietekmē. 

3 0 atbildēt

Kur tu to rāvi? 

3 0 atbildēt

HAARP tur bija pieminēts labi ja trīs vietās un nekur tādā kontekstā, kādā to tu esi ievilcis.

4 1 atbildēt

lai kā viņi necenstos zemestrīci radīt nav iespējams, vienīgais ko varētu būt iespējams izdarīt ir zemstrīces izraisīšana pirms laika, bet to drīzāk varētu darīt vien tad, lai pasargātu iedzīvotājus no zemestrīču postījumiem emotion

4 2 atbildēt

Ok, vairākus pieņēmumus varētu uzskatīt par ticamiem. Tomēr 8. piemērs kur ASV paši sev uzsūta viesuļvētru un izxujārī 2/3 valsts neizklausās visai loģiski emotion 

7 5 atbildēt

We all gonna die  emotion 

3 1 atbildēt

Viss skaidrs ar tevi. Tas jau nekas, ka 1993. gadā ASV Miltārie spēki atvēra šo iestādi, tas jau nekas, ka tās teritorijā atļauts ieiet tikai militāristiem un tā ir pilnībā slēgta no parastajiem cilvēkiem. 

Loģiski, ka nē - tādā gadījumā viss vērtīgais no turienes būtu izņemts.  Dažeiz nesaprotu, kā cilvēkiem var būt tādas problēmas ar loģiku... 

3 1 atbildēt

"Ir ļoti daudz dabas parādību, ko saista ar HAARP, bet šī ir viena no neizskaidrojamākām dabas parādībām pasaules vēsturē. 2009. gada decembrī Norvēģijas debesīs bija novērojama neparasta un nekad iepriekš neredzēta dabas parādība, ko sauc par ''zilo spirāli''/''Norvēģijas spirāli'’. "

Pag, tu tak zini, ka tā bija neveiksmīgi palaista raķete no krievu zemūdenes?

Ja mēģini radīt ilūziju, ka te viss ir nopietni, nu vismaz pacenties iegūglēt attēlus, ko pievieno. 

https://en.wikipedia.org/wiki/2009_Norwegian_spiral_anomaly#Official_Russian_explanation

3 2 atbildēt
Komentāri interesantaki par rakstu emotion bet nē raksts ļoti interesansts + tev 😊
1 0 atbildēt

666 +  emotion 

1 0 atbildēt