local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējoši – atrasta pasaules jēga!45

306 5

Šokējoši – es atradu pasaules jēgu, bet diemžēl to atkal pazaudēju. Ar to arī vēlējos padalīties. Bet mēs vismaz tagad zinām, ka tāda eksistē. Ja kāds patiešām gribēs, tad jau atradīs. Kā saka – kas meklē, tas atrod.

Cik es no tā visa atceros, tad manas pārdomas sākās ar rasktu “Dinozauri pret Dievu

Kā jums šķiet, vai varam mierināt sevi ar domu, ka pēc nāves nekas neeksistē? Ja ir pati pasaule un viss, ko mēs redzam un piedzīvojam, tad ticamāk ir tas, ka kaut kas pēc nāves ir, nekā variants, ka nekā nav. Cilvēki netic, ka pasaule varētu rasties vienā mirklī no nekā, bet tiem pašiem cilvēkiem liekas pašsaprotami, ka pēc šīs reālās pasaules pēkšņi nekas vairs neeksistē. Man tas šķiet neloģiski.

Ja cilvēks vēlas ticēt, ka pēc šīs dzīves nekā nav, tad viņam kaut kādā veidā jāapgāž šī realitāte, jo viņš nevar ignorēt fanktu, ka viņš pats jau vienā pasaulē eksistē.

306 5 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Kā es te tiku?

1 0 atbildēt
Astonjklasnieki te meegjina kko gudru pateikt. Beerns iemaacies kurpju shnores sasiet iesaakumam.
1 1 atbildēt

Ja taisnība reliģiskajām pasaciņām par to, ka visu esošo kāds ir radījis, tad sanāk, ka cilvēkus viņš radījai, lai sevi izklaidētu ar realitātes šovu. Citu iemeslu, kāpēc šim ienāca prātā radīt cilvēkus, neredzu.

0 0 atbildēt

''Neskatoties uz to, šīs reliģijas ticīgie ir ļoti daudz un tos neuztrauc kritiska informācija, jo tā taču ir tikai ticība, kurai nav vajadzīgi fakti un pierādījumi, pietiek vien ar kāda cilvēka hipotēzi.''

Ironiski, ka tas nāk no raksta autora, jo šajā rakstā nav izmantots neviens pats fakts vai pierādījums. Basically, šis raksts ir autora spekulācija par lietām, kuras pats neizprot. Ja tu nopietni domā, ka visa zinātne sastāv no ''kāda cilvēka hipotēzēm'', nevis no tūkstošiem gadu laikā iegūtām zināšanām un informācijas, tad man nav ko teikt. Neviens nekad nav teicis, ka visas zinātniskās teorijas ir 100 % precīzas. Turklāt ironiski, ka cilvēks, kurš literally tic pasaku grāmatai, kura ir novedusi pie desmitiem miljonu cilvēku nāvēm un kārtīgi bremzējusi cilvēces attīstību. 

''Pa 4 567 000 000 gadiem, mēs būtu šo pasuli paspējuši izpostīt. ''

Nosauc kādu zinātnieku, kas būtu teicis, ka cilvēce ir tik veca. Tu neatšķir vārdu ''cilvēce'' un ''planēta'' nozīmi? This is, without a doubt, dumbest thing I have read in a while. Šis pierāda, ka tev nav ne mazākās jausmas, par ko tu runā.

''zinātne NEKAD mums nedos atbildi uz jautājumu – kādēļ mēs esam? Kādēļ vispār zeme pastāv? Un tāpat arī uz mūsu dzīves jautājumiem.''

Un kāpēc tu domā, ka tu šeit esi ar iemeslu? Es saprotu, ka doma, ka mūsu dzīvēm nav nekāda mērķa vai jēgas, ka mēs neesam nekas vairāk kā bioloģiski organismi, kuri ir pietiekami attīstījušies, lai apzinātos paši sevi, un, ka viss kas notiek, nav nekas vairāk kā sakritība, ir biedējoša, bet tas nenozīmē, ka tā nevar būt patiesība. Var redzēt, ka tev ir grūti pieņemt šādu faktu, tāpēc tu esi izvēlējies ticēt cilvēku sarakstītai pasaku grāmatai. Tas ir iemesls, kāpēc cilvēki sāka ticēt augstākiem spēkiem un tamlīdzīgām lietām.

Es esmu pilnībā pārliecināts, ka daudzas zinātniskās teorijas, kurām cilvēki tic šobrīd, laika gaitā tiks apgāztas, un cilvēki radīs jaunas teorijas, atbilstoši cilvēces attīstības līmenim. Tas, protams, ja cilvēce izdzīvos tik ilgi, par ko es šaubos. Doesn't change the point though. Ja tu neesi spējīgs pateikt atšķirību starp teorijām, kuras ir balstītas uz zināšanām un loģikas, un teorijām, kuras kā pierādījumu izmanto vairākus tūkstošus gadus vecu cilvēku sarakstītu grāmatu, kuras izcelsme ir pretty much mistērija, tad es nedomāju, ka tev būtu jātaisa raksts par šādām tēmām. Bet šis raksts ir lielisks pierādījums manam teiktajam par to, cik daudz kristietība ir kaitējusi cilvēces attīstībai. Piemērs - kamēr zinātnieki domā, kā apturēt globālo sasilšanu, liela daļa kristiešu to uzskata kā zīmi kaut kam, ko viņi izlasīja grāmatā, ko viņi uzskata par absolūto patiesību, un tāpēc nedomā, ka to var apturēt. Kamēr cilvēce mēģina panākt cilvēces progresu, kristietība (varētu teikt, ka organizētā reliģija in general, bet kristietība it īpaši) mēģina to apturēt. 

1 1 atbildēt
Agrāk vai vēlāk katrs uzzinās kas tad tur ir pēc nāves bet uz doto momentu tukša muldēšana!
0 0 atbildēt